search Situs Panelusuran

WOWOW FAUCET | Cara Instal Faucet Pandi Mandi, Lan Ngatur Rembug Rembug Rod

klasifikasiInstalasi Faucet Wowow 10736 0

TOM:

kayane dina iku dina

sing njaluk ngganti keran krom sing mengkilap

nganggo kran banyu anyar saka WOWOW

lan kita bakal miwiti saiki

[banyu mlaku]

pramila kita mriki

kita arep mbukak kothak

lan pisanan sing bakal ditemokake

apa sing sampeyan entuk ing kothak kasebut minangka pandhuan

siap lunga

lan tengen ing pandhuane

kita entuk sarung tangan WOWOW sing misuwur

supaya sampeyan ngerti sampeyan nangani kabeh kanthi ati-ati

uga padha cekap

nanging entuk

lan kita siyap ngejak

Aku bakal nyelehake saluran pop-up dhisik

dadi apa sing wis tak lakoni

Aku wis njupuk bensin

kabeh cara mudhun kaya sing bakal kelakon

tak ndhuwur

lan kita bakal miwiti ana

kita bakal mudhun

lan kita bakal sijine sethitik saka

stencil sethitik ngubengi njaba

karo sawetara tape masking

dadi aku wis nglelebke kabeh topeng

nganggo tape masking sing biasa wae

bisa uga tape kodhok yen sampeyan seneng - barang ijo

banjur aku masked

sisih ndhuwur kanthi flange pop-up

lan kita mung ngendheke

lan kita wis cocog

ing cara iki nalika nerangake

yen ana silikon sing nyepelakake

sampeyan ora pengin ing flange pop-up iki

utawa ing dhasar sink

amarga silikon iku adil

barang paling apik kanggo nyoba nyingkirake yen wis entuk

dadi sampeyan ora pengin smear ing kabeh ndhuwur cekungan

lan iki bakal ngresiki

nggih

saiki kita entuk flange pop-up

dipasang ing sink

ana sithik silikon ing sisih mburi

kita bakal mlebu ing ngisor

lan kita arep nyelehake saluran utama

nalika ngaco nganti flange

kabeh sing ora mungkin ditindakake nganggo tangan siji

kita pengin iki ngaco munggah menyang flange kanthi kenceng kaya sing bakal ditindakake

