search Situs Panelusuran

privasi mbalekaken

Kita duwe kabijakan bali 30 dina, tegese sampeyan kudu 30 dina sawise nampa item kanggo njaluk bali. 

Kanggo entuk kondur, barang sampeyan kudu ing kondhisi sing padha karo sing sampeyan tampa, ora nganggo baju utawa ora digunakake, nganggo tag, lan ing paket asli. Sampeyan uga mbutuhake panrimo utawa bukti tuku. 

Kanggo miwiti bali, sampeyan bisa hubungi kita ing service@wowowfaucet.com. Yen bali sampeyan ditampa, sampeyan bakal ngirim label kiriman bali, uga pandhuan babagan carane lan endi ngirim paket. Item sing dikirim maneh kanggo kita tanpa njaluk bali ora bakal ditampa.
Sampeyan bisa hubungi kita kanggo pitakonan bali ing service@wowowfaucet.com. 

Karusakan lan masalah

 Mangga priksa supaya pesenan nampa lan hubungi kita langsung yen barang kasebut cacat, rusak utawa yen sampeyan nampa barang sing salah, supaya kita bisa ngevaluasi masalah kasebut lan bener. 

Pengecualian / barang sing ora bisa bali 

Barang-barang jinis tartamtu ora bisa dibalekake, kayata barang sing bisa rusak (kayata panganan, kembang, utawa tanduran), produk khusus (kayata pesenan khusus utawa barang khusus), lan barang perawatan pribadi (kayata produk kecantikan). Kita uga ora nampa bali kanggo bahan sing mbebayani, cairan sing bisa dibakar, utawa gas. Mangga dikandhani yen sampeyan duwe pitakonan utawa kuwatir babagan item tartamtu.
Sayange, kita ora bisa nampa ngasilake barang sing adol utawa kertu hadiah. 

Exchanges 

Cara paling cepet kanggo njamin sampeyan entuk apa sing dikepengini yaiku mulihake barang sing sampeyan duweni, lan sawise bali ditampa, gawe tuku kapisah kanggo item sing anyar.

pembayaran maneh 

Kita bakal ngandhani yen sampeyan wis nampa lan mriksa pamulangan, lan sampeyan ngerti yen mbalekake mbatalake ora. Yen disetujoni, sampeyan bakal dibalekake kanthi otomatis ing cara pembayaran asli. Elinga bisa uga mbutuhake wektu kanggo bank utawa perusahaan kertu kredit kanggo diproses lan ngirim mbalekaken.

展开 更多
Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar

cart

X

Browsing History

X