search Situs Panelusuran

Pisanan ing Dunia! Bak Mandi Sit-In sing Aman lan migunani, Supaya Sampeyan bisa "Mandi" Kanthi Cepet Sampeyan dhewe

klasifikasiblog 4311 0

Judhul Jedhing Jedhing Anyar Asli

"Mandi lan ngobong dupa, main piano lan nikmati krisan", masarakat mboko sithik berkembang dadi ritual penting, nuduhake rasa tresna lan tresno kanggo urip. Mandi, minangka rasa seneng sing paling tentrem lan nyenengake ing jaman saiki, ora mung bisa ngilangi keselese dina, nanging uga bisa nggawa pengalaman siram swasana sing beda, ing endi bakal mbukak dina anyar, nanging uga ing kene kanggo pamitan karo wong sing sibuk dina iki

 

Dirancang kanthi ati-ati, ati-ati karo sampeyan lan aku, mung kanggo menehi rasa seneng adus sing paling apik

Miturut laporan, luwih saka 20,000 tiwas amarga kacilakan domestik kedadeyan ing Prancis saben taun, ing antarane, akeh korban jiwa amarga tiba ing bathtub kamar mandhi, amarga dikethok banyu panas utawa klelep. Udakara 4,000 wong mati saben taun amarga tiba ing bathtub, yaiku luwih saka jumlah wong sing tilar donya ing Prancis amarga kacilakan lalu lintas sajrone setahun (3,259 ing 2018).

Kacilakan kasebut, nyebabake kita nggatekake bak mandi sing cocog kaloro wong tuwa, cacat, lara, wanita hamil, bocah cilik, wong sing sikil ringkih lan wong liya, utamane pangguna kursi roda sing dirancang khusus kanggo dheweke, sampeyan ngerti apa ana? Ayo, aku menehi hadiah bathi sing anget lan kepenak dhewe - "bathtub duduk".

Bak mandi njagong

Bak mandi iki minangka sing pertama ing donya "Bath-in bathtub" dirancang dening Pak Li Wei, ahli riset senior lan desainer ing industri sanitasi, sing luwih peduli karo pengalaman bathtub pangguna. Bak mandi ing kene yaiku dirancang khusus kanggo wong tuwa, cacat, lara, wanita hamil, bocah cilik, wong sing sikil ringkih, utamane pangguna kursi roda.

 

Desain manusiawi, rasane mandhi nyaman lan kepenak

Kita kabeh ngerti yen jedhing wis udan suwe lan lemah lunyu, luwih-luwih nalika mlebu lan metu saka bathtub sing alus lan lunyu, gampang banget digulung lan tiba. Wong sing sehat kudu ngati-ati ing bathtub, nanging uga ora bisa dielehake asring ora stabil.

Sing paling penting ing bathtub iki yaiku 2 poin: pisanan, desain bathtub sit-in sederhana iki ngidini desain asale saka kesederhanaan. Praktek padha karo sing kepenak, sampeyan bisa kanthi bebas cocog karo papan apa wae, supaya sampeyan bisa "mandi" kanthi kacepetan sampeyan dhewe.

Kapindho, operasi bathtub iku gampang, aman lan cepet. Nalika nggunakake, siji pucuk rod angkat bathtub sing disambungake karo kursi instalasi, lan digantung ing tank. Nalika kursi diangkat, piring kursi lan pinggir bathtub kanthi dhuwur sing padha, kita bisa kanthi gampang geser menyang kursi lan angkat sikil menyang tank. Nalika nyuda kursi ing sisih ngisor tank, kita bisa adus, surfing, lan pijet kanthi normal.

Yen wis rampung adus, kita bisa ngunggahake kursi ing pojokan bathtub kanthi piring kursi, kita bisa muter lan ngangkat sikil kanggo metu saka tank, adus wis rampung.

Nalika permukaan kursi angkat padha karo dhuwur pinggiran bathtub, luwih becik kita njagong lan metu saka bathtub, kita lenggah ing kursi sawise kursi diudhunake menyang tank. Pancuran, integrasi kamar mandhi, kanggo nyukupi kebutuhan sing beda-beda. Operasi angkat dikendhaleni tombol panel kontrol ing sadhuwure tank, gampang lan gampang, nanging uga duwe desain anti-fall non-slip. Ngurus saben bathi minangka pilihan utama bathtub kita.

Sisih bathtub ing tembok, sampeyan bisa nambah layar pancuran kaca, sampeyan bisa malih dadi kamar mandhi kanggo wong tuwa utawa cacat. Kanthi fungsi anti-slip lan anti-tiba, luwih aman lan trep yen kita lungguh ing njero ruangan lan kamar mandhi. Sanalika, iki uga bisa digunakake minangka alas kaki, lungguh ing njero njero ruangan, nyelehake banyu kanggo pijet sikil lan sikil.

Bangkit lan mudhun kursi angkat dikendhaleni panel kontrol sing dipasang ing pojok ndhuwur tank, sing bisa padha karo panel kontrol fungsional ing bathtub. Kajaba iku, bak mandi angkat bisa duwe posisi madhep ngiwa lan nengen miturut orientasi jedhing.

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X