search Situs Panelusuran

Carane Supaya Faucets Nikel Disikat saka Spotting

klasifikasiPandhuan Faucet 2995 0

Carane Supaya Faucets Nikel Disikat saka Spotting

carane ngresiki peralatan jedhing nikel disapu resik

Perlengkapan nikel sing disikat nduweni permukaan matte, sing bisa menehi kamar mandi sing luwih modern. Nanging, salah sawijining kerugian paling gedhe saka peralatan kasebut yaiku gampang rusak, mula sampeyan kudu ngresiki kanthi ati-ati. Dadi kepiye carane ngresiki peralatan nikel sing disikat lan supaya ora katon? Kita wis nliti masalah iki kanggo sampeyan lan menehi pitunjuk babagan carane ngresiki perlengkapan nikel sing disikat ing artikel iki.

Bab-bab sing Sampeyan Butuh

  • Pembersih kaca utawa permukaan hard
  • Lilin tempel
  • 2 rags utawa kain chamois
  • Babak katun

Langkah-langkah carane ngresiki perlengkapan jedhing nikel sing disikat

Kanggo mbusak reregetan tipis ing nikel sing disapu, moisten gombal alus karo banyu resik lan ngilangke lumahing. Yen sampeyan nindakake iki saben dina, iku bakal mbusak rereget sadurunge accumulates ing lumahing. Cara liya kanggo ngresiki rereget cahya ing nikel sing disikat yaiku nggunakake pembersih kaca. Priksa manawa pembersih kaca ora ngemot amonia utawa alkohol.

Kanggo mbusak noda banyu sing atos, semprotan kain alus kanthi larutan sing ngemot banyu lan cuka putih kanthi jumlah sing padha. Saben sampeyan ngresiki perlengkapan jedhing nikel sing disikat, sampeyan kudu mbilas permukaan kanthi sak tenane. Sawise mbilas nikel sing disikat nganggo kain lembab sing resik, ngilangke permukaan nganggo kain garing sing alus.

Amarga reresik reguler lan nggunakake saben dina, sampeyan uga kudu wax perlengkapan jedhing nikel disapu resik saben sawetara minggu, minangka waxing bakal mulihake luster sawijining. Gunakake kain garing sing alus kanggo aplikasi lapisan tempel lilin, banjur aplikasi menyang permukaan nikel disapu resik kanthi gerakan bunder cilik. Sawise nglebokake lilin tempel menyang perlengkapan, semir nikel nganggo kain garing sing alus.

Tips & Warning

  • Semprotan piranti kanthi solusi setengah cuka putih lan setengah banyu kanggo ngresiki noda banyu sing atos. Bilas banget sakwise.
  • Kanggo asil paling apik, goleki lilin carnauba ing bahan lilin tempel.
  • Aja nggunakake pembersih kaca utawa permukaan keras sing ngemot alkohol utawa amonia kanggo ngresiki nikel sing disikat.
Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X