search Situs Panelusuran

Apa Lampu ing Ruang Jedhing Sampeyan Cukup Gaya?

klasifikasiblog 511 0

Sekolah Bisnis jedhing

Ruang kamar mandhi minangka papan kanggo santai lan santai

Muter peran penting ing urip omah

Antarane, akeh inspirasi lan kapinteran urip

lagi thukul ing kene tuwuh

Masalah iki, nggawa sampeyan njelajah cara nggawe lampu kamar mandhi!

 

Suhu warna cahya ruangan jedhing

Lampu kamar mandhi ora kudu padhang utawa peteng banget. Pilihan suhu warna ing 4000-5000K bisa. Werna cahya iki bisa nggawe lingkungan cahya sing kabur lan alus.

Chart Grafik suhu warna cahya

 

Area fungsi sing beda-beda ing susunan cahya

Jedhing biasane dipérang dadi telung area fungsional: area kamar mandi, area toilet, area wastafel. Kabutuhan pencahayaan ing saben dhaerah beda-beda, mula desain pencahayaan ruangan jedhing ora mung kudu nyukupi kabutuhan cahya dhasar, nanging uga nyukupi kabutuhan fungsional sing beda.

Area siram.

Ruang mandhi biasane dipérang dadi "area shower" lan "area bathtub". Kekarone bisa ana ing wektu sing padha, nanging uga bisa mandhiri. Wilayah sing beda-beda duwe desain cahya sing beda. Lampu area shower bisa dipasang ing plafon, kanthi nggunakake lampu sorot utawa desain strip cahya sing didhelikake. Iki trep kanggo siram ing tangan siji, uga bisa nggawe swasana.

Siram minangka cara paling apik kanggo santai awak lan pikiran sampeyan. Sawetara lampu utawa lampu trek ing area bathtub bisa nggawe swasana mandhi sing lembut lan kepenak.

Area jamban.

Nalika milih perlengkapan pencahayaan kanggo area jamban, kepraktisan lan kesederhanaan kudu dadi prioritas utama. Akeh wong muter ponsel utawa maca nalika nggunakake jamban, mula lampu ing area jamban bisa dipikirake nalika ngrancang lan milih manawa cocog karo kabutuhan maca nalika maca.

Area cuci kamar.

Area umbah-umbah ora mung nduweni fungsi kanggo ngumbah lan ngresiki, nanging uga duwe panjaluk dandanan, saengga wilayah kasebut nduweni panjaluk sing akeh banget. Sampeyan bisa langsung nginstal lampu pangilon utawa ngatur lampu ing sekitar kaca. Efek pencahayaan kanthi lampu ing saubeng ora bakal nggawe panca indera duwe bayangan lan nggampangake ngilangi dandanan. Kajaba iku, lampu tembok bisa dipasang nganggo pangilon kanggo nambah rasa canggih.

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X