search Situs Panelusuran

Wutah 371% VS 70% Kurangé populasi! Apa Kompetisi Pasar Jedhing Lengkap Nggayuh Tahap "Panas Putih"?

klasifikasiblog 1612 0

Judhul Dhapur & Kamar Mandi Asli

Bubar, rong perusahaan sing ana gandhengane karo jedhing (uga dikenal minangka jedhing utawa jedhing) - kamar mandi Huida lan Seagull Sumitomo wis ngetokake asil finansial paling anyar. Dheweke masing-masing nyampekano data penghasilan kategori kasebut ing paruh pertama taun 2021. Pendapatan kamar mandi sanitasi Huida tambah 370.95%, dene penghasilan produk Seagull Sumitomo padha mudhun 69.63%. Sawetara institusi prédhiksi manawa ing taun 2025, kabeh ukuran pasar jedhing bakal tekan 16.5 milyar yuan. Ekspansi pasar sing terus saya akeh luwih akeh perusahaan lan modal sing mlebu. Data penghasilan perusahaan sing beda bisa uga minangka simbol saka kompetisi pasar jedhing sing mlebu ing tahap panas-putih.

 

Pendapatan kamar mandhi Huida mundhak sacara signifikan 370.95%

Miturut laporan semi-tahunan Huida sing dirilis, perusahaan entuk pendapatan operasional 1.743 milyar yuan ing paruh pertama taun, yaiku paningkatan 32.38%. Antarane, kabeh penghasilan operasi jedhing yaiku 55 yuta yuan, kenaikan signifikan 370.95% sajrone periode taun kepungkur, nyumbang 3.18% saka total penghasilan. Kajaba iku, minangka saluran penjualan sing penting kanggo nyengkuyung bisnis jedhing, kamar mandi Huida ing paruh pertama penghasilan saluran proyek tekan 421 yuta yuan, paningkatan 23.52%.

Unit: yuta yuan

Kategori produk Pendapatan saka bisnis utama ing wektu nglaporake Pangowahan taun-taun Persentasi saka bathi bisnis utama
Keramik sanitasi 89, 577. 08 23% 51%
Antarane: barang sanitasi sing cerdas 18,873. 43 102.24 10%
Ware kebersihan umume 5, 489. 53 370.95% 3%
Tile 23, 673. 07 54% 13%
jedhing 6, 233. 47 57% 3.61%
Kabinet jedhing 13,097. 35 4 & 86% 7%
Hardware Sanitary Ware 29,105. 53 39% 16%
Others 11,164.69 21.28% 6%
Total penghasilan saka bisnis utama 172,851.19 32% 100.00%

Jedhing Huida mundhak luwih saka 370% ing paruh pertama saka bathi jedhing umume

Ing saindenging jedhing, Huida bubar duwe sawetara tumindak penting. Ing wayah sore tanggal 3 Agustus, jedhing Huida ngumumake yen usulan kenaikan modal ora luwih saka 200 yuta yuan ing Beiliu City, Shengda New Materials Co anyar Sawise nambah modal, nyekel ora kurang saka 70% ekuitas sing anyar Shengda. Investasi kamar mandhi Huida ing kasus iki jelas ora mung kanggo nambah produksi ubin. Produk kamar mandi Huida kalebu sistem jubin lan sistem SMC, lan panggunaan jedhing panel rock uga saya tambah. Sawise paningkatan ibukutha, saham kasebut ora kurang saka 70% ekuitas Shengda anyar. Investasi kamar mandhi Huida ing kasus iki jelas ora mung kanggo nambah produksi ubin. Produk kamar mandi Huida kalebu sistem jubin lan sistem SMC, lan panggunaan jedhing panel rock uga saya tambah. Peningkatan modal kasebut uga cocog karo pangembangan kamar mandi Huida kanggo kabeh strategi perusahaan kategori kamar mandhi.

