search Situs Panelusuran

Faucet Pawon Moen Edwyn 87028SRS: Pandhuan lan Panuku

klasifikasiPandhuan Faucet 1464 0

Faucet Pawon Moen Edwyn 87028SRS: Pandhuan lan Panuku

moen edwyn 87807srs review

Minangka salah sawijining merek faucet sing misuwur ing pasar, Moen mesthi menehi pilihan faucet pawon lan jedhing. Antarane, Faucet dapur Moen Edwyn 87028SRS minangka faucet sing laris kanthi reputasi apik ing saindenging jagad. Dadi, kenapa populer banget lan dadi pilihan sing apik kanggo pawon sampeyan? Waca postingan iki lan luwih cedhak babagan produk iki.

Spesifikasi faucet dapur Moen Edwyn 87028SRS

spesifikasi moen edwyn 87807srs

Fitur utama Moen Edwyn 87028SRS

Sistem mbalek maneh

Faucet dapur Moen Edwyn 87028SRS minangka faucet, mula sampeyan bakal kuwatir manawa kabel wangkal bakal mblokir dalan nalika ngumbah utawa ngisi piring. Nanging, kanthi inovasi Moen, dheweke nambahake sistem refleksi supaya operasi luwih lancar lan gampang dipindhah. Sampeyan bisa dijamin yen sampeyan nuli nozel, nozel ora bakal kekacoan.

Mode Semprot

Kanggo faucet tradisional, sampeyan mung bisa nggunakake siji jinis semprotan, lan sampeyan uga pengin ngerti pirang-pirang jinis semprotan sing cocog kanggo sampeyan. Pancene kepenak ngalih ing antarane semprotan lan banyu nalika nindakake pawon saben dina saben dina. Jet banyu bakal ngisi panci lan wajan kanthi luwih cepet; mesin cuci jet bisa nyukupi kabeh kebutuhan cuci. Nduweni area jangkoan sing luwih gedhe lan aliran banyu sing luwih alus, mula ora prelu ngrusak panganan sajrone diresiki. Kajaba iku, sampeyan bisa nggunakake gagang kanggo nyetel suhu lan tekanan banyu.

Siram Kuat

Saliyane macem-macem jinis semprotan, Faucet dapur Moen Edwyn 87028SRS uga nggunakake teknologi reresik MoensPower, sing dirancang kanggo nyedhiyakake 50% tenaga semprotan luwih akeh tinimbang model tarik-mudhun liyane. Saiki sampeyan bisa mbusak reregetan utawa ngisi panci lan wajan kanthi luwih cepet. Iki minangka cara sing efektif kanggo tetep efisien ing pawon.

Tahan Titik

Iki minangka prekara sing penting kanggo njaga kran dapur dadi padhang lan resik. Kunci kanggo njaga faucet mengkilap yaiku supaya sidik driji lan reregetan banyu ora katon. Moen nglengkapi kemasan anti karat saka anti-titik, sing ndadekake tahan alami kanggo bekas driji lan noda banyu.

FAQ faucet dapur Moen Edwyn 87028SRS

Apa Klebu piring dek kanggo nutupi bolongan sing ora digunakake ing wastafel?

Pancen diwenehi piring dek. Nanging, ora ana jaminan yen bisa nutupi kabeh bolongan sing ora digunakake amarga beda-beda gumantung saka jarak lan posisiI

Semprotan tekanan sing cukup alus utawa dhuwur banget?

Tingkat aliran maksimum Moen 87028SRS Edwyn ana ing 1.5 GPM. Kajaba iku, kalebu pembersihan listrik sing nyedhiyakake 50 persen tenaga semprotan yen dibutuhake

Apa dispenser sabun bisa dipasang ing sisih endi wae faucet?

Dispenser sabun kanggo Faucet Moen Edwyn bisa diselehake ing sisih endi wae. Nalika mbukak gagang kanthi ukuran, ukurane udakara 4-1 / 2 ″ inci saka tengah kran. Priksa manawa sampeyan duwe jarak sing cukup saka gagang kasebut yen sampeyan arep nyelehake ing sisih tengen.

Pikiran pungkasan babagan faucet dapur Moen Edwyn 87028SRS

Yen sampeyan duwe cukup ruangan, Moens Edwyn minangka pilihan kanggo faucet anyar. Kanthi kabeh fitur, sampeyan mesthi bakal luwih gampang lan luwih cepet ing pawon. Yen sampeyan pengin ngerti pamasangane, faucet iki minangka salah sawijining faucet sing paling gampang dipasang. Bisa diinstal ing konfigurasi 1 nganti 4 bolongan. Sampeyan ora usah kuwatir yen ora cocog karo faucet sadurunge.

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X