search Situs Panelusuran

Tutul Campuran Basin Ireng Matte

USD79.99
Didol:
0
reviews:
0
  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Kolam renang Kolam Matte Ireng duwe desain higienis kanthi tampilan modern lan becik kanggo jedhing monochrome. Iki kran banyu keranjang busur ireng matte nambah mewah kanggo kamar mandi anyar sampeyan. Digawe kanthi standar kualitas paling dhuwur, nggunakake cartridges filter keramik lan aerator digawe Swiss lan komponen kualitas dhuwur kanggo nyedhiyakake penyesuaian aliran banyu sing terus lan stabil

30 DAYS JAMINAN PEMBALIKAN LAN WULANG Winates :Kita ngadeg ing mburi produk, kabeh faucet pawon didhukung karo garansi winates 3 taun, 30 DAYS Return bali lan jaminan dhuwit bali. yen ana pitakon, wenehana dihubungi, kita seneng banget menehi solusi sing tepat wektu
Teknologi hemat banyu sing cerdas: bubbler ngenalake hawa menyang aliran banyu kanggo mbentuk gelembung putih sing gedhe, lan hawa lan banyu campuran kabeh kanggo nggayuh tujuan ngirit banyu.
Nangani ergonomis: gagang cocog karo ergonomis, genggeman nyaman, lan saklar kasebut lancar lan gratis
Dilengkapi karo selang bukti bledosan: struktur non-rajutan sing unik bisa nyegah gangguan lan netes sing disebabake amarga narik, dadi luwih stabil lan awet.
Spons awak abot: kemasan sing luwih cocog, tampilan sing apik gayane lan ayu, ora gampang dipecat, nyuda risiko transportasi

KoleksiBaskom Mixer
Dianggojedhing
MaterialAwak Kuningan
Bahan inti ValveCeramic
Perawatan lumahingFaucet polesan
fungsiTekan kamar mandhi sing panas lan adhem
Jinis instalasiDek dipasang
WernaMatte Black
Jumlah gagangSingle Handle
CertificatesCUPC
Jaminan3 taun
Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X