search Situs Panelusuran

Sistem Pancuran Termostatik Kepala Siraman Udan Kanthi Genggam Set Ireng lan Abang

USD399.99
Didol:
0
reviews:
2
Kepala pancuran udan minangka salah sawijining barang paling mewah sing bisa dituku kanggo jedhing. Sampeyan ora mung bisa ngrasakake pengalaman kaya spa saka kenyamanan omah sampeyan kanthi pas jedhing mewah iki, nanging sampeyan uga bisa nambah barang sing apik banget kanggo dekorasi jedhing sing ana kanggo nglengkapi desain.
Kanggo kamar mandhi, ukuran jedhing cocog kanggo kabeh kulawarga.

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Udan ireng 9.85 inci amba sirah shower sing bisa disetel lan dhuwur sing bisa disetel karo telung setelan semprotan, gunakake sirah shower udan lan shower shower genggam multi-fungsi ing omah
Kepala shower plastik ABS rekayasa kuningan padat, konstruksi kokoh dibangun nganti pungkasan
Permukaan ireng lan abang standar dhuwur ora tau teyeng, gampang diresiki lan dijaga
Selang mandi tahan karat tahan karat lan fleksibel kanthi sambungan anti corak, sirah shower genggam kanthi tetep ing papan sing sampeyan karepake.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X