Konsep kamar mandi lengkap Huida

Saka saluran kasebut, miturut warta sing diluncurake dening kamar mandi Huida tanggal 25 Agustus, perusahaan kasebut bubar menang tawaran "Long Lake Group ing taun 2021 - 2023 taun mahkota SMC sistem proyek koleksi kamar mandi lengkap". Dilaporake terlibat ing proyek kasebut kanggo pangembangan perumahan perumahan sewa perusahaan real estate. Saliyane ing apartemen Longhuguan, Huida bubar uga dipanggonke ing pangkalan penerbangan Sichuan, omah pembangun Xiongan, apartemen Shijiazhuang Huangzhuang lan proyek penting liyane. Saliyane ing apartemen Longhuguan, Huida bubar uga dipanggonke ing pangkalan penerbangan Sichuan, omah pembangun Xiongan, apartemen Shijiazhuang Huangzhuang lan proyek penting liyane. Tata letak saluran ing saubenge jedhing lagi sukses ditindakake.

Kabar umum babagan jedhing Huida sing menang

 

Seagull Sumitomo ngasilake produk sing padha "nyusut" meh 70%

Saliyane, Seagull Sumitomo uga nerbitake laporan semi-taunan ing wayah sore tanggal 24 Agustus. Miturut laporan kasebut, paruh pertama Seagull Sumitomo entuk pendapatan operasional 1.983 milyar yuan, paningkatan 50.17%. Antarane, kabeh pametu kategori jedhing yaiku 0.26 milyar yuan, nyuda 69.63% tinimbang periode sing padha taun kepungkur, mung nyumbang 1.31% saka total penghasilan ing paruh pertama.

  Periode pelaporan saiki Periode sing padha karo taun sadurunge Tambah utawa mudhun taun-taun
jumlah Bagéyan saka bathi operasi jumlah Bagéyan saka bathi operasi
Dening Produk
Produk Faucet Hardware 1,224,449,250.90 61.74% 852,088,803 」7 64.53% 43.70%
Produk omah sing cerdas 82,137,189.36 4.14% 48,495,995.33 3.67% 69.37%
Produk keramik bathtub 105,274,145.70 5.31% 69,475,496.35 5.26% 51.53%
Jedhing lengkap 26,034,399.59 1.31% 85,713,709.96 6.49% -69.63%
Lemari khusus 131,197,274.24 6.62% 97,494,226.96 7.38% 34.57%
Tile 372,956,117.21 1 & 81% 134,181,131.74 10.16% 177.95%
Others 41,096,667.64 2.07% 33,121,472.05 2.51% 24.08%
Dening Wilayah
domestik 768,858,462.30 38.77% 549,233,106.69 41.59% 39.99%
Foreign 1,214,286,582.34 61.23% 771,337,728.87 58.41% 57.43%

Seagull Sumitomo ambruk saklawasé 70% ing paruh pertama saka bathi jedhing

Kanggo tata aktif kabeh kamar mandhi Seagull ing taun-taun pungkasan, penurunan pendapatan kategori kasebut ora dikarepake. Ngerti manawa Seagull Sumitomo wiwit nyakup kabeh penghasilan kategori jedhing ing laporan finansial ing taun 2018. Ing telung taun saka 2018 nganti 2020, penghasilan kategori kasebut yaiku 0.68 milyar yuan, 183 yuta yuan lan 203 yuta yuan, masing-masing, tambah 100%, 170.22% lan 11.02%. Ing paruh pertama taun 2019, ana kenaikan 382.51%. Kajaba iku, kabeh pametu kategori jedhing kalebu 3.05% saka total penghasilan ing taun 2018, dadi 6.09% ing taun 2020.

(Adhedhasar data laporan keuangan Seagull Sumitomo)

Miwiti saka paruh pertama taun 2020, penghasilan Seagull Sumitomo ing kabeh kategori jedhing mudhun, mudhun 7.91% ing periode saiki. Ing paruh pertama taun iki, terus tren mudhun, kanthi pendapatan mudhun 69.63% lan ngetung 1.31% saka total penghasilan. Nanging Seagull Sumitomo ora nerangake sebab kenapa penurunan pendapatan ing kategori iki.

