search Situs Panelusuran

Werna Advanced, Ruang Kamar Mandi Kaya Hip!

klasifikasiblog 3041 0

Judhul Kamar Mandi Xiaoxin

Desain interior asring didhukung dening warna supaya luwih kaku, nanging ing babagan ruang jedhing, skema warna kurang luwih konservatif, sanajan panggunaan warna ireng lan putih iku klasik, nanging suwe-suwe nggawe visual sing monoton efek, nggawe kurang.

Minangka ruang mandhi pribadi, apa kudu ana warna dhewe? Wangsulane ya. Ing edhisi iki, ayo ngobrol babagan topik iki.

P1

Orange

Oranye, perwakilan sekolah warna sing padhang, duwe swasana alus sing khas. Utawa peteng utawa cahya, utawa padhang utawa peteng, saben nada duwe konteks sing lembut dhewe, kepiye ora ngidini wong mabuk.

 

Biru + Oranye

Biru, tenang lan jero, cocog kanggo ngisi ruangan kanthi skala gedhe; oranye padhang lan jelas, lan dekorasi cilik bisa ngasilake swasana sing ora biasa lan semangat; nalika wong loro ketemu, nggawe papan sing nyenengake tanpa ana niat.

Ing aplikasi kasebut, disaranake milih kombinasi warna biru lan oranye sing kurang jenuh, sing ora kebacut nanging ora padhang banget. Proporsi divisi, warna biru minangka nada utama, oranye kaya warna aksen, mula lan metu saka pertandingan luwih harmoni.

 

Suket ijo + jeruk karang

Ing ruangan jedhing warna ireng lan putih, kanthi blok warna geometris oranye karang kanggo ngisi warna, bisa nggawe jedhing dadi cerah lan alus. Gabungan warna sing entheng lan lembut, interpretasi gaya temperamen alus sing utama.

 

P2

 Werna jambon

Minangka wakil saka sesanti romantis, ngisi warna jambon mesthi gumun. Werna cahya lan cahya, elegan lan romantis, kanthi polos kaya bocah wadon, pilih minangka warna utama ruang jedhing, yaiku tumindak sing kudu dilakoni.

 

Jambon + putih

Nada anget saka cahya jambon + putih kanggo nggawe ruangan jedhing, nada umume alus, kebak swasana para bocah wadon lan rasa anget. Kothak jambon sing mengkilap kanthi tembok putih murni minangka transisi, warna sing santai karo pikiran sing tenang, menehi kekuwatan marang wong.

 

Jambon mudo + ijo peteng

Bentrokan warna jambon + ijo peteng ditata kanthi rasio telu nganti loro, nggawa swasana sing apik banget. Rong pertiga saka dhasar ijo peteng, nambah saprotelon saka campuran jambon sing wuda, kontras warna sing kuat ngasilake ketegangan visual sing apik, saengga kabeh ruangan jedhing kasebut seni banget.

 

Jambon + ireng

Siji-sijine warna ireng lan jambon, sanajan ora murni lan padhang kaya sisih putih, nanging luwih saka basa warna sing dipersonalisasi. Kaloro warna kasebut ditempelake ing macem-macem bahan ing ndhuwur jubin, kombinasi ing ngisor harmoni sing ora dikarepake. Kamar sing jambon, kurang saka asline alus, luwih saka aliran kendhali sing jelas lan elegan, sing mung tabrakan ireng kanggo ngasilake pesona warna.

 

Jambon + abu-abu

Iki minangka kombinasi warna sing cukup klasik, senior, elegan, romantis, sing dadi pesona visual sing ditampilake. Apa wae sing dihiasi saben liyane, utawa padha, dheweke duwe pesona warna sing ora kudu diremehake.

 

P3

Skema warna ijo

Ijo, warna sing paling penting ing palet, yaiku panggunaan area sing amba utawa hiasan lokal, kanthi pesona dhewe kanggo ngetrapake pengaruh visual sing mandhiri, supaya wong-wong mau tresna banget.

 

Werna ijo + kayu

Werna ijo digunakake minangka nada utama kanggo nyebarake ruangan, nggawa swasana alam, lan wastafel warna kayu digunakake minangka aksen kanggo nambah roso umume. Presentasi warna sing pedesaan lan alami kaya kaendahan alam sing ora bisa diucapake.

 

Ijo + Putih

Patemon ijo lan putih duwe aduk sing nyenengake sing katon bisa gawe ati murni ing ati. Pertandhingan ing antarane kekarone, ora preduli babagan proporsi, utawa kanggo hiasan, utawa loro lan setengah, yaiku kanthi ekspresi pungkasan sing lembut, nyenengake lan nengsemake.

 

Ijo + Ireng

Ing papan ijo gedhe iki, ireng wis dadi warna aksen ing antarane siji liyane. Tombol rendah lan introvert tanpa kelangan ketenangan, komposisi pambuka sing harmoni, saengga papan kasebut diisi karo kelas dhuwur sing tanpa wates.

 

P4

Werna abang

Werna abang sing panas, asring ditampilake minangka warna aksen, nanging ora ateges ora bisa dadi warna utama. Ora preduli saka rasio, isih duwe pemahaman visual sing narik banget.

 

Abang + Abu-abu

Abang-abang bata sing beda-beda beda karo warna-warna peteng liyane, kanthi nada panas sing netral sing bisa menehi wektu kanthi gaya kanthi retro, kanthi abu-abu kelas dhuwur sing padha, nggawe kelas dhuwur lan apik banget.

 

Abang + putih

Antarane warna abang sing ngrebut area sing wiyar, kanthi tambahan warna putih, nyorot rasa kaendahan sing alus lan elegan. Saka transisi warna abang nganti putih, asale saka kaendahan gradien sing dinamis.

Sawise maca skema warna kasebut, apa ditemokake yen papan jedhing asli uga bisa "warna"? Sejatine, dibandhingake karo monoton warna abu-abu ireng lan putih, panggunaan pirang-pirang warna kanggo ruang jedhing dibangun kanthi pangerten sing nyaman. Prayoga lan ora kelangan senior, saengga masarakat seneng.

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X