kita mung driji kanthi kenceng

lan kita bakal nguripake

nganti rilis pop-up pointing langsung ing kran banyu

supaya kabeh dadi garis

saiki kita arep mindhahake simpul iki

nganti wis tekan kontak sisih ngisor sink

ana bar grab sudhut apik ing sisih iki

ora kene

supaya sampeyan bisa entuk genggeman sing apik banget

lan sampeyan bisa nyedhak

kenceng kaya sing dikarepake

sing katon rikat banget

lan rumangsa becik kita menyang mrene

saengga kula sakanca langkung remuk

ing sisih flange

supaya kita mung bisa ngubengi driji

tanpa sarung tangan lan ngresiki

banjur kita bakal pipis tape masking mati

lan bakal nggawe proyek sing lunyu

oke kene

kita kena tape masking ditarik saka sisih ngisor cekungan

lan kita mung bakal narik mateni flange

lan menehi rampung tenan lunyu

oke kita siap kanggo acara utama

entuk sarung tangane putih maneh

lan metu saka tas

menyang tas teka

ragi siji WOWOW anyar

katup laboratorium nikel disapu

pancen lunyu

saiki aku kudu nyelehake tape sethithik

sok dong mirsani kepiye carane nutup ngisor tabung pasokan ing kene

sing ayu lunyu

saengga aku bakal sijine tape teflon sing sethithik

banjur kita bakal dilebokake ing gasket

lan sijine kran banyu

saiki kowe sok dong mirsani aku wis entuk rereged ing kene

saka keran sadurunge

dadi wektu iki aku bakal nyelehake silikon sing sithik

supaya keran anyar mudhun

yen kita entuk gasket anyar

kudune

Aku mriksa lan isine tutup gasket sing anyar

saengga ora nuduhake

nanging aku ora bakal kuwatir babagan noda liyane sing bakal teka

ok dheweke ngirim tape tape teflon seumur hidup

nanging sampeyan mung butuh bungkus sawetara

sak saben tabung sumber

ok dadi kita wis ngilangi kran banyu

saka tas cilik snazzy sing mlebu

saiki kita bakal nggunakake tas njagong ing counter

lan Urut saka area patemon kanggo kabeh bit lan potongan

Aku wis ngilangi tutup pelindung cilik

sing ana ing mburi tabung sumber

mung loro sing

kita ngilangi

banjur aku nginstal rong bungkus tape teflon

Aku entuk gasket

gasket poliétilena sing dadi ing ngisor keran

yen dideleng kanthi ati-ati

sampeyan bakal weruh ana flange ing sisih ndhuwur

kang meses sampurna

iku mung nuloni ana ing kana

ing ngisor kran banyu kanggo menehi pinggiran sing apik

kita sijine sethitik entuk silikon

mung sekitar njaba gasket poliethelin

dadi ora prelu banyu

arep antarane kran banyu lan dek

banjur mudhun menyang kabinet ing ngisor iki

sitik mung sethithik

sampeyan ora pengin akeh

kita duwe gasket kabeh silikon

kita arep njupuk sing

lan kita arep nyelehake kanthi langsung menyang dek

lan kita priksa manawa kita nutupi kabeh noda

saiki wis entuk lungguh ing dek iki

lan nyelehake meksa sethithik

lan kita arep dadi pusat

saengga paralel karo backsplash

lan sabanjure diterusake menyang kita sejatine bisa entuk

saengga nganti nglawan bolongan ing njero dek

saengga toya banyune asesik sabisa

yen sampeyan arep nyelehake gelas ing ngisor

sampeyan pengin priksa

ora keganggu nglawan keran utawa cekungan mau

oke kene

kita wis entuk kacang senggol siap

kanggo mesthekake wis rampung

munggah ing kono

sampeyan bisa ndeleng

kita bakal pindhah menyang ndhuwur ndhuwur tape kasebut

oke supaya kita sijine iki

sampeyan bisa ndeleng

ing sisih ndhuwur alon

lan sampeyan mung nindakake kanthi tips driji

lan iku tetep

ndandani ing ngisor flange

meksa sethithik

banjur nglewati nindakake liyane ing sisih liya

ngencengi kanthi meksa

oke saiki

sing arep ditindakake

sampeyan pengin priksa

yen iki diantrekake kanthi bener

yen durung pindhah-pindhah

nalika sampeyan lagi nyoba entuk kacang

supaya aku bakal bali maneh

iku katon apik banget

dadi aku arep njupuk tabung sumber panas

Aku siram metu rong menit

lan njupuk

banjur kita bakal aplikasi ing kene

Aku kena ing saluran

ndeleng iku

yen bisa, sampeyan bisa nggawe tangan digawe.

