search Situs Panelusuran

Tantangan, Desainer Nyumbang Desain Door Poros sing Nggumunke Iki

klasifikasiblog Desain interior 2725 0

Aliansi Desain Interior Fosger

Taun 2020 minangka taun sing luar biasa ing jagad lan cara urip manungsa wis diganti kabeh. Wis suwe, kita kudu tetep urip lan makarya ing njero omah lan online. Untunge, pangowahan kaya ngono ora mandhegani kreativitas arsitek, desainer, tukang bangunan, lan uga pamilik omah ing saindenging jagad. Dheweke isih menehi akeh proyek desain arsitektur lan interior sing apik tenan.

Ing proyek desain arsitektur lan interior sing luar biasa, lawang wis suwe ngliwati akses sederhana kanggo dadi elemen desain integral. Lan lawang poros minangka campuran kaendahan lan fungsionalitas sing sampurna. Mangkene dipikirake sepuluh desain lawang pangsi paling apik ing taun kepungkur saka perspektif pemasok perangkat keras lawang pangsi, wiwit saka rasa seger sing nyenengake nganti integral kanthi teknologi anyar.

 

 Panggil 10

________________________________________

Pintu poros iki nggawe koridor kanthi tampilan ing pungkasan

Sanajan ing posisi kaping sepuluh, lawang poros kaca bingkai kayu oak Eropa iki minangka ide sing nggumunake. Nggawe ruangan sing anget. Saka mburi lorong, susunan ruang tamu lan pemandangan sing apik saka jendhela lantai-nganti-langit ruang tamu katon alon-alon. Kabeh lawang ing omah dirancang kanthi gaya minimalis lan diwujudake kanthi bahan paling asli lan alami. Desainer kepengin banget karo kaca, kanthi penjaga kaca ing gagang tangga, jubin kaca ing lorong lan gelas gedhe ing lawang poros. Nduweni karakter unik, nanging durung ana integral karo desain umum.

Koordinat proyek: Denmark.

Desain interior: m2plus.

Produksi lawang sumbu: Vahle;

Hardware lawang poros: FritsJurgens, Walanda, M Hardware poros poros

 

 Nomer Nine

________________________________________

Lawang poros didhelikake ing sideboard

Papan nomer sanga uga lawang poros kayu. Bahan baku yaiku veneer walnut. Panel sing padha digunakake bola-bali ing omah. Rong lawang poros iki ora mung tumindak minangka lawang akses. Nalika ditutup, dheweke dadi bagian saka papan sing digawe khusus sing dawane meter. Meh kabeh prabot ing omah iki digawe kanthi adat, ngasilake gaya unik sing beda banget karo produk lini perakitan.

Koordinat proyek: Slovenia.

Desain interior lan desain lawang poros: marasovic arhitekti.

Hardware lawang sumbu: FritsJurgens System M Hardware poros Axis, Walanda

 

Nomer Wolu

________________________________________

Pintu poros entri baja sing "amba" iki ora katon surem

Kurang luwih cara paling apik kanggo nerangake lawang poros entri sing kita wolu wolu. Bingkai ireng, lawang ireng lan gagang ireng nggawe lawang omah sing jembar. Desaine sing katon sederhana sejatine bisa digunakake. Awak utama lawang digawe saka waja ireng sing adhem lan adhem. Iki minangka kontras sing menarik karo kaca sing ana ing sekitar lawang lan langit-langit kayu anget ing sisih ndhuwur.

Koordinat proyek: Amerika Serikat.

Pabrik lawang sumbu: Pintu Kastil.

Hardware lawang sumbu: FritsJurgens Systems M Axis Door Hardware, Walanda

Katelu proyek kasebut nggunakake perangkat keras lawang poros FritsJurgens System M saka Walanda. Dibandhingake karo Sistem 1 lan 3, Sistem M nambahake fitur anyar: kontrol total babagan kelancaran rotasi lawang poros. Lawangé katon entheng kaya wulu banjur malih banget. Nutup iku alus kaya bisik-bisik. Iki bisa digawe amarga teknologi paten System M, rong sistem redaman, sing bisa disambung kanthi mulus.

