search Situs Panelusuran

Kebijakan Privasi

Kepiye carane Wowowfaucet.com nglumpukake informasi babagan aku?

Kita ngumpulake informasi saka pangguna Situs kanthi macem-macem cara, kanthi tujuan nyedhiyakake pengalaman blanja sing efisien, migunani, lan disesuaikan. Contone, kita bisa nggunakake informasi pribadhi kanggo:
* Rekam lan cepet nggawa informasi sing wis diwenehake sadurunge
* Mbantu sampeyan golek informasi, produk, lan layanan kanthi cepet
* Gawe konten sing cocog karo sampeyan
* Tandha sampeyan babagan informasi, produk, lan layanan anyar

Registrasi lan Pesenan: Kanggo nggunakake bagean tartamtu saka situs iki utawa produk pesenan, kabeh pelanggan kudu ngisi formulir registrasi online kanthi informasi pribadi, kalebu nanging ora diwatesi, jeneng, jinis, alamat pengiriman lan tagihan (es), telpon nomer, alamat email, lan nomer kertu kredit. Kajaba iku, kita bisa uga njaluk negara papan dununge lan / utawa negara operasional organisasi sampeyan, supaya kita bisa netepi undang-undang lan peraturan sing berlaku. Informasi iki digunakake kanggo tagihan, pamrosesan pesanan lan pemasaran internal uga kanggo komunikasi karo sampeyan babagan pesenan lan situs kami.

Alamat Email: Sawetara lokasi ing Situs ngidini sampeyan mlebu alamat email sampeyan kanggo tujuan kalebu nanging ora diwatesi: ndhaptar notifikasi promosi gratis, njaluk kabar nalika merek utawa gaya produk anyar teka, utawa ndhaptar newsletter email. Kajaba iku, sembarang partisipasi ing kontes promosi sing diatur dening Wowowfaucet.com rampung sukarela lan mbutuhake pambukaan informasi kontak sing dibutuhake kanggo menehi kabar kanggo pemenang lan hadiah penghargaan. Kita bisa ngirim jeneng lan kutha pemenang kontes ing situs iki.

Ulasan Produk: Kita nyuwun alamat email lan lokasi email karo kiriman kabeh ulasan produk. Alamat email sampeyan bakal tetep pribadi, nanging lokasi sampeyan bakal katon dening pangguna liyane. Kabeh informasi pribadi liyane sing dipilih kanggo ngirim minangka bagean saka review bakal kasedhiya kanggo pengunjung liyane ing Situs iki.

Kepiye cara Wowowfaucet.com nggunakake informasi pribadhi?

Gunakake internal: Kita nggunakake informasi pribadi kanggo ngolah tatanan lan menehi layanan pelanggan. Kita bisa nggunakake informasi pribadi kanggo ngumpulake informasi umum babagan pengunjung situs iki, nambah konten lan tata letak Situs, ningkatake jangkauan, lan pasar layanan lan produk.

Komunikasi karo Sampeyan: Kita bakal nggunakake informasi pribadhi kanggo komunikasi karo Situs lan pesenan sampeyan. Kabeh pelanggan kudu menehi alamat email supaya komunikasi karo Wowowfaucet.com babagan pesenan sing wis diselehake. Sampeyan bisa ngirim email konfirmasi sawise sampeyan ndhaptar karo kita uga pengumuman sing gegandhengan karo layanan yen perlu (umpamane, penundaan layanan sementara kanggo pangopènan.) Sampeyan uga bisa ngirim alamat email sampeyan kanggo njaluk kabar nalika nampa merek anyar. gaya produk utawa produk, utawa kanggo ndhaptar buletin email lan tawaran khusus. Sampeyan ora bisa ndhaptarake utawa milih email mbesuk kapan wae.

展开 更多
Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar

cart

X

Browsing History

X