search Situs Panelusuran

Pandhuan Kran | WOWOW Kran

  • Cara milih keran kualitas

    7888

    Klep katup. Iki jantung faucet. Saiki, faucet panas lan adhem digawe saka keramik. Nanging, sampeyan ora bisa ndeleng klep katup nalika tuku, mula pasar dadi campuran ...

    Ringkesan
  • Cara milih kran banyu tembaga sing padhet

    7394

    Mirsani kerajinan lumahing. Klip tembaga kabeh bermutu kanthi kualitas apik nggarap kerjane lumahing, sing biasane polesan lan electroplated, saengga permukaan katon luwih cerah lan mengilap. Yen sampeyan tuku, y ...

    Ringkesan
  • Cara milih kran banyu panas lan adhem

    7697

    I. Fitur saka macem-macem bahan kanggo faucets banyu panas lan kadhemen Tembaga Faucets digawe saka kuningan murni relatif larang lan kualitas dijamin. Nalika tuku, priksa kuningan kasebut kanthi teliti ...

    Ringkesan
  • Cara milih kran stainless steel

    6951

    Konsumen kudu ngurus khusus nalika tuku. Tuku produk kran bermutu fokus kanggo nyuda udan logam abot, utamane bahan sing ngemot timbal. Dadi, kanggo vario ...

    Ringkesan
  • Cara ngrampungake krenjang netes

    7590

    Ayo mateni katup banyu banjur uripake faucet. Deleng struktur luwih dhisik, ana apron biru ing sisih ngisor. Rip celemek banjur mudhun dhisik, banjur ...

    Ringkesan
  • Cara milih kran banyu aman

    7821

    1. Bahan plancongan stainless steel Faucet Keluli tahan karat kanthi plumbum kanthi plumbum, tahan asam, tahan alkali, ora corrosive, ora ngeculake bahan-bahan sing mbebayani, lan aja ngudhunake banyu tap ...

    Ringkesan
  • Cara ngresiki kran banyu jedhing

    8351

    Nalika sampeyan masang kran banyu, sawise sawetara wektu, sampeyan bakal ngerti yen noda banyu bisa gampang katon ing permukaan keran. Yen banyu rereged garing, mbentuk bintik-bintik sing ora apik. Yen sampeyan ora & # ...

    Ringkesan
  • Cara milih keran miturut kamar mandi

    6531

    Lumahing kran umume yaiku titanium, dilapisi krom, lacquered, lan porselin. Ing antarané, baja tahan karat krom paling umum. Kolam berwarna uga disenengi dening wong. Col ...

    Ringkesan
  • Kepiye nginstal kran banyu tembok ing pawon

    6102

    Kaping pisanan, langkah-langkah instalasi Sadurunge instalasi, uripake sumber banyu kanggo mbusak rereged, grit, utawa rereget liyane sing ana ing njero pipa, banjur mateni sumber banyu. Iki mai...

    Ringkesan
  • Cara ngrampungake tuwa saka kran banyu

    6435

      Masalah umum keran lan cara pangopènan 1. Faucet garpu utawa volume banyu suda, ora ana gelembung. Bisa nyebabake: Filter bubbler wis reged kanthi bledug utawa lebu. Solusi: Copot ...

    Ringkesan
  • Cara milih keran

    7188

      Nalika tuku kran banyu, sampeyan kudu nimbang kualitas luwih dhisik banjur gaya. Ana macem-macem gaya kran banyu, sing kudu dadi kualitas luwih dhisik lan gaya nomer loro. Kontrol keran keran duwe dosa ...

    Ringkesan
Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X