search Situs Panelusuran

Pandhuan Kran | WOWOW Kran

  • 6 pangerten kran banyu

    7269

    Umume kulawargane ora butuh papan lan nggunakake syarat, mung tuku kran banyu sing padha diinstal ing omah, sing ora ilmiah, kulawarga bisa dipasang paling ora kadhemen, kadhemen lan wa ...

    Ringkesan
  • Strategi sing bersih

    6840

    Nalika sampeyan masang kran banyu, sawise sawetara wektu, sampeyan bakal ngerti yen noda banyu bisa gampang katon ing permukaan keran. Yen banyu rereged garing, mbentuk bintik-bintik sing ora apik. Yen sampeyan ora ...

    Ringkesan
  • Cara kanggo ndawakake kran banyu

    6497

    Pisanan, cara instalasi kran banyu Nalika nginstal kran banyu, kita kudu nemokake profesional sing berpengalaman lan berkualitas kanggo nindakake konstruksi lan instalasi. Sajrone instalasi, ...

    Ringkesan
  • Tips kanggo tuku kran banyu cekungan

    6624

    Pisanan, pilih jinis cekungan sing sampeyan gunakake. Adhedhasar lokasi lan buka ing endi kran banyu dipasang, bisa dipérang ing tembok lan bolongan vertikal, tunggal lan dobel, siji ...

    Ringkesan
  • 5 tombol utama kanggo njaga keran

    5982

    Yen suhu gas ngisor 0 derajat, yen gagang keran ora normal, kudu disemprotake nganggo banyu panas nganti gagang krasa normal, yen ora, bakal mengaruhi ...

    Ringkesan
  • Cara ngresiki klog keran

    7764

      Kaping pisanan, ngresiki cuka. Tuangake cuka menyang cangkir sing wis disiapake, aja akeh banget, banjur lebokake bola kapas ing cangkir lan rendhem kabeh, tetep cangkir nganti 5 menit. Remo...

    Ringkesan
  • Cara Ngresiki Filter Faucet

    10950

    Sawise keran wis digunakake cukup suwe, saringan ing jero banget, kanggo clog lan nglumpukake sawetara najis, lan mula filter keran kudu di resiki ...

    Ringkesan
  • FAQ kran listrik

    9876

      Kepiye babagan keran listrik panas sing cepet? Paip listrik panas cepet yaiku piranti dapur cilik sing uga bisa digunakake ing kamar mandi. Cepet panas keran listrik cilik, njupuk ...

    Ringkesan
Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

loading ...

Pilih mata uang sampeyan
USDAmerika Serikat (US) dollar
EUR Euro

cart

X

Browsing History

X