oke sing driji nyenyet

lan kita uga bakal njupuk sumber adhem

lan mover-muter

flush siji uga

nggawa kene

ngawut-awut iku

nggih

Aku mikir kenceng

Aku wis entuk set sing luwes ing sisih tengen

kanggo kacang-kacangan sumber

lan aku arep nyedhaki ing kene

ngencengi

ngawut-awut sing ing

pancen ora bisa ndeleng

niku mawon

dadi aku mung ngencengi iki

siji facet sekaligus

supaya aku bisa entuk

Aku nyuwek pita teflon

lan gasket karet sing ana ing jalur suplai

temtu ora kudu super ketat

mula kudu bener

dadi sisih kadhemen

banjur banjur ing sisih kene

kita wis entuk

kita entuk garis panas

dadi sing siji iki

sampeyan kudu nindakake

iki sing katon nalika rampung

kacang loro ditanduri kenceng ing ngarep dek

supaya keran ora obah

banjur metokake tabung

lagi disambungake kanthi bener

lan kabeh apik lan kenceng

iki rod kontrol pop-up

lan iki nut

sing munggah ing mburi bagian buntut kasebut

sing metu ing ngisor sink

dadine munggah terus kaya kuwe

sampeyan entuk tumindak kasebut

ing buntut buntut

ana mesin cuci nilon khusus

sing entuk bevel ing ndhuwur sing mangkuk

lan macet kenceng ing njero tee ing ngisor iki

bagean iki teka mudhun

saka rod kontrol katup pop-up

nggih

kabeh apik

dadi bagean iki lewat kaya ngono

bagean iki mudhun saka ndhuwur ing kran banyu

lan sampeyan masang

sampeyan ngencengi nut cilik iki ing kene

kanggo ngontrol sepira jumlah kasebut ing ndhuwur keran

kabeh apik

saiki supaya bisa nyekel rodha iki

sampeyan butuh musim semi cilik ing kene

sampeyan bisa ndeleng

sisih siji terus ing salah sawijining sisih

rod kontrol ngliwati

koyo kui

lan ana tumindak musim semi ing kene

sampeyan ndeleng musim semi

supaya manawa ngontrol

lan mengko akhire narik munggah

koyo kui

saiki kita bakal sijine iki

lan kita nglewati sethithik sethithik

pisanan kabeh kita sijine rod kontrol

ing mburi Piece buntut

ing mburi Piece buntut

ana pas

tali sing pas

lan rod kontrol iki langsung mlebu mrono

banjur sampeyan ngencengi nut senggol

ing mburi Piece buntut

sing dijamin ing Panggonan

saéngga iki ngontrol plug-up plug

ing ngisor cekungan

saengga kita tetep ana ing kono

nggih

sampeyan bisa ndeleng iku Urut lungguh kaya

siap lunga

nggih

rod kontrol pop-up

wis mudhun liwat mburi keran

lan sampeyan arep ing ngendi sampeyan pengin operasi

nang endi wae ing saubengé

nanging kudu maju lan mudhun

munggah lan mudhun

ing kasus kita meh ora kejawab pangilon

dadi ora pengin teka adoh banget

munggah lan mudhun kaya sing

kabeh apik

mung sawetara menit

kabeh apik

saengga rod iki medhot keran

perlengkapan iki ing kene - bar iki

lagi arep ing ngisor mangkuk

lan ing ngisor basin

mulane bakal angel banget

kanggo Aku nuduhake sampeyan nindakake ing kono

nanging iki tumindak sing pengin

sampeyan pengin nggawa mudhun ing kono

banjur nut cilik iki saya kenceng ing posisi sing bener

nggih

lan kita mung sijine wrench ing sisih

saiki aku bakal nyoba nggawe film ing ngisor kasebut

nanging bakal rada tantangan

amarga ana papan sing sempit maneh

niku mawon

kita

sampeyan bisa ndeleng rod kontrol

kanggo katup pop-up kasebut

iku munggah lan mudhun

Aku wis ngencengi simpul ing garis kontrol pop-up ing ndhuwur

lan tee iku terus mandhuwur

lan kita mutusake yaiku

iku papan sing apik banget

kanggo menehi kita tumindak becik iki

saéngga katup pop-up kasebut pindhah lan mudhun kanthi bener

sing dak lakoni saiki

yaiku nyelehake musim semi cilik iki

lan aku butuh tangan liyane kanggo nindakake iku

dadi aku bakal mandheg-mandheg

supaya kita mlebu konfigurasi iki

kita wis entuk bolongan

ing mburi stopper

kita bakal mudhun

lan sampeyan nindakake wuta iki

lan sampeyan mudhun

lan sampeyan ngontrol

sampeyan ndeleng aku mindhah stopper ngubengi terus

lan sampeyan pancen nyoba nangkep

bolongan kasebut kanthi mburi bar iki

nggih

ora kejawab

ing kana kita tindak

ndeleng ora bakal munggah nalika wis kene

dadi saiki sampeyan mung ngencengi kelenjar

ora nggawe serep ing rod kontrol

lan sampeyan mung snug sing

sing nahan kabeh

nggih

lan yen sampeyan metu kene

sampeyan narik

iku mudhun

sampeyan push mudhun

pinarak

entuk akeh teknologi

[ndandani swara]

oke kita mudhun menyang stroke akhir ing kene

sitik pungkasan yaiku

dilebokake ing p-trap maneh ing panggonan

yen disambungake nut kelenjar

kita meksa munggah ing sisih buntut

lan kita ngencengi munggah

banjur kita ngencengi

luwes ora luwih ing mburi p-trap

saengga kita nembe siap

lan kita bakal nguripake banyu kasebut

isi trap

nanging pisanan kabeh

kita bakal njupuk pisah

mula apa sing kudu kita lakoni ing kene

ing ngisor keran

pungkasan sing kedaden ing banyu

sadurunge menyang sink

yen lagi ngliwati aerator iki

menehi aliran sing apik

supaya kita mung njupuk sing mati

lan disisihake

mung ing kasus

yen ana apa-apa isih ngambang ing sistem

sing bisa nyaring aerator denda iki

mung sawetara filing utawa kaya

ukuran cilik kanggo plumbing

bakal mbukak banyu

bakal ngaktifake bib

Bibi serat suplai bali ngisor

lan kita bakal mbukak banyu suwene sawetara menit

lan nindakake manawa kita bakal nyilikake kabeh sistem

pisanan panas banjur adhem

sing ayu banget

aliran apik ana

banyune panas

nggih

kita wis mriksa mudhun ing ngisor iki kanggo bocor

kabeh kelingan

kabeh apik lan kenceng lan garing

dadi aku rumangsa siyap

supaya kita bakal ngaktifake banyu

iku dudu banget asor

isi ruang paling ngisor ing ngisor

nalika menehi sethitik liyane yen sampeyan seneng

lan mung ngalih menyang panas

bali kadhemen setengah

sampeyan bisa ngurutake separo ing antarane

mbukak lan cedhak

Aku rumangsa luwih apik tinimbang krom sing nyata banget

perhatikan dudu banyu panci utawa apa-apa

kran banyu apik

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X