search Situs Panelusuran

Pancuran Multifungsi Pancuran Hujan Led Suhu Kanthi Suhu Konstan

USD719.99
Didol:
0
reviews:
2

Napa sampeyan kudu pesen produk iki?

Pancuran yaiku pengalaman saben dinane sing bisa mengaruhi swasana sampeyan sajrone awan, mula kenapa sampeyan ora bisa nggunakake luwih becik. Rasakake shower padusan sing elegan iki kanthi desain mulia, awet banget lan aman digunakake, nalika ngirit wektu lan dhuwit kanthi bebarengan.

Merek: HM

Jinis instalasi: dipasang ing tembok

Wangun padusan: alun-alun

Fitur shower shower: sirah shower LED

Bahan: stainless steel

Jinis: rotasi tetep

Gaya: dobel.

Rampung permukaan: krom.

Nomer Model: HM-836001

Fungsi set shower 1: shower udan

Pancuran Pancuran 2 tangan

Fungsi kepala shower LED 3: Ora prelu nyopot tembok sajrone njaga.

LED Pancuran Frucntion 4: Pancuran langit-langit internal

Fungsi shower termostatik 5: 200 V, konversi dadi 12 V.

Fungsi shower head 6: Terapi cahya warna LED

Fungsi shower udan LED 7: Pemisahan banyu lan listrik luwih aman.

Adaptor kanggo padusan LED: 90 - 250 V.

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Fitur: Iki padusan LED suhu tetep. Bathtub lan insert shower iki dilengkapi sirah shower LED sing swiveling lan gagang tuas sing gampang digunakake. Pasang tutup iki menyang katup persamaan tekanan Rite-Temp sing njaga suhu banyu sing dipengini sajrone fluktuasi tekanan.
Fitur: shower udan, shower tangan, katup kontrol termostatik, shower plafon internal, terapi lampu warna LED
Iki minangka shower shower LED kanthi kothak terintegrasi. Kebocoran banyu: udan, udan tangan. Saklar termostat digawe saka bahan tembaga lengkap, duwe kothak internal, instalasi sing trep. Ndandani ora bakal nyenengake tembok. Suhu kasebut bisa dijaga nganti 38 derajat, aja nganti panas lan adhem supaya ora kobong.
TEKNOLOGI UNIK: Sistem shower termostatik minangka katup shower kanthi tingkat aliran dhuwur, 7 - 9 l / min. 7 lapisan teknologi elektrodeposisi anyar kanggo njaga karat. Bocah-bocah lan wanita hamil sing luwih gedhe bisa nggunakake. Kepala shower iki bisa ngrasakake rasa udan sejatine uga pijet SPA kanggo ngredhakake banyu cipratan, lemes lan stres. Minangka pilihan sing paling apik, minangka keputusan kanggo seneng urip.
JAMINAN - Garansi 10 taun ing bagean utama, garansi 1 taun kanggo lampu LED lan selang shower! Yen sampeyan duwe masalah kualitas, hubungi kami.

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X