search Situs Panelusuran

Cara nginstal kran banyu pawon genggeman

klasifikasiPandhuan Faucet 8629

344b2685d4c4b1df

Proses prep kanggo ndandani kran banyu pawon sing nganggo tangan padha karo proses kanggo nginstal kran banyu tarik.

  1. Kaping pisanan, kanthi nganggep banyu wis dipateni lan kran lawas wis dijupuk, sampeyan bisa nerusake nemokake selang semprotan anyar. Sampeyan bisa nggunakake swens sing bisa diatur kanggo nyambung selang ing pentil sprayer.
  2. Sabanjure, sampeyan kudu nyambung konektor fleksibel ing selang pasokan faucet. Sampeyan bisa nggunakake kunci kaping pindho kanggo ngencengi sambungan - siji kunci kanggo ngamanake konektor faucet lan kunci liyane kanggo nguripake lan ngencengi konektor wanita menyang pas sing bisa dipindhah.
  3. Katelu, saiki sampeyan bisa ndhisiki lan masang konektor lan feed menyang banyu sumber banyu liwat bolongan ing tengah. Priksa manawa sampeyan nyetel garis gasket kanthi bener nalika sampeyan pasang kran banyu ing panggonan.
  4. Sawise iku, jogo dhewe ing ngisor sink lan pasang mesin cuci lan nut utawa kombinasi nut lan mesin cuci. Sampeyan kudu nyandhang kran banyu ing papan lan dikenehi nganggo tangan, utawa luwih apik, gunakake wadah cekungan supaya bisa nggampangake proses pengetangan bolt.
  5. Pungkasan, sambungake konektor fleksibel kaping pindho lan sambungake ujung lanang menyang katup mati. Pungkasan proses kasebut yaiku kanggo ngencengi konektor kanthi swens sing bisa dipindhah. Banjur sampeyan bisa maju lan nyoba yen proses kasebut lancar yaiku kanthi mbukak tutup tutup lan banyu saka kran banyu.

Ing ngisor iki yaiku nginstal kran banyu pawon anyar gampang banget lan terjangkau uga nganyari pawon. Kanthi langkah-langkah ing ndhuwur babagan carane nginstal kran banyu pawon, nginstal kran banyu pawon saiki wis dadi tugas sing gampang. Ing cendhak, kanthi piranti plumbing sing umum, sekedhik babagan ilmu plumbing, lan pandhuan sing nglelebke pawon, sampeyan pancen bisa nindakake proyek kaya ngono.

Ringkas, yen sampeyan duwe pandhuan, alat lan kekarepan kanggo sinau katrampilan anyar, nginstal salah sawijining keran pawon sing ngecul utawa kran banyu genggeman ora dadi tugas sing angel.

 

Sadurunge :: Next:
展开 更多
Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X