search Situs Panelusuran

Jedhing Ing Omah, Pilih Toilet Tembok? Utawa Toilet Saluran Lantai?

klasifikasiblog 5007 0

Judhul Kamar Mandi Xiaoxin

Renovasi pancen kudu dipikirake, njupuk jedhing, ana ing jamban tembok lan jamban got lantai, mula kepiye cara milih loro kasebut? Dina iki kita bakal nganalisa beda lan kaluwihan lan kekurangan saka rong jinis jedhing, supaya bisa dingerteni kanthi cepet.

 

Apa jamban ing tembok?

Toilet ing tembok uga diarani jamban gantung. Iki kalebu tangki banyu ing njero tembok lan jugangan lungguh ing njaba. Iki ngirit ruangan lan menehi gaya gaya ing jamban, nambah hawa mewah ing jedhing kita.

 

Apa jamban got lantai?

Toilet jubin minangka jinis jamban sing paling umum sing kasedhiya, ing jamban kasebut mudhun. Saluran lantai asring kayata jamban ing lantai ndhuwur lan pipa got lantai liwat lantai, nggawe tikungan ing atap lantai ngisor, banjur mlebu ing pipa got, sing saiki asring digunakake.

 

Keuntungan saka jamban ing tembok

1 、 Regane dhuwur

Toilet ing tembok bisa didhelikake ing njaba pipa saluran pembuangan sing ora bisa didhelikake, ora bisa ndeleng macem-macem pipa, nambah swasana wong, nanging uga supaya ruangan kasebut cepet lan amba.

2 、 Gampang diresiki

Kanggo sawetara wong sing duwe jimat kebersihan, jamban ing tembok cocok banget. Ora angel ngresiki pojok sing wis mati, mula jamban gampang banget diresiki.

3, Trep kanggo mindhah

Yen jamban ing tembok kudu ngganti posisine, mula gampang banget kanggo pindhah, tanpa ana watesan.

4 、 Swara sithik

Umume, tank banyu jamban biasa langsung nyambung menyang jugangan, mula nalika ngumbah jamban, swarane aliran banyu banter banget, lan swara iki bisa nyebabake wong liya. Toilet ing tembok didhelikake ing tembok amarga tangki banyu didhelikake ing tembok, mula swarane banyu mili cilik banget.

 

Kerugian jamban ing tembok

1 、 Gampang kanggo break

Bagian internal jamban ing tembok rusak kanthi cepet.

2 、 duwe kapasitas momotan

Ing babagan kapasitas mbukak-jamban, jamban kapasitas jamban tembok luwih murah tinimbang jamban jubin.

3, Ndandani ora nyenengake

Pancen ora nyenengake kanggo ndandani, yen jamban duwe masalah, mula repot banget lan tembok kudu dibanting.

 

Keuntungan saka jamban underdrain

1, gangguan swara rada cilik, meh bisa diarani bisu.

2, gaya pembilasan luwih kuwat, luwih gampang ngilangi kotoran sing ana ing permukaan jamban, siram banget, mula jamban katon resik kaya anyar.

3, efek anti ambu yen dibandhingake karo jamban liyane luwih apik, ngilangake ambu jedhing.

 

Kerugian jamban got ngisor

1 、 Nalika disiram, sampeyan kudu nyelehake banyu ing permukaan banyu sing dhuwur banget sadurunge sampeyan bisa ngresiki kotoran kanthi resik, lan umume nggunakake banyu 8L nganti 9L kanggo nggayuh tujuan siraman, yaiku sampah banyu dibandhingake karo jinis liyane saka jamban.

2 、 Dhiameter pipa pembuangan udakara 56 cm, yen mbuwang kertas jamban menyang jamban, pembilasan bakal disumbat.

Apa jamban tembok utawa jamban saluran, ana kaluwihan lan kekurangan, cara milih pilihan tartamtu utawa miturut kebiasaan pribadi sing dipilih, nyatane gumantung karo faktor apa sing luwih sampeyan hargai.

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X