search Situs Panelusuran

Kohler Nggawe Perusahaan Kamar Mandi Sing Wis Dikenal Dikirim ing Pengadilan Luwih saka $ 1.4 Yuta Rusak

klasifikasiblog 976 0

Sekolah Bisnis jedhing

Bubar iki, Kohler (China) Investment Co vs. Zhejiang Weiwei lan akeh perusahaan liyane katon minangka kasus pelanggaran paten ing kedadeyan pertama sing milih Kohler.

Ing 2017, Kohler (China) Investment Co. Ltd. nuntut Zhejiang Weiwei Electronic Sanitary Ware Co. Ltd. lan Shanghai Weiwei Electronic Sanitary Ware Co. Ltd. lan Taizhou Yijia Technology Co. Ltd. lan Beijing Jingdong Sanlitu E-commerce Co. Ltd . kanggo nglanggar paten desain.

Pengadilan kasebut dianakake ing publik tanggal 10 September 2019, ing Pengadilan Intelektual Beijing. Kohler ujar manawa ana tuntutan hukum, Zhejiang Weiwei, Shanghai Weiwei tanpa idin saka penggugat, bebarengan nggawe, adol, janji bakal adol model V9-B, toilet V9-C sing dilanggar Kohler isih ana ing wektu perlindungan paten ZL201330193853.8, jeneng kasebut paten desain "jamban", Jingdong sing kasebut ing ndhuwur Prilaku kasebut nyedhiyakake platform e-commerce, lan adol IKEA lan janji bakal adol jamban V9-B lan janji bakal adol toilet V9-C tanpa idin saka penggugat uga kalebu pelanggaran saka paten.

Kohler njaluk pengadilan supaya mrentah Zhejiang Weiwei lan Shanghai Weiwei supaya langsung mandheg nggawe, adol, janji bakal adol produk sing nglanggar, lan ngrusak kabeh produk sing nglanggar lan cetakan sing relevan kanggo produksi produk sing nglanggar. Sanalika Weiwei luwih saka 200 toko uga adol produk sing nglanggar, dadi kerugian ekonomi lan biaya litigasi sing cukup total yaiku 14,208,850 yuan, sing total 420,850 yuan biaya litigasi cukup, kalebu 400,000 yuan saka biaya pengacara, biaya notaris 20,850 yuan. Kajaba iku, Ikea didhawuhi mbayar 620850 yuan kanggo kerugian ekonomi lan biaya sing cukup, kalebu 420,850 yuan kanggo biaya sing cukup, kalebu 400,000 yuan kanggo biaya pengacara lan 20850 yuan kanggo biaya notaris.

Zhejiang Weiwei, Shanghai Weiwei nuduhake babagan pertahanan, produk sing nglanggar lan paten sing dimaksud, ora padha lan ora padha, ora ana ing jangkoan proteksi paten sing dimaksud, sanajan produk sing nglanggar kasebut kalebu ing proteksi paten sing dimaksud, jumlah klaim penggugat sing gedhe banget, njaluk pengadilan nolak kabeh tuntutan penggugat.

IKEA negesake manawa setuju karo pertahanan Zhejiang Weiwei lan Shanghai Weiwei, lan ujar manawa produk pelanggaran sing didol dening IKEA duwe sumber hukum, ora kudu tanggung jawab, mula njaluk pengadilan kanggo nolak kabeh tuntutan penggugat kasebut.

Sawise dirungokake, Pengadilan Properti Intelektual Beijing negesake manawa paten kasebut isih ana ing periode validitas, lan produk sing nglanggar lan produk sing nglanggar nalika katon akeh mirip, Zhejiang Weiwei, Shanghai Weiwei ing sidhang pengadilan ngakoni implementasine pabrik kasebut. , didol, janji bakal adol produk sing nglanggar, saengga dadi pelanggaran hak paten sing dinikmati dening Kohler, bakal duwe tanggung jawab sipil sing cocog. IKEA ora duwe kesalahan subyektif, lan ora prelu tanggung jawab.

Pengadilan kaping pisanan mrentah Zhejiang Weiwei lan Shanghai Weiwei supaya langsung mandheg nggawe, adol lan janji bakal adol produk sing nglanggar, lan Taizhou Ikea bakal mandheg adol lan janji bakal adol produk sing nglanggar, lan nolak panjaluk Kohler kanggo ngrusak kabeh produk sing nglanggar. lan cetakan sing gegandhengan. Ing wektu sing padha mrentah Zhejiang Weiwei, kompensasi Shanghai Weiwei kanggo penggugat Kohler (China) Investment Company Limited kerugian ekonomi 200,000 yuan, 60,850 yuan biaya litigasi. Lan mbayar 1400 yuan kanggo biaya nampa kasus.

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar

    cart

    X

    Browsing History

    X