search Situs Panelusuran

Instal Rak ing Toilet, Kamar Mandi Langsung Urip Luwih 5 Meter Kothak!

klasifikasiblog 4453 0

Judhul Kamar Mandi Xiaoxin

Akeh kulawarga sing duwe jedhing sing rada cilik, umume umbah-umbah lan komode yaiku jedhing. Minangka inci ruangan, kanggo mesthekake manawa area kegiatan kasebut, nanging uga pengin nggedhekake kamar mandhi, panyimpenan sing apik, cara paling apik yaiku nggunakake 1 ㎡ ing ndhuwur jamban.

 

1㎡> 3㎡, ing ndhuwur tips panyimpenan toilet.

Kabinet: aja njupuk papan, nanging uga kanggo nyukupi kebutuhan panyimpenan.

Sekat: maksimalake panggunaan ruang façade.

Tangga: kaloro artefak panyimpenan lan hiasan.

Pangilon: visual nggedhekake papan.

 

01

Panyimpenan kabinet

Yen sampeyan ora duwe cukup ruangan ing kamar mandhi, sampeyan bisa nyilih tembok sing ana ing wingking.

Wangsulan: Bab ingkang kaping pisanan sampeyan bisa instal kabinèt tembok ing wingking jamban kanggo disimpen, lan lebokake jedhing sing dibutuhake saben dinane, sing ora mung nambah panggunaan ruang, nanging uga gampang digawe saben dina, sampurna!

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing kudu sampeyan lakoni yaiku manawa sampeyan duwe ide sing apik babagan sing ditindakake. Tambahan paling anyar ing koleksi yaiku tambahan paling anyar ing koleksi kasebut.

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing bisa sampeyan lakoni yaiku nyoba kabinet utawa rak sederhana iki, lan tuku produk rampung kanthi online.

 

02

Panyimpenan sekat

Mungkin kabinet panyimpenan sing gedhe banget ora cocog kanggo omah sampeyan, nanging nempatake divider cilik luwih gampang. Bisa tahan bobote apa wae, sing gedhe kaya ornamen ijo, sing cilik kayata botol obat, swab kapas lan liya-liyane.

Sampeyan uga cara sing paling apik kanggo entuk mupangat saka omah. Tujuan utama perusahaan yaiku nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo para pelanggan.

Telung partisi ing ndhuwur jamban ngirit ruangan lan nyimpen barang sekaligus, yaiku 100 poin kepraktisan.

 

03

Panyimpenan andha

Yen sampeyan nganggep yen ing ndhuwur luwih akeh masalah, mula sampeyan bisa milih undhak-undhakan cilik ing ndhuwur jamban, dipasang ing tembok, ora bakal kakehan papan, andhuk panyimpenan lsp pancen trep.

▲ Sampeyan uga bisa nggantungake kranjang panyimpenan, kamar mandhi dhuwur ing njero panyimpenan lan ngirit ruangan.

 

04

Panyimpenan Mirror

Pangilon diselehake ing ndhuwur jamban saliyane fungsi panggunaan saben dinane, lan fungsi ekspansi. Cermin bisa nggambarake, nyuda maneh, lan nambah padhanging ruangan, kanthi dobel efek visual saka ruangan kasebut.

Kajaba iku, sampeyan uga bisa nggabungake pangilon kamar mandi karo panyimpenan internal kanggo njamin kaendahan tembok uga nyelehake barang ing ndhuwur tembok.

Deleng kasus-kasus kasebut ing ndhuwur, kita durung bisa nahan kasenengan, pengin bali ngresiki jedhing dhewe, cepet-cepet tumindak ngisi jamban ing jembaré 1 mèter persegi kasebut.

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X