search Situs Panelusuran

Perlengkapan Mandi Termostatik Wall Mount Matte Ireng Stainless Steel 3 Fungsi Kanthi Sprayer Tangan

USD399.99
Didol:
0
reviews:
2

Kita ditujukan kanggo nawakake layanan klasik lan produk karo para klien kanthi kualitas apik. Kangge, kita duwe syarat sing ketat kanggo awake dhewe, lan muga-muga saben pelanggan bisa wareg.

 

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

【Bahan Utama】: Nggunakake premium 304 Stainless Steel nggawe sistem shower anti-oksidasi lan anti gores, ora gampang ganti warna. Rampung ireng matte nolak tarnish lan karat saka panggunaan saben dina.
【2 Fungsi】: Nduwe 2 fungsi, shower udan overhead lan semprotan tangan. Lan Saklar Diverter ing antarane kepala shower paling ndhuwur, semprotan genggam, mung siji mlaku sekaligus.
【Dhuwur Pancuran】: Dhuwur shower bisa diatur antarane 33.4 inci-51 inci (85 cm- 130cm).
【Apa Klebu】: Klebu bar shower, shower kamar lan shower udan, Dhuwur shower udan lan shower shower bisa diatur kanthi gampang. Kasedhiya karo kabeh hardware sing dipasang.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X