search Situs Panelusuran

Kamar Mandi Kait Single Matte Ireng

USD19.99
Didol:
14
reviews:
0

Amazon US Amazon CA Amazon MX

Proses matte Black, Stylish lan apik banget, nduwe cangkir Towel katon modis lan kepenak. ORA luntur, bukti noda kanthi efektif kanggo ngatasi sidik jari lan akumulasi bledug lan lenga. Mung resik nganggo kain lembab sing lembut

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Kait Towel Single Matte Ireng dipasang ing campuran modern, ramping lan sederhana. Bisa digunakake kanggo sandhangan dasi tirai. Alsowork uga ing kantor kanggo nggantung jas, dompet, payung, lan liya-liyane. Tampil modern lan fungsional! Pancing bisa dianggo kanthi jubah lan andhuk.

Awak kabeh digawe saka stainless steel kelas premium tipe 304, kanthi konten kromium / Nikel 18/10 sing ditambahake kanggo nglindhungi karat & lapisan karat. 4 ditambahake ing 304 stainless steel supaya luwih awet lan Anti Karat

Pancing tunggal ireng
SS304 stainless steel
Jangkar transparan + ∅4 * sekrup 35mm + kunci hex

 

 

 

specifications

SKU: 480106DB Kategori: , Tags: , ,

Keterangan

bobot0.26 kg
dimensi9 × 7.5 × 5.5 cm
Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X