search Situs Panelusuran

Napa jedhing wong liya mesthi katon apik banget?

klasifikasiblog 8035 0

Judhul Kamar Mandi Xiaoxin

Akeh wong sing ndeleng omah dhewe sawise direnovasi, banjur dibandhingake karo wong liya, mesthi rumangsa wong liya luwih apik tinimbang tampane dhewe, apa iki reaksi saka "anak wong liya"? Dina iki kita bakal ndeleng dekorasi kamar mandhi wong liya, apa pancen luwih apik tinimbang omah dhewe?

1, Lemah dipasang ing kothak hexagonal, apik banget. Temboke jubin putih kanthi seragam, nggawe jedhing luwih mbukak lan padhang. Gambar sing digantung, wastafel kayu, kaca spion sing apik banget, lampu tembok, lsp. Kabeh hiasan kasebut nggawe jedhing muring-muring.

2, Tembok nganggo ubin gandum kayu, efeke uga banget pribadi, langsung ndadekake ruangan sing ana cahya iki katon beda. Nggawe ceruk ing tembok, trep kanggo nyelehake perlengkapan mandi, ngirit lahan sing praktis lan apik. Dihiasi karangan kembang, kebak gaya.

3, Papan jedhing wiyar, ora preduli carane ngatur, kepraktisan ora angel banget. Pasang sawetara rak ing tembok, langsung papan kanggo nyelehake barang, rong kranjang panyimpenan ing ngisor uga apik oh.

4, Kothak kayu, digabungake karo ubin abu-abu kanthi kombinasi, katon tekstur banget.

5, Suasana abu-abu ing papan kasebut, ora nggawe wong krasa depresi, nanging luwih sopan banget. Utamane tembok wastafel, bahan sing digunakake, krasa gundul, trendi banget lan apik gayane. Wisuh sing ora biasa ing wastafel, lan ing jejere dekorasi kembang, ing endi wae bisa ditampilake gayane.

6, Temboke nganggo rong warna, ora murung lan monoton, kebak tekstur, lan lemahe diaspal karo jubin kembang, dadi sorotan paling gedhe.

7, lemah yaiku jubin heksagonal ireng, ubin putih ing tembok, ireng lan putih, pertandingan warna klasik

8, Jambon sing apik banget lan apik banget narik kawigaten. Sembarang papan ing jedhing disusun kanthi apik, bakal nggawe kabeh cerah!

9, Panyimpenan apik tenan!

10,

11.

12, Tembok lan jubin kanthi ubin sing padha, tekstur alami, katon mewah. Toilet gantung tembok putih lan bathtub sing apik banget kanthi aksen putih ing ruang abu-abu, katon luwih apik.

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X