search Situs Panelusuran

Cara milih kran banyu tembaga sing tepat

klasifikasiPandhuan Faucet 6650

708a732a9db32710

1. Mirsani lumahing kran banyu. Kolam renang tembaga sing berkualitas bakal duwe kerajinan sing paling apik ing permukaan, biasane kudu polesan lan elektronik, saengga permukaan katon luwih cerah lan luwih cerah. Yen sampeyan tuku, sampeyan bisa mriksa kualitas proses plating permukaan kanthi cahya sing cukup, yen katon cerah lan cermin, tegese lumahing digawe kanthi apik. Yen katon mengilap, utawa duwe tandha etch, bintik oksidasi, lan sapiturute, mula ora tuku, amarga proses platinge ora dijamin.

2. Mirsani antarmuka salib bagean. Akeh keran tembaga ing pasar asring permukaan tembaga, bahan internal ora tembaga. Pramila, kita kudu menehi perhatian luwih akeh ing tuku, kanthi ati-ati ndelok antarmuka keran salib bagean yaiku tembaga.

3. Kanthi tutul tangan. Supaya njamin keran sing dipilih digawe saka tembaga, disaranake nutul lumahing kran banyu sabisa ing proses tuku. Bahan tembaga sawise electroplating, ndemek produk bakal ngrasakake tekstur, resistensi permukaan luwih gedhe. Yen lumahing nutul lancar, dudu bahan tembaga.

4. Priksa aksesoris kasebut. Ing pilihan kran banyu tembaga kabeh, nanging uga kudu mriksa aksesoris. Aksesoris sing apik biasane digawe saka tembaga. Sanajan lapisan permukaan bahan liyane nglukis, warna bakal mboko sithik bakal kuning nalika dienggo, saengga bisa mengaruhi panggunaan. Uga bakal mengaruhi estetika.

5. Iki minangka sawetara perkara penting kanggo milih kran banyu tembaga kabeh, sing kudu sampeyan eling kanthi ati-ati. Kolam tembaga kanthi bermutu tinggi umume luwih larang, lan keran tembaga sing murah biasane dilapisi tembaga. Dheweke gampang ngalami macem-macem masalah sawise nggunakake wektu sing suwe, mula ora dianjurake kanggo tuku.

More:kepiye keran kerja

Sadurunge :: Next:
展开 更多
Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X