search Situs Panelusuran

Kepiye carane bisa ndandani Rampung Peeling ing Saluran Ireng

klasifikasiPandhuan Faucet 4218 0

Kepiye carane bisa ndandani Rampung Peeling ing Saluran Ireng

carane aku bisa ndandani finish peeling ing saluran ireng

Kabeh sink duwe saluran kanggo ngidini banyu saka kran banyu mili metu saka cekungan sink. Saluran disambungake menyang P-trap lan sambungan pipa sing didhelikake ing tembok. Nanging, ora bisa dihindari yen saluran sink bakal dikupas liwat wektu. Ing kirim iki, kita bakal nuduhake sampeyan. carane ndandani finish peeling ing saluran ireng.

Kok finishing saluran dikupas

Bahan finish sing kurang apik

Yen Rampung ing saluran sink wis peeled mati sakcepete sawise nggunakake, iku banget kamungkinan sing materi Rampung ora cukup apik. Bahan utama finish kalebu pelumas lan resin, sing nduwe pengaruh gedhe ing finish. Kajaba iku, yen perawatan lumahing ora cukup apik, bakal nimbulaké saluran sink kanggo pil mati cepet.

Karat banyu asam lemah

Malah yen iku saluran ireng kualitas apik, yen saluran tansah ing kontak karo banyu ngandhut asam utawa alkalin, banyu asam utawa alkalin kimia bakal nanggepi lumahing saluran, lan lumahing bakal ilang protèktif sawijining. gampang kanggo nimbulaké Rampung kanggo Peel mati.

Goresan fisik

Iki minangka salah sawijining panyebab utama rampung sing tiba saka saluran. Ing sawetara kasus, finish ing lumahing bisa nglindhungi saluran kanggo dangu, nanging yen panggonan wis scratched dening sawetara kabel, efek longsor bakal kelakon, lan saluran kanggo cepet tiba.

Carane ndandani finish peeling ing saluran ireng

Sijine tape kualitas dhuwur watara pipa saluran lan nutupi karo plastik utawa bahan liyane kanggo nglindhungi sink. Gesek pipa saluran logam kanthi entheng lan usap kanthi saksama. Gunakake kaleng semprotan utawa sikat kanggo nutupi logam nganggo cat minyak anti karat. Garing kaya sing diprentahake lan tutup maneh. Garing kaya sing diarahake. Saiki, gunakake cat sing cocog karo karat logam sing cocog kanggo ruangan ruangan, gunakake warna sing sampeyan pilih, lan cet pipa saluran maneh miturut instruksi wektu pangatusan. Jaket sing tipis lan bola-bali paling apik. Sawise rampung garing, copot tape lan tutup kanggo mesthekake yen cat ora bocor lan garing.

Tips kanggo nglindhungi saluran ireng

  • Reresik peralatan sing bener ora bakal nyebabake bintik-bintik banyu, rereget lan scum sabun. Mulane, sampeyan bisa nyegah piranti supaya ora luntur kanthi nyegah banyu sing atos, bledug, lan rereget sing ngeculake saka akumulasi ing perlengkapan jedhing.
  • Sawise saben nggunakake, pesthekake kanggo ngilangke bathtub lan faucets sink karo gombal alus.
  • Gunakake deterjen entheng lan banyu kanggo ngresiki permukaan. Ngindhari bahan pembersih abrasif lan pembersih sing atos, amarga bisa ngeruk permukaan lan ngrusak lapisan ireng sing alus.
Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X