Ora ana komponen struktural

Sistem M bisa digabung kanthi lengkap ing sisih ndhuwur lan sisih ngisor lawang: ora ana unsur struktural ing jubin lan plafon.

Kapasitas muatan maksimal: nganti 500 KG

Iki digawe saka stainless steel dupleks kinerja tinggi kanthi proteksi korosi sing apik lan paduan aluminium anodisasi. Sistem M bisa nyengkuyung lawang gedhe banget, kabotan nganti 500 kg.

Kekandelan lawang minimal: 40 MM 

Sistem M dhewe mung kandel 32 mm.

Maintenance gratis

Sistem M digawe saka bahan sing paling apik lan ora ana perawatan ing kahanan instalasi sing bener

Cocog kanggo renovasi anyar utawa modifikasi parsial

Sekrup lantai System M mung kudu diluncurake ing lantai kanthi 8mm, tegese Sistem M uga bisa digunakake ing lingkungan pemanas ngisor.

Gampang nyetel

Desain inovatif ngidini idin lawang-kanggo-pigura bisa diatur kanthi gampang sanajan lawang wis dipasang. Kacepetan nutup bisa diatur.

Cocog kanggo kabeh jinis lawang

Cocog kanggo lawang kayu sing gedhe, abot, kayu sing luwih dhuwur, lawang baja, lawang kaca bingkai lan lawang klambi sing abot. Cocog kanggo interior lan njaba, uga kanggo lingkungan perumahan lan komersial.

 

Nomer Pitu

________________________________________

Padhang lan asri, atap iki apik banget amarga pamisahan papan kasebut

Pintu poros kaca berbingkai logam iki, sing rangking nomer pitu, mbantu desainer papan sing apik banget. Partisi kaca kanthi bingkai logam duwe desain overhead lan bingkai ireng sing sempit banget gedhe nanging ora akeh. Ing tengah partisi ana rong lawang poros sing bisa dibukak lan ditutup kanthi gampang, lan bisa uga ditahan kanthi posisi 90 °. Kaloro papan dununge ing njero lan njaba bisa langsung lan alami.

Koordinat proyek: Austria.

Produksi lawang sumbu: Axis Pivot Türen.

Hardware lawang sumbu: FritsJurgens System M Hardware poros Axis, Walanda

 

Nomer Ono

________________________________________

Pilihan bahan baku sing ora umum kanggo lawang mlebu yaiku pernyataan desainer

Nalika ndeleng pilihan bahan kanggo lawang mlebu iki, kita ora bisa nguciwani “Ora apik! . Lawangé digawe saka kayu klambi tembaga gawenan tangan sing ora bakal sirna suwe-suwe. Panggunaan perangkat keras lawang poros FritsJurgens System M saka Walanda menehi desainer kebebasan desain maksimum. Bobot, materi, lan ukuran wis ora ana watesan maneh. Desainer bisa nggawe bayangane dadi ora normal lan supaya lawang mlebu dadi bagian saka jiwa desaine.

Koordinat proyek: Australia.

Produksi lawang sumbu: Coppice Joinery.

Hardware poros poros: FritsJurgens FritsJurgens System M poros hardware saka Walanda

 

Nomer Lima

________________________________________

Kerajinan tangan, tampilan kriya liyane sing luar biasa

Pintu poros entri iki nampa akeh suka ing media sosial. Ora mung nggumunake amarga ukuran lan desain lawang, nanging uga amarga desainer desainer ora sithik pangarepan sajrone proses produksi. Gagang kuningan dawa campuran apik karo desain lawang poros sing sederhana nanging apik.

Koordinat proyek: Amerika Serikat.

Desain interior: NBBJ.

Pabrik lawang sumbu: Elemen Arsitektur.

