search Situs Panelusuran

Pandhuan Kran | WOWOW Kran

  • Cara milih kran banyu bathtub

    7160

      I. Struktur kasebut kaperang dadi: 1. Jinis tunggal gagang. Model utilitas iki duwe kaluwihan saklar fleksibel, umur layanan dawa lan pangaturan suhu sing cepet lan trep. 2. Ing…

    Ringkesan
  • Cara ngilangi kran banyu panas lan adhem

    8122

      Kepiye carane mbusak kran banyu panas lan adhem? Pateni saklar utama kran panas lan adhem, golek titik abang lan biru ing sangisore gagang, banjur jepret nganggo tangan kanggo mbukak sm...

    Ringkesan
  • Cara ngresiki keran gampang

    6533

    Kepiye cara ngresiki keran nalika dadi tukang kebersihan? Kotoran ing permukaan kran biasane kalebu: bledug, pelumas, teyeng, skala lan rereged liyane. Faucet kudu dijaga mengkilap lan ...

    Ringkesan
  • Cara ngresiki kran banyu

    7345

    Kepiye cara ngresiki keran nalika dadi tukang kebersihan? Kotoran ing permukaan kran biasane kalebu: bledug, pelumas, teyeng, skala lan rereged liyane. Faucet kudu dijaga mengkilap lan ...

    Ringkesan
  • Cara masang kran banyu

    7748

    Langkah-langkah kanggo nginstal faucet. (Sadurunge masang kran, duwe alat lan aksesoris kayata kunci, tang, keran anyar, selang, mesin cuci karet, lsp). Ing langkah kapisan, aja lali ...

    Ringkesan
  • Cara milih struktur keran

    6321

    1. Pilih siji kanthi permukaan sing lancar. Iki bisa dibedakake kanthi jelas. Proses pembuatan struktur internal keran uga penting banget. Kolam apik uga resi ...

    Ringkesan
  • Cara ngresiki lan njaga kran banyu jedhing

    8587

      I. Tips kanggo ngresiki prasaja kanggo kranise ngresiki keran ora rumit, tetep wae, lan bakal suwe. 1. Kanggo keran tembaga, yen sampeyan kudu ngresiki permukaan sing dilapisi, sampeyan ...

    Ringkesan
Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X