search Situs Panelusuran

Gelombang Dingin Serangan maneh! Produk Kamar Mandi, Kepiye Cara Ngatasi Kadhemen?

klasifikasiblog 5374 0

Judhul Kamar Mandi

Gelombang durung mudhun, gelombang diwiwiti maneh, hawa adhem kenceng bali!

Cuaca dadi adhem, saliyane masarakat kudu nggatekake supaya anget lan nambah sandhangan, barang sanitasi ing omah uga dadi anti-pembekuan utama. Banyu kurang saka -4 derajat Celcius, volume es ditambahi, kanthi gampang nyebabake produk barang saniter ing njero es lan ekspansi banyu lan banjur nambah produk retak. Aku ngirim sampeyan tips anti-pembekuan ware sanitary!

 

Toilet musim salju kanggo nyegah pancegahan lan tumindak pancegahan

Ing mangsa adhem, lawang lan jendhela kamar mandhi ditutup sawetara kanggo mungkasi ventilasi lan njaga suhu ruangan. Kanggo nyegah beku, wenehake kabeh banyu sing isih ana nalika jamban ora digunakake.

Cara lan langkah-langkah kasebut kaya mangkene: tutup katup inlet, buka lan copot sambung saluran, lan kencengake sambung sawise banyu sing dibebasake, yen ora bakal nyebabake kebocoran banyu.

Bakal ana banyu ing tikungan mburi jamban. Gunakake lap spons lan pompa kanggo nyedhot banyu supaya ora beku lan retak jamban suwene.

Kajaba iku, sampeyan bisa pour antifreeze ing tank banyu, utawa ing banyu kanggo alkohol, uyah, bisa nyuda titik pembekuan banyu, nanging uga anti-pembekuan sing efektif. Yen jedhing mbukak sistem pemanas, lan bisa mesthekake yen jedhing ora beku, sampeyan ora bisa nambah antijamur ing jamban.

 

Ati-ati pangopènan sink sink

Sanalika sawise digunakake, garing nganggo kain garing supaya ora pecah permukaan sing disebabake dening es. Nalika ngresiki, aja nggunakake barang sanitasi baja supaya ora ngeruk ing ndhuwur wastafel. Ing suhu ruangan sing kurang, sampeyan bisa milih nutupi wastafel kanthi lapisan kain kanggo insulate saka pecah amarga suhu sing sithik.

 

Ati-ati pangopènan bathtub mangsa

Kaping pisanan, sawise nggunakake bathtub, jagi bathtub dadi garing, supaya ora nyebabake deformasi rembesan banyu jangka panjang utawa katon ora bisa digunakake. Ing wektu reresik, aja nggunakake pembersih asam lan alkalin sing kuwat kanggo ngindhari karat ing permukaan bathtub. Usap nganggo gombal alus supaya ora goresan, lan yen ana goresan sing ora sengaja, langsung polesan permukaan kanggo mulihake Gamelan. Aja nyelehake obyek logam ing lumahing bathtub supaya ora karat utawa kerusakan permukaan ing bathtub, pengaruhe ing kaendahan lan kepraktisan.

 

Ati-ati pangopènan kabinet jedhing mangsa

Ing jedhing sawise dicuci, mesthine kudu permukaan kabinet jedhing sing tepat wektu, ing banyu kanggo ngresiki resik. Lemari kamar mandhi asring dilebokake ing sabun, ngumbah rai, sampo lan peralatan pembersih liyane, yen ora sengaja metu, luwih becik dibersihake kanthi cepet, barang sing luwih abot kudu dilebokake ing sisih ngisor kabinet kamar mandi. Nalika ngresiki kabinet kamar mandi, aja nggunakake kawat logam, kain Pasteur, scrubbing kimia sing kuwat, lan aja nggunakake banyu kanggo ngindhari karat. Gunakake kanthi bener kanggo ngresiki netral lan perawatan produk profesional liyane.

 

Faucet winter anti-pembekuan pancegahan

(1) krenjang frost nyebabake.

0 ℃ ing ngisor iki panggunaan lingkungan, kalebu nanging ora winates ing sebab-sebab ing ngisor iki.

1, sawise tes pra-banyu proyek, faucet ing banyu sing isih ana ora dipateni.

2, instalasi faucet ing njobo ruangan, ora nutup katup mlebu banyu, lan ora nglindhungi anti-pembekuan.

3, sing duwe adoh plancongan utawa non-panggonan dawa, kamar ora digawe panas, ora nutup katup inlet banyu kanggo saluran banyu sing isih kran. Pemilik rampung ngrenovasi ventilasi kamar, jendhela ora ditutup nalika wengi, lan katup mlebu banyu ora ditutup kanggo ngeculake banyu sing ana saka faucet.

 

(2) Cara nyegah langkah-langkah.

0 ℃ ngisor panggunaan lingkungan, kalebu nanging ora diwatesi karo pancegahan ing ngisor iki.

1, suhu lingkungan pamasangan faucet situs proyek kayata ing ngisor iki 0 ℃, dianjurake supaya ora nginstal faucet utawa dipasang ing non-banyu sementara, utawa uji coba banyu sawise ngombe banyu pipa.

2, ing wayah wengi kudu nutup jendhela pawon, jedhing ing sisih njaba uga kamar ing mburi kanggo mesthekake suhu njero ruangan luwih saka 0 ℃.

3, kanggo ruangan sing suhu njero ruangan ngisor 0 ℃, tutup klep meter banyu njero ruangan lan rampung ngeculake banyu sing isih ana ing pipa.

4, suhu njero ruangan luwih murah tinimbang ruangan 0 ℃, kudu mbukak pemanasan, njaga suhu ing ndhuwur 0 ℃.

5, sampeyan bisa nggunakake katun lan kain seprei, klambi katun lawas, wol katun lan bahan insulasi liyane kanggo nglukis lan mbungkus keran sing kenceng.

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X