search Situs Panelusuran

Pemegang Kertas Toilet Tembok Dipasang Ireng

USD19.99
Didol:
2
reviews:
0

Amazon US Amazon CA Amazon MX

Desain minimalis faucet WOWOW lan aksesoris nglengkapi dekorasi kamar mandi tradisional lan kontemporer.

Dispenser kertas jamban padhet kanthi finish apik banget.

Gampang dipasang lan ditahan kanthi tenanan. Gulung kertas jamban ora bisa mabur nalika digunakake.

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Sing duwe kertas wc ireng, pancing tetep
Cocog kanggo bal kertas kanthi jembaré 110mm sing isih ana
Jangkar transparan + ∅4 * 35mm sekrup nutul mandhiri + kunci hex

SPESIFIKASI
-Style: Pemegang Kertas Toilet
-Bahan awak: 304 Steel Baja
-Finish: Bronze Rubbed Minyak
-Cara Instalasi: Tembok dipasang nganggo Sekrup

Paket kalebu
-1 × Pemegang Kertas Toilet
-1 × Aksesoris Pemasangan
-1 × Pandhuan pangguna

 

Dibangun saka waja tahan karat premium 304 sing paling dhuwur, ndadekake ora karu lan abot banget.
Rampung MATTE BLACK sing alus ora nampilake bintik-bintik lan nolak goresan saben dinane, pangopènan saben dinane gampang, katon lancar lan tanpa cacat kanthi gampang.
Bentuk bunder sing unik nambah elemen modern kanggo dekorasi kamar sampeyan, pinggiran chamfering nglindhungi awak supaya ora goresan.
Klebu dering andhuk & wadhah kertas jamban.
Pemasangan sekrup sing didhelikake, gampang dipasang, lan hardware sing dipasang.

specifications

SKU: 480103DB Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

bobot0.4 kg
dimensi14.5 × 14.5 × 8.5 cm
Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X