search Situs Panelusuran

Chrome mixer cekungan dhuwur didol

USD79.99
Didol:
0
reviews:
0
  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

1. casting kuningan ramah lingkungan:selaras karo standar isi timbal, kompak tanpa trachoma, penetrasi tahan bledosan
2. Banyu gelembung sing lembut : ora ana cipratan, aliran stabil, swara kurang
3. Inti katup keramik halus: ora gampang netes lan bocor, lancar lan bebas alangan, manawa dienggo
4. gagang panas lan adhem Gamelan : imbuhan gratis, rasane penak
5.30 DAYS JAMINAN PEMBALIKAN LAN WULANG Winates :Kita ngadeg ing mburi produk, kabeh faucet pawon didhukung karo garansi winates 3 taun, 30 DAYS Return bali lan jaminan dhuwit bali. yen ana pitakon, wenehana dihubungi, kita seneng banget menehi solusi sing tepat wektu

Keterangan

bobot1.55 kg
dimensi43 × 28 × 8 cm
Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X