Produk jedhing camar

Bisa dingerteni manawa Seagull Sumitomo miwiti persiyapan ing taun 2015 kanggo mlebu lapangan jedhing khusus. Bisnis saiki duwe merek kayata Nestle lan Frontier, uga Qingdao, Suzhou, Zhuhai, Jiaxing lan sawetara basis manufaktur cerdas. Ing taun-taun pungkasan, iki uga entuk perusahaan kayata Jacopolo, Guangdong Nestle, Seagull Champion lan Datong Nai kanggo nguatake bisnis instalasi kabeh. seagull Sumitomo ujar manawa ana ing laporan kasebut bakal ngiyatake kamar mandhi khusus ing mbesuk kanggo memenuhi permintaan kustomisasi pribadi kabeh jedhing. Iki uga bakal nggedhekake bisnis menyang kantor perumahan, ToC, EPC lan komersial.

 

Ukuran pasar bakal tekan 16.5 milyar yuan, lan persaingan saya rame

Siji sisih tuwuh 370.95% lan sisih liyane mudhun 69.63%. Iki bisa uga amarga ana bedane wektu mlebu lan mode pangembangan lan basis pangembangan saka macem-macem perusahaan, nanging uga nuduhake persaingan sengit ing industri kasebut. Miturut asosiasi bangunan Asosiasi Industri Bahan Bangunan Provinsi Guangdong bubar nerbitake "kertas putih pangembangan kamar mandi perakitan 2021", diarepake yen ing taun 2018-2025, skala pasar aplikasi utama kamar mandi (hotel / apartemen / omah) bakal tuwuh saka 1.6 milyar yuan dadi 16.5 milyar yuan, kanthi tingkat pertumbuhan taunan majemuk 39.6%.

Ing ekspansi pasar, akeh perusahaan sing nyepetake langkah mlebu. Ing wulan Mei taun iki, Panasonic dipamerake ing Shanghai Kitchen & Sanitary Show kanggo nggawe produk jedhing kanthi kerja sama karo Wishi Sumitomo, banjur diluncurake limang ruang utama, kalebu kamar mandhi kabeh. Ing wulan Agustus taun iki, Hai kamar mandhi Hai Li nampani delegasi saka New City Holdings, sing nuduhake kerjasama sing apik ing antarane kaloro perusahaan kasebut. Dilaporake yen saiki, kabeh produk jedhing Haili wis dipasang ing pirang-pirang proyek butik New City Holdings kayata Xi'an Fengshi Joy Mansion. Kaisar Sanitary Ware bisnis instalasi kabeh uga berkembang kanthi cepet. Saliyane kerjasama jero karo Properti Amerika Serikat, uga wis nggayuh kemitraan strategis karo luwih saka 20 perusahaan real estate kayata Evergrande, Poly, Vanke, Beyoncé lan Zhonghai.

Lima ruang utama sing dirilis dening Panasonic kalebu kabeh kamar mandhi

Sesanti kasebut ditambahi kabeh lapangan pakumpulan. Akeh perusahaan uga bubar saingan tata cara liwat akuisisi lan kerja sama - Nemokake Shell arep mbuwang 8 milyar yuan kanggo entuk 100% ekuitas Shengdu Home furnishing. Jingdong 'Investasi strategis bubar nyepetake bisnis instalasi Shangpinzha. Oppein gabung karo pirang-pirang perusahaan instalasi kanggo mbukak model anyar "kustomisasi + perusahaan instalasi" bareng menang kabeh instalasi. Kerjasama ing antarane Zbom lan Hushang Minghu ngupayakake ngembangake kabeh pasar instalasi kanthi cepet. Wektu iki, supaya kabeh pasar instalasi wis dadi tresnane ibukutha.

Ing konteks kompetisi panas-putih, samesthine kahanan bisnis sing beda-beda bakal dadi norma. Minangka perusahaan, penting kanggo njaga keberlanjutan pembangunan. Sampeyan bisa uga paling penting kanggo njamin output sing terus-terusan ing sangisore pasar sing berkembang lan supaya tetep mantep sadurunge ngadeg dhuwur.

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X