search Situs Panelusuran

Iki Jedhing, Siji ing Omah Sampeyan Mung Toilet - Tren Anyar ing Desain Kamar Mandi Ing 2021

klasifikasiblog 1799 0

Judhul Kamar Mandi Xiaoxin

Lokasi selfie nomer siji ing donya yaiku jedhing, kenapa masarakat seneng selfie ing kamar mandhi?

Apamaneh ing mall blanja lan jedhing hotel.

Gambar sembrono ing pangilon iku regane dhuwur.

Iki nalika sawetara wong kepengin weruh.

Napa ing jedhing dhewe ora bisa njupuk efek iki?

Iki dudu amarga omahmu ora katon apik

Tren anyar desain kesehatan ing taun 2019.

Fokus desain sing ati-ati, amarga omah sampeyan uga bisa duwe jedhing paling apik!

 

Tilem metu

Tangi saka turu nalika esuk, lan pengin menyang jamban, mlayu menyang kamar mandhi nanging nemokake kulawarga sing lagi ngumbah ing njero ruangan, apa sampeyan wis nate nemoni kahanan iki? Nyatane, kita bisa nyelehake wastafel ing jaba jedhing lan jedhing lan jedhing. Iki ora mung bakal nambah efisiensi panggunaan lan ngoptimalake kabutuhan urip, nanging uga bakal nggawe jedhing luwih berkualitas.

Kanggo mindhah wastafel ing njaba yaiku nambah tembok lan lawang ing antarane jamban lan wastafel kanggo misahake wilayah sing basah lan garing, lan area toilet lan shower uga bisa dipisahake saka udan lan garing maneh.

Wadhuk sing kapisah ing njaba luwih trep kanggo kulawarga kanggo umbah-umbah esuk lan sore, saengga ora kudu buru-buru nggunakake kamar mandhi saben dina.

Desain iki ora mung ora ngganggu panggunaan lan jamban lan shower, nanging uga sikat sikat sikat, andhuk lan barang pribadi liyane sing ora kena kontaminasi bakteri kamar mandi.

 

Desain dipasang tembok

Ing saben dinane, jamban lantai, lemari jedhing lantai luwih umum. Nanging nalika taraf urip masarakat saya apik, kanggo desain jedhing, luwih akeh perhatian kanggo detail, nanging uga luwih akeh perhatian karo kualitas. Toilet sing dipasang ing tembok, wastafel sing dipasang ing tembok, lemari adus sing dipasang ing tembok uga saya akeh perhatian. Ora mung amarga desaine sing unik, nanging uga amarga desain iki luwih cocog kanggo kabutuhane masarakat.

 

Area tandas + desain area kontes

Akeh wong sing sambat, jedhing cilik banget, ditambah lemari panyimpenan, nemen depresi!

Nyatane, anggere kita gunakake tembok ing wingking lan area umbah-umbah sing cukup, bisa disimpen akeh barang, sanajan mung 0.5㎡, bisa uga gampang dirancang.

Tangki banyu toilet sing didhelikake ing tembok ana ing ndhuwur lemari kamar mandi, lan rasane umume kuat.

Desain jamban sing dipasang ing tembok pancen trep lan bisa nambah sentuhan urip ing jedhing cilik.

 

Rancangane “Tips"

 | Cahya |

Yen jedhing mung duwe siji lampu utama, bakal nyebabake padhang sing ora rata, wilayah peteng lokal, jedhing cilik asli bakal katon luwih cilik. Dadi, sampeyan kudu ngupayakake telung bidang kasebut.

  • Area ngarep kaca: tambahi lampu ngarep pangilon supaya sumber cahya nyerang rai sampeyan kanthi merata.
  • Ing ngisor kabinet pangilon sing dipasang ing toiletries: Yen sampeyan rumangsa peteng, sampeyan bisa ngrancang strip cahya tambahan.
  • Ndhuwur jamban: Yen sampeyan duwe kebiasaan maca nalika nggunakake jamban, disaranake ngrancang lampu maca cilik tambahan ing ndhuwur jamban.

Pènget: jedhing ing instalasi lampu lan lantern kudu milih tahan lembab, supaya interior lampu lan lantern katon ora ana kabut banyu, nyuda umur layanan.

 

 | Pancuran Didhelik |

Pancuran sing paling umum yaiku

Wayahe nyegerake estetika, siraman ndhelik yaiku kanggo nambah regane gaman.

Pipa pasokan banyu shower sing didhelikake iki wis disarekake ing njero tembok jedhing, endhas shower dipasang ing posisi overhead, krenjang ing tembok, ora bisa diangkat sak karepe, mung sirah shower lan saklar sing kapapar ing njaba. Nanging endhas shower duwe bal aktif cilik, digunakake kanggo nyetel amba banyu. Sudut gerakan munggah lan mudhun luwih fleksibel.

Ora ana pipa sing katon, visual katon luwih sederhana lan ayu, lan ora butuh papan. Injil jedhing cilik.

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X