search Situs Panelusuran

LED Faucet Set Sistem Shower Lengkap Termostatik Chrome 31 * 24 Inci

USD1,920.99
Didol:
0
reviews:
2

Yen sampeyan nggunakake kamar mandhi cilik, bisa uga ora bisa adus karo kulawarga. Pancuran kanopi gedhe iki ngimbangi kabeh kekurangan. Sampeyan bisa nikmati wayahe iki karo wong sing sampeyan tresnani utawa karo anak sampeyan. Cocog kanggo kabeh wong. Ngilangi keselen dina sampeyan.

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

♔ Yen sampeyan nggunakake padusan sithik, bisa uga ora bisa adus karo kulawarga. Pancuran kanopi gedhe iki ngimbangi kabeh kekurangan. Sampeyan bisa nikmati wayahe iki karo wong sing sampeyan tresnani utawa karo anak sampeyan. Cocog kanggo kabeh wong. Ngilangi keselen dina sampeyan.
♔ Iki minangka shower multifungsi karo campuran termostatik. Fitur: air terjun, udan, kolom banyu gelembung, kabut SPA, lsp. Langsung menehi tampilan mewah, kaya ing hotel mewah utawa spa. Nawakake aliran banyu sing apik lan pengalaman sing nyenengake. Iki elegan lan kuat kanthi kinerja banget ing tekanan banyu dhuwur utawa kurang.
♔ Sampeyan bisa nyoba udan nyata nalika sampeyan siram. Sampeyan bisa ngrasakake pijet grojogan alami ing omah. Sampeyan bisa ngrasakake spa, sauna, pijet, ngatasi stres lan kerja kanthi gratis ing omah. Iki minangka pilihan sing paling apik lan dadi pilihan kanggo nikmati urip.
♔ Sistem shower termostatik yaiku faucet shower dhuwur, 10-60L / min. Instalasi teknologi Teknologi elektrokat anti karat anyar ora bakal teyeng. Wong tuwa lan wanita hamil bisa nggunakake. Temokake standar utama nasional, ora bakal nyebabake kesehatan manungsa. Gampang dipasang Kita bakal menehi instruksi instalasi.
♔ Produk purna jual tunggal - Garansi produk 10 taun, yen produk kasebut nduwe masalah kualitas utawa yen sampeyan ora nginstal, sampeyan bisa ngubungi kita kapan wae, kita bakal langsung ngatasi masalah. sampeyan ngatasi masalah lan menehi pengalaman blanja sing luwih apik.

✿ Nalika nggawe kepenak pelanggan, ana aturan sing ditrapake: Mung wareg karo sing paling apik. Pramila kita mung bisa nggarap produk lan pabrikan kelas siji sing cocog karo pangajab.

✿ Napa sampeyan kudu pesen produk iki?

Pancuran yaiku pengalaman saben dina sing bisa nyebabake swasana sampeyan sedina muput. Dadi, kenapa ora nguntungake? Rasakake kahanan seni iki, faucet shower dirancang kanthi elegan sing awet banget lan aman nalika ngirit wektu lan dhuwit!

Jeneng Merek: hm

Surface Treatment: Polished

Fitur: cahya sing dipimpin

Fitur: Faucet Termostatik

Mode kontrol banyu adhem / panas: Kontrol termostat otomatis

Jinis: Versi puteran tetep

Nomer Model: HM-868001

Bahan inti katup: keramik

Gaya: kontemporer

Rampung permukaan: baja tahan karat

Jumlah Gagang: Nangani Nem

Pancuran udan LED Fungsi 1: Presipitasi

Sirah sirah Fucntion 2: Air Terjun Pijet

Fungsi Pancuran LED Udan Gedhe 3: Mode Tirai Hujan

Set pancuran LED Fucntion 4 :: SPA Mist

Fungsi shower LED 5 :: air terjun + udan + mode tirai udan + kabut SPA

Fungsi kamar mandi sing cocog kanggo jedhing 6 :: Terapi warna LED

Set shower udan Fungsi 7 :: Pangiriman banyu lan listrik, luwih aman

Pangowahan warna LED & kamar mandhi Pangowahan warna LED: remot kontrol

Aliran banyu udan udan: 10-60L / menit

Jinis Faucet Mandi & Pancuran: Set Pancuran

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X