Hardware lawang poros: FritsJurgens Systems M Shaft lawang poros, Walanda

 

Nomer Papat

________________________________________

Desain Walanda, digawe ing Walanda, musik harmoni ing tembaga lan kuningan

Pintu poros kaca bingkai logam wis biasa digunakake,. Nanging lawang poros buatan Walanda sing dirancang kanggo Walanda iki dipilih dening kita dadi papan nomer papat amarga iki minangka pola anyar. Ing kasus desain interior iki, bingkai logam ireng bisa uga katon rada rame, mula desainer kasebut milih warna sing luwih anget. Kanthi nglukis permukaan tembaga nganggo kuningan banjur polesan kanthi alus, lawang poros kaca iki campuran luwih harmoni karo elemen dekorasi ing saubenge.

Koordinat proyek: Walanda.

Desain interior: Herman Peters Interiordesign.

Produksi lawang sumbu: Laska Metaal.

Hardware lawang sumbu: FritsJurgens System M Hardware poros Axis, Walanda

 

Nomer Tiga

________________________________________

Ing gedung juara Juara Bangunan Terbaik Belanda taun 2020

Lawang poros nggawe ruangan sing sepi

Pintu poros "plush" sing gedhe banget, bisu, ana ing gedhong Forum, pemenang Penghargaan Bangunan Terbaik Belanda 2020. Lawang poros didhelikake ing tembok lan ditutupi krasa biru tuwa kanggo nyerep swara. Rasane kenthel 1 cm minangka reinkarnasi botol PET sing dibuwang. Desainer uga lucu menehi tembung "Sampeyan duwe hak kanggo nggawe bisu" nalika dirasakake.

Koordinat proyek: Walanda.

Desain interior: DeMunnikdeJongSteinhauser and Prast & Hooft.

Produksi lawang poros: Harryvan Interieurbouw.

Hardware lawang poros: FritsJurgens, Walanda.

 

Nomer Kaloro

________________________________________

Kekuwatan kesederhanaan, pesona kesederhanaan

Kita nggawe peringkat lawang poros iki nomer loro amarga iki: kesederhanaan - nggambarake kaya tampilan lawang poros sing apik. Wis bingkai aluminium sing sederhana kanthi sudhut sing dibunderaké. Hardware lawang poros ora dipasang ing sisih tengah lawang loro. Iki nggawe ukuran lawang sing luwih apik. Pemandangan gunung sing ditutupi salju sing unik ing Swiss bisa dideleng ing pungkasan koridor iki.

Koordinat proyek: Swiss.

Produksi lawang sumbu: air-lux.

Hardware lawang sumbu: FritsJurgens FritsJurgens System, Walanda 1 Hardware lawang sumbu

 

Nomer Siji

________________________________________

Omah siji ing pinggir segara, interpretasi unik saka arsitektur modern

Gerbang omah pantai ing McAnally Drive iki dhuwur banget lan apik banget yen seneng milih papan pertama ing antarane desain apik banget. Pintu mlebu sing meh enem meter dirancang kanggo gema guwa watu sing ngubengi villa. Sadurunge malah mlebu ing villa, sampeyan wis bisa ndeleng pemandangan segara ing mburine villa liwat lawang poros mlebu. Bangunan modern iki kaya inten sing mencorong

- Hard lan ora bisa rusak, nanging kanthi rincian sing apik.

Koordinat proyek: Australia; Desain Interior: Gavin Maddock

Pabrik lawang poros: Kerajinan Logam Australia.

Hardware lawang poros: FritsJurgens Systems M Shaft Door Hardware, Walanda

 

Ing taun 2020, FritsJurgens ing Walanda ngenalake seri M + sing luwih kuat.

Sistem M + anyar, kanthi kontrol lawang poros sing luwih kuat

Sistem FritsJurgens M + njupuk kinerja sistem hardware lawang poros menyang level anyar, adhedhasar System M. Sistem perangkat keras pintu hidrolik sing bisa diatur iki. Fungsi Latch Control mesthekake yen lawang poros bisa ditutup kabeh nganti posisi nol lan rotasi lawang poros kanthi kisaran bobot 500 kg bisa dikontrol kanthi sampurna. Kekuwatan kontrol iki bisa diatur miturut syarat pelanggan. Apa kasebut Sistem M utawa Sistem M + paling anyar, teknologi kepemilikan FritsJurgens nyedhiyakake motivasi teknis sing kuat kanggo kontrol rotasi lawang poros sing apik kanggo produke.

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X