search Situs Panelusuran

privasi Shipping

Metode Pengiriman
Ngendi kita bisa ngirim paket kasebut?
Kita bisa ngirim menyang negara-negara ing saindenging jagad.
Mangga isi lokasi negara sampeyan nalika nggawe pesenan.

Apa cara pengiriman ditawakake, lan apa kiriman pamilike?
We nyedhiyani pengiriman gratis ing 48 negara! Kabeh paket dikirim liwat layanan ekonomi utawa standar UPS utawa USPS. Nalika nggunakake gudang liyane ing benua Amerika Serikat, kita bisa ngirim saben produk ing gudang sing beda-beda kanggo nyepetake kiriman. 1 dina kerja, pangiriman kanthi cepet!
Utawa bakal udakara 10 -20 dina saka China.

Apa biaya pengiriman?
Saiki, kabeh produk kita gratis. Pelanggan ora perlu mbayar postage.

Cathetan: Pengaruhe saka Covid-19, bakal ana sawetara wektu tundha nalika pangiriman

展开 更多
Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X