search Situs Panelusuran

Cara Ngresiki Perlengkapan lan Perlengkapan Kamar Mandi Chrome kanthi Efektif

klasifikasiPandhuan Faucet 4276 0

Cara ngresiki Perlengkapan lan Perlengkapan Kamar Mandi Chrome

carane ngresiki perlengkapan jedhing krom

Perlengkapan lan perlengkapan jedhing krom resik lan mengkilat, lan katon modern lan canggih. Nanging, yen ditutupi bintik-bintik banyu sing atos lan scum sabun, kamar mandi sampeyan katon reged lan ora dijaga. Nyatane, anggere sampeyan nguwasani tips lan cara sing bener, iku gampang kanggo mbusak karat saka peralatan jedhing krom. Waca artikel iki lan sinau carane ngresiki krom peralatan jedhing lan fittings gampang.

Piranti sing dibutuhake

Piranti sing apik minangka prasyarat kanggo nindakake proyek sing sukses. Sadurunge miwiti ngresiki peralatan lan perlengkapan jedhing krom, luwih becik nyiyapake alat ing ngisor iki:

  • Ember
  • Banyu panas
  • Sikat untu/ sikat alus
  • Deterjen sabun cair
  • Spons non-abrasif / kain microfiber
  • Semir Chrome (Opsional)

Pandhuan babagan carane ngresiki perlengkapan lan perlengkapan jedhing krom

langkah 1: Nyampur banyu panas karo deterjen cair ing ember. Sirkulasi nganggo tangan nganti gelembung sabun.

langkah 2: Kacemplungaken spons utawa kain microfiber ing solusi, alon-alon garing lan sak tenane ngresiki aksesoris lan peralatan. Sadurunge pindhah menyang liyane, priksa manawa siji wis rampung resik kanggo nyegah ampas banyu soapy saka pangatusan ing lumahing sak proses iki.

langkah 3: Priksa manawa creases lan longkangan wis akumulasi rereget, lan copot kabeh rereget karo rerumput alus utawa sikat untu. Tambah sawetara tetes cairan pembersih kanggo mbusak rereget sing angel diresiki.

Langkah 4: Cuci nganggo banyu adhem kanggo mbusak sabun sing berlebihan.

langkah 5: Keringake banyu keluwihan nganggo kain microfiber sing resik.

langkah 6: Yen perlu, gunakake agen polishing krom. Utawa usap lumahing nganggo kertas garing nganti dadi luwih mengkilat.

Tip babagan carane njaga peralatan lan perlengkapan jedhing krom

  • Ngresiki ajeg kanggo nyegah rereget lan rereget saka accumulating, kang bisa mimpin kanggo karat lan wangun karusakan permanen liyane.
  • Gunakake agen polishing krom sok-sok kanggo njaga penampilan sing mengkilat.
  • Gunakake spons non-abrasive utawa kain microfiber kanggo ngresiki, amarga kromium rentan kanggo goresan.
  • Aja rendhem kromium ing cuka, linglang utawa solusi adhedhasar produk iki kanggo dangu kanggo nyegah karusakan.
  • Ngilangke garing nganggo kain microfiber sawise ngresiki kanggo nyegah pembentukan noda banyu garing.

 

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X