search Situs Panelusuran

Cara milih kran banyu tembaga sing padhet

klasifikasiPandhuan Faucet 7341

4f00dbe24e3b98ab 1

Mirsani kerajinan lumahing.

Faucet tembaga kabeh kualitas apik duwe pengerjaan permukaan sing luar biasa, sing biasane dipoles lan dilapisi listrik, mula lumahing katon luwih padhang lan mengkilap. Yen sampeyan tuku, sampeyan bisa mriksa kualitas pakaryan plating permukaan kanthi cahya sing cukup. Yen lumahing katon padhang lan mirip kaca, tegese pakaryan ing ndhuwur apik. Yen lumahing katon ora padhang banget utawa ora duwe tandha etch, bintik-bintik oksidasi, lsp. Luwih becik ora dituku amarga proses platinge durung dijamin.

Mirsani antarmuka salib bagean.

Akeh keran tembaga ing pasar asring dilapisi tembaga ing permukaan lan materi internal ora tembaga, dadi sampeyan kudu menehi perhatian luwih akeh nalika tuku lan kanthi ati-ati apa antarmuka keran bagean kerang digawe saka tembaga.

Tutul kaping pirang-pirang.

Kanggo njamin keran sing dipilih digawe saka tembaga, disaranake sampeyan nutul lumahing kran banyu kakehan sajrone proses tuku. Sawise materi tembaga wis dilapisi, produk kasebut krasa abot nganti tutul lan duwe resistensi permukaan sing dhuwur. Yen permukaan ngrasa lancar kanggo tutul, dudu bahan tembaga.

Priksa fittings.

Nalika milih kran banyu tembaga kabeh, sampeyan uga kudu mriksa kelengkapan. Kelengkapan alus biasane digawe saka tembaga. Nalika bahan liyane duwe lapisan lapisan sing nglukis, warnane bakal sirup lan kuning nalika dienggo, bisa nggunakake panggunaan. Uga bakal mengaruhi estetika.

 

Iki minangka sawetara perkara penting sing kudu dielingi nalika tuku keran tembaga. Kolam tembaga sing berkualitas biasane luwih larang, lan sing murah biasane dilapisi tembaga. Dheweke gampang ngalami macem-macem masalah sajrone wektu, mula ora dianjurake kanggo tuku.

More:

keran pawon paling apik

kran banyu jedhing karo sprayer

kran highend

Sadurunge :: Next:
展开 更多
Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X