search Situs Panelusuran

Sistem Pancuran LED Musik 5-Fungsi Katup Pancuran Panas lan Kadhemen

USD814.99
Didol:
0
reviews:
2

Termostat : Sistem shower wis disetel nganti suhu banyu ing 38 ° C nggunakake tombol ngunci, ngalangi bocah-bocah saka ngaco.

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

? Termostat : Sistem shower wis disetel nganti suhu banyu ing 38 ° C nggunakake tombol ngunci, supaya bocah ora bisa ngaco. Sistem shower wis disetel nganti suhu banyu ing 38 ° C nggunakake tombol ngunci, supaya bocah ora bisa ngaco. Suhu banyu standar yaiku 38 ° C lan bisa diatur.
? Fitur: Kontrol WIFI ponsel, Puter maneh musik Bluetooth, 64 suhu warna sing beda bisa disetel. Sampeyan bisa nyoba udan nyata, bisa pijet curug alami, semprotan spa lan pijet udan ing omah. Sampeyan uga bisa ngrungokake musik favorit nalika adus, nyuda stres lan ngredhakke gerakan sedina. Iki minangka pilihan sing paling apik lan pilihan Kanggo seneng urip.
? KECIL: Termostat kuningan , 5 fungsi shower udan LED 400 x 400MM , Pancuran tangan , Mixer shower, wadhah shower, selang shower 1.5m, Aksesoris pemasangan , Petunjuk instalasi , Petunjuk operasi.
? TEKNOLOGI UNIK: Sistem shower termostatik yaiku katup shower mandhuwur kanthi kinerja 7-9 l / menit. 7 lapisan teknologi anyar sing dilapisi listrik supaya ora teyeng. Anak sing luwih tuwa lan wanita sing hamil bisa nggunakake. Sirah mandhuwur iki bisa ngrasakake rasa udan sejatine uga pijet awak SPA, ngatasi lemes lan stres. Iku pilihan sing paling apik, minangka keputusan kanggo nikmati urip.
♔ JAMINAN - Garansi 10 taun ing bagean utama, jaminan 1 taun kanggo lampu LED lan selang shower! Yen sampeyan duwe masalah kualitas, hubungi kami

♛ Napa milih sistem pancuran termostatik hm?

? 38 ℃ Sistem shower termostatik, suhu banyu wis disetel nganti 38 ° C nggunakake tombol ngunci, supaya bocah ora bisa ngaco.

Suhu banyu standar 38 ° C lan bisa diatur.

? Kontrol WIFI ponsel (Ndhukung iOS lan Android) , Puter maneh musik Bluetooth, 64 suhu warna beda bisa diatur.

Sampeyan bisa nyoba udan nyata, sampeyan bisa nganggo pijet grojogan alami, semprotan spa lan pijet udan ing omah.

? 5 fungsi shower udan LED 400 x 400MM: pijet grojogan lan semprotan spa lan pijet udan, bisa diowahi lan dikombinasikake kanthi bebas.

Detail Rincian teknis sistem shower termostatik:

Jeneng Merek: hm

Wangun padusan: alun-alun

Dhuwur bisa disetel: ya

Rampung permukaan: dilapisi krom

Bahan: kuningan

Nomer Model: HM-B840010-MU

Head shower musik: shower musik

Kepala shower musik LED: musik shower

Pancuran sistem musik: tirai pancuran musik

Tirai shower musik: sirah shower musik

Pamuter musik shower: kamar mandi shower

Radio musik shower: pesawat shower musik

Pancuran nganggo musik: musik dipimpin padusan cahya

Siraman nganggo musik: Sirah lampu LED musik

Playset Pancuran Musik Kewan Bayi: Sirah

Pancuran: tutup pancuran

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X