search Situs Panelusuran

Sistem Heads Pancuran Hujan Campuran LED Langit-langit Kanthi Suhu Aconstant

USD719.99
Didol:
0
reviews:
2

Fitur: Iki padusan LED suhu tetep. Rel mandhi lan shower iki nduweni sirah shower LED sing luwes lan gagang tuas sing gampang digunakake. Gabungke klambi iki kanthi katup sing padha karo tekanan Rite-Temp sing njaga suhu banyu sing dipengini yen ana fluktuasi tekanan.

Ngirim menyang

  
  • Quantity
    • -
    • +
  •    
Bali Kréta Blanja

Fitur: Iki padusan LED suhu tetep. Rel mandhi lan shower iki nduweni sirah shower LED sing luwes lan gagang tuas sing gampang digunakake. Gabungke klambi iki kanthi katup sing padha karo tekanan Rite-Temp sing njaga suhu banyu sing dipengini yen ana fluktuasi tekanan.
Fungsi: Panel pancuran iki duwe telung mode: mode udan, mode air terjun lan mode campuran. Sampeyan bisa nyoba udan ing kamar mandhi. Ing omah, sampeyan bisa ngrasakake pijet grojogan alami. Sampeyan bisa ngrasakake kesehatan, sauna, pijet, ngatasi stres lan kerja saka omah.
Iki minangka shower shower LED kanthi kothak sing dipasang. Jalur got banyu: udan, udan tangan. Saklar termostat digawe saka tembaga, wis dipasang kothak, instalasi sing trep. Ndandani ora ngrusak tembok. Suhu bisa dijaga ing 38 derajat. Aja panas lan adhem supaya ora kobong.
TEKNOLOGI UNIK: Sistem shower termostatik yaiku katup shower mandhuwur kanthi kinerja 7-9 l / menit. 7 lapisan teknologi anyar sing dilapisi listrik kanggo nyegah karat. Anak sing luwih tuwa lan wanita sing hamil bisa nggunakake. Sirah mandhuwur iki bisa ngrasakake rasa udan sejatine uga pijet awak SPA, ngatasi lemes lan stres. Iku pilihan sing paling apik, minangka keputusan kanggo nikmati urip.
JAMINAN - Garansi 10 taun ing bagean utama, garansi 1 taun kanggo lampu LED lan selang shower! Yen sampeyan duwe masalah kualitas, hubungi kami

Rincian teknis kepala shower

Fungsi: Mode Campuran / Udan / Waterfall

Ukuran endhas pancuran: 20 × 14 inci (500 * 360mm)

Jinis instalasi: shower plafon

Dhuwur instalasi: 2400mm

Lampu LED didhukung dening adaptor: input 90-250V AC, output: 12V DC

Karakteristik wujud: persegi panjang

Fitur lampu LED: 4 PCS Lampu LED

Bahan: stainless steel SUS 304

Perawatan permukaan shower: pangilon rampung

Utas inlet / outlet: G1 / 2 ”

Tingkat aliran: 2 GPM kanggo udan udan, 4 GPM kanggo air terjun

Tekanan banyu: 0.2-0.5 MPA (tekanan banyu gumantung saka pira tekanan banyu ing omah sampeyan)

Detil teknis mixer

Jinis instalasi: dipasang ing tembok

Jinis kontrol banyu panas / adhem: kontrol termostat otomatis

Bahan: kuningan

Perawatan permukaan mixer: krom rampung

Bahan inti katup: keramik

Utas inlet / outlet: G1 / 2 ”

Ukuran: 15 x5.12 “(382x130mm)

Detil teknis sirah shower tangan

SUS 304 pipa stainless steel kalebu

Jinis instalasi: dipasang ing tembok

Ukuran: 7.9 * 1.4 * 0.6 inci (200 * 35 * 15mm)

Aliran banyu: 2 GPM

Paket kalebu

Sirah sirah 1 × 1

Kontrol katup mixer shower 1 × 1

Pancuran tangan 1 × 1

Selang pancuran 1 × 1

Dhukungan kanggo wadhah shower 1 × 1

Bobot: 16 kg (35.27 pon)

Ukuran: 43 x 73 x 60 (16.93 x 28.74 x 23.62 ing)

Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X