search Situs Panelusuran

Sistem Pancuran LED Pancuran Multifungsi Kanthi Suhu Konstan

USD719.99
Didol:
0
reviews:
2

Sawise kerja, bukak set shower iki lan nikmati kenyamanan shower iki karo kulawarga. Kontrol warna lampu LED kanthi remot kontrol, gawe swasana sing apik lan uculake rasa kesel sampeyan. Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo nikmati urip sampeyan

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Iki minangka shower shower LED sing padhang kanthi kontrol remot layar tutul digital.
Outlet banyu: udan, nozel awak 4-inch, shower tangan. Saklar termal digawe nganggo kabeh bahan tembaga.
Suhu kasebut bisa dijaga nganti 38 derajat supaya ora panas lan adhem supaya ora kobong. Tiyang sepuh, bocah lan wanita ngandhut bisa nggunakake.
Remote control bisa ngontrol warna cahya. Cukup pencet tombol banjur ganti warna sing dikarepake.
Sirah iki bisa duwe pengalaman udan tenan, lan awak shower 3-ukuran 3-pijet awak sampeyan kanggo ngilangi lemes lan stres. Iki minangka pilihan lan pilihan sing paling apik kanggo nikmati urip.

Sistem shower kanthi lampu LED
Sawise kerja, bukak set shower iki lan nikmati kenyamanan shower iki karo kulawarga. Kontrol warna lampu LED kanthi remot kontrol, gawe swasana sing apik lan uculake rasa kesel sampeyan. Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo nikmati urip sampeyan.
Siraman udan udan
Kepala shower amba 360 * 500MM, shower iki duwe 165 outlet banyu. Kepala shower SUS304, outlet banyu silikon berkualitas tinggi, ngilangke alon-alon, bisa ngilangi limesale, kesehatan lan perlindungan lingkungan, trep lan praktis.

Semprotan udan
Kombinasi pirang-pirang semprotan samping lan desain sing luwih gampang kanggo pangguna nggawe jedhing luwih kepenak.

Katup kontrol termostatik
Saklar termostat ora kudu kuwatir ngobong bocah lan wong tuwa. Sampeyan bisa seneng shower iki karo kekasih, ngilangake kesel dina.

Pancuran tangan
Ukuran produk: 200 * 35 * 15mm

Pancuran tangan persegi digawe saka tembaga lengkap duwe desain minimalis lan gagang sing nyaman kanggo shower sing nyaman.

Bolongan semprotan reresik kanthi otomatis, perlindungan ijo lan lingkungan.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X