search Situs Panelusuran

Sistem Multi Pancuran Tangan Digunakake & Pancuran Kepala Udan

USD230.99
Didol:
12
reviews:
2

Permukaan sing dipasang lan wis dipasang plumbing, gampang mandhuwur shower sampeyan sing wis ana tanpa ndandani
Nyambung menyang pasokan banyu ing lokasi showerhead saiki lan nggunakake katup shower panas / adhem
Pivoting 9.8 head shower shower udan; nganggo tips sing resik kanggo ngresiki penumpukan mineral kanthi performa awet
Pancuran tangan nduwe wadhah magnetik inovatif lan kontrol corak urip / mati
selang stainless steel sing ora ana gandhengane
Gunakake shower shower udan lan genggem tangan kanthi bebarengan utawa beda
Teknologi Semprot Lurus njamin tips alus sing resik bisa terus lurus

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Permukaan sing dipasang lan wis dipasang plumbing, gampang mandhuwur shower sampeyan sing wis ana tanpa ndandani
Nyambung menyang pasokan banyu ing lokasi showerhead saiki lan nggunakake katup shower panas / adhem
Pivoting 9.8 head shower shower udan; nganggo tips sing resik kanggo ngresiki penumpukan mineral kanthi performa awet
Pancuran tangan nduwe wadhah magnetik inovatif lan kontrol corak urip / mati
selang stainless steel sing ora ana gandhengane
Gunakake shower shower udan lan genggem tangan kanthi bebarengan utawa beda
Teknologi Semprot Lurus njamin tips alus sing resik bisa terus lurus

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X