search Situs Panelusuran

Apa Jinis Faucet Jedhing sing Beda

klasifikasiPandhuan Faucet 2084 0

Apa Jinis Faucet Jedhing sing Beda

macem-macem jinis faucet jedhing

Salah sawijining proses dhasar kanggo proyek renovasi jedhing yaiku kanggo nemtokake jinis faucet jedhing cocog kanggo desain final. Sing duwe omah bisa uga ora ngerti yen ana macem-macem jinis desain faucet jedhing, lan kabeh duwe macem-macem tujuan. Kanggo milih faucet sing tepat kanggo proyek kasebut, kudu ngerti jinis desain utama.

Kaya umume produk renovasi omah, faucet jedhing duwe macem-macem tata letak, sing bakal nyebabake keran karo desain proyek. Gumantung saka tata letak baskom lan kabutuhan jedhing, jinis faucet tartamtu ora bisa digunakake karo wastafel. Sadurunge milih kran sing arep dipasang ing jedhing, kudu ngerti terminologi lan cara ngetrapake desain faucet.

Bolongan tunggal

Faucet siji-bolongan duwe gagang lan disambungake karo pipa banyu ing sak panggonan. Kanggo nggunakake faucet bolongan siji, wastafel jedhing kudu tata letak bolongan siji.

Centerset

Faucet tengah duwe loro gagang, nanging pipa mlebu banyu ketemu ing sisih ngisor cedhak kran. Saben gagang ora duwe sambungan pipa feed dhewe. Kabeh rampung liwat pangkalan, lan banyu dikontrol dening saben gagang individu.

Nyebar

Faucet iki duwe desain telung potong lan butuh sink kamar mandhi sing akeh kanggo dipasang kanthi bener. Soket lan saben gagang minangka komponen sing kapisah, sing dipasang ing bolongan masing-masing dadi telung unit sing kapisah.

Faucet rak

Faufet rak umume ditemokake ing shower lan bathtub. Dheweke dipasang padha karo faucet akeh amarga ngemot telung bagean sing beda, nanging ora dipasang ing sisih ndhuwur wastafel horisontal, dipasang ing sisih pinggir bathtub utawa shower.

Kapal

Kapal kasebut minangka keran sing luwih dhuwur kanthi gagang siji, sing katon kaya sumur. Iki unit dhuwur lan sempit lan ora bakal menehi tekanan banyu gedhe. Jinis faucet kamar mandhi ngidini aliran banyu sing terus-terusan, tinimbang aliran sing ditekan tekanan banyu sing akeh.

Kran bathtub

Iki minangka faucet bathtub sing paling dhasar, kanthi faucet siji lan gagang ing sisih ndhuwur, sing bisa ngerteni manawa banyu ngliwati faucet bathtub utawa shower.

Kranjang basin

Sampeyan butuh sink kamar mandhi sing spesial. T nggunakake faucet basin, nanging faucet basin bisa nambah elemen dekorasi sing apik banget kanggo dekorasi jedhing. Iki minangka rong faucet independen kanthi gagang independen. Siji keran yaiku banyu panas lan sing liyane yaiku banyu adhem. Dheweke dudu loro gagang sing beda, lan banyune mili saka faucet sing padha, nanging duwe faucet dhewe. Sampeyan bisa uga angel ngganti suhu banyu kanthi nggunakake faucet basin, nanging kudu nambah tampilan unik ing jedhing.

Faucet kamar mandi kanthi macem-macem bentuk lan ukuran. Priksa macem-macem jinis faucet jedhing ing proyek renovasi jedhing kanggo nemtokake jinis faucet jedhing sing paling cocog kanggo dekorasi jedhing.

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X