search Situs Panelusuran

Cara Ngresiki Faucet Mandi Mandi

klasifikasiPandhuan Faucet 8382

4f78ce2a62289be6

Kabeh wong duwe masalah nalika ngresiki pawon lan jedhing: noda banyu utawa noda ing faucet lan wastafel pancen angel diilangi! Mangkene trik saka WOWOW kanggo dituduhake!

Pembersih kran banyu ing kamar mandi

Yen kranjang digunakake kanggo wektu sing suwe, lumahing bakal dadi surem lan abu-abu. Ngalahake nganggo bal wesi baja ora mung ora ono gunane, bisa ngrusak permukaan lan ngeculake goresan sing ora cocog. Cara sing apik yaiku nggunakake pil kentang sing wis dicelup supaya bisa dibungkus kanthi alon-alon banjur ngresiki nganggo kain, utawa gunakake krim cukur kanggo ngusap kran banyu nganggo kain lembab banjur adus nganggo banyu.

1. Siapke tabung saka odol, sikat untu lan saru. Ora dadi masalah untu, sanajan wis kadaluwarsa! Sikat sikat untu uga bisa nganggo utawa gedhe banget. Ngilangke kanthi lembut kanggo nyilikake karusakan ing bak.

a1953a5d767e7e74
2. Pasang pasta gigi menyang keran lan wastafel, utawa remet pasta waos menyang kain; aja kakehan nggunakake, supaya sampeyan bisa ngusap kanthi rata ing saben pojok.
c099e46bb919cebc
86a7cf9b94f85d56
3. Gunakake kran banyu lan cuci cekungan nganggo lawon, coba bisa ngilangi sabuk kaya ing saben wilayah. Sampeyan bisa nggunakake jumlah banyu ing trombok sajrone proses reresik kanggo nylametake tenaga kerja. Coba aja nganggo sikat untu ing ngendi klambi bisa nyuda karusakan saka porselin.
fdfbd93afbf5edce
4. Edge lan pojok sing ora bisa di scrubbed bisa disikat nganggo sikat untu. Sebab utama kanggo nggunakake sikat untu, yen sikat untune luwih cilik lan luwih fleksibel tinimbang sikat lan bisa tekan saben titik sing mati; uga duwe bristles sing alus sing nyebabake karusakan saka porselin.
f47665957fdc10da
5. Sawise ngresiki kanthi nganggo kain lan sikat untu, sampeyan bisa ngumbah nganggo banyu. Ing jalur iki, sampeyan uga bisa nggunakake kain sing dicelupake kanthi akeh banyu kanggo scrub.
b6f3526a257a180a
a17638d0879b8556
6. Pangatusake banyu sing isih ana kanthi gombal garing utawa banyu supaya nguap kanthi alami. Bandingake sadurunge lan sawise lan sampeyan bakal weruh yen faucet lan cekungan apik kaya anyar lan banyu lan noda sing ngganggu wis ilang tanpa tilas!
e3fcf5f0d79d50bc
Sadurunge :: Next:
展开 更多
Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X