search Situs Panelusuran

Tutul Campuran Basin Matt Ireng

USD89.99
Didol:
0
reviews:
0
  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Kolom cekungan cekak duwe garis sing jelas lan jelas, sing nggambarake jaman anyar desain keran. , Desain modern lan bentuk endah digawe kanggo adaptasi karo minimalis modis sing populer ing kulawarga modern. Estetika ngomong, bentuké katon alun, dadi kurva dawa kanthi gagang khusus, kanthi ngimbangi wangun awak alus, sing ditambah karo ngrampungake ireng matte sing paling dhuwur.

30 DAYS JAMINAN PEMBALIKAN LAN WULANG Winates :Kita ngadeg ing mburi produk, kabeh faucet pawon didhukung karo garansi winates 3 taun, 30 DAYS Return bali lan jaminan dhuwit bali. yen ana pitakon, wenehana dihubungi, kita seneng banget menehi solusi sing tepat wektu
Teknologi hemat banyu sing cerdas: bubbler ngenalake hawa menyang aliran banyu kanggo mbentuk gelembung putih sing gedhe, lan hawa lan banyu campuran kabeh kanggo nggayuh tujuan ngirit banyu.
Nangani ergonomis: gagang cocog karo ergonomis, genggeman nyaman, lan saklar kasebut lancar lan gratis
Dilengkapi karo selang bukti bledosan: struktur non-rajutan sing unik bisa nyegah gangguan lan netes sing disebabake amarga narik, dadi luwih stabil lan awet.
Spons awak abot: kemasan sing luwih cocog, tampilan sing apik gayane lan ayu, ora gampang dipecat, nyuda risiko transportasi

Item No911200CH
fungsiNyedhiyakake banyu panas lan adhem
MaterialAwak Kuningan, aloi seng nangani, kartrij keramik
Perawatan lumahingPlated Chrome, putih lan krom, dilapisi ireng, ireng lan krom
Wektu urip CartridgeOra bocor sawise 500,000 kali nggunakake
Tes tekanan banyu1.6MPA
Tes tekanan udara0.8MPA
Kekandelan saka plating kromNikel ≥8μm, krom ≥0.2μm
Aliran banyuCampuran basin ≥ 8L / min
Njamin kualitas5 taun
paketPaket batin: tas kain, kothak batin coklat

Pengemasan Outer: coklat coklat / Kraft karton

(Paket kasebut uga bisa ditindakake minangka syarat pelanggan.)

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X