search Situs Panelusuran

Ulasan Faucet Kamar Mandi Delta: 2021 Pandhuan Tuku kanggo Faucet Kamar Mandi Delta

klasifikasiPandhuan Faucet 5614 0

Jedhing sampeyan minangka oasis sing bisa santai ing kasepen. Iki minangka uwal sing ningkatake urip saben dinane, lan bisa uga nambah rega adol omah. Saben barang ing kamar bakal mengaruhi rasa lan gaya sing digawe. Mula yen kualitas lan estetika penting, faucet kamar mandi Delta dikirim.

Milih kran banyu jedhing ngluwihi kemampuan nguripake banyu. Iku babagan nambah fungsi lan gaya menyang salah sawijining kamar paling penting ing omah.

Gunakake pandhuan Review Faucet Kamar Mandi Delta iki kanggo njelajah sawetara pilihan utama ing faucet kamar mandi.

Faucet Kamar Mandi Delta Paling Ndhuwur: Pilihan Kanggo 2021

Faucet sing tepat menehi tampilan sing sampurna nalika nggawe pengalaman dadi lancar lan gampang. Yen sampeyan ngupayakake faucet sing becik, priksa pilihan utama kanggo faucet kamar mandi Delta paling apik.

1. Faucet Kamar Mandi Lubur Modern

 

Tuku ing Amazon

Tampilan modern yaiku babagan garis sing resik, ramping, lan swasana apa sing luwih apik ing jedhing sampeyan tinimbang kebersihan? Sampeyan bakal kesulitan golek akeh faucet kanthi tampilan sing luwih modern tinimbang Faucet Kamar Mandi Lubang Modern 567LF-PP.

fitur

  • Kualifikasi WaterSense
  • Déwan got pop-up kalebu
  • Operasi siji-gagang

Fitur paling penting ing faucet iki yaiku sawijining operasi siji-tangan. Gampang entuk suhu banyu sing sampurna sing dibutuhake nalika ngumbah rai khusus. Gagang siji uga luwih gampang dikelola yen tangan sampeyan reget utawa nyoba nulungi bocah sing wisuh.

Faucet iki uga nduweni kualifikasi label Delta WaterSense amarga konservasi banyu. Faucet WaterSense nggunakake udakara 20% luwih sithik tinimbang faucet standar.

2. Lahara Faucet Jedhing 3-Bolongan

Tuku ing Amazon

Lahara kalebu faucet kamar mandi paling populer ing Delta, lan kasedhiya kanthi macem-macem konfigurasi. Gumantung saka gaya sing sampeyan pengin lan konfigurasi countertop utawa vanity, Lahara Wides nyebar 3-Hole Bathroom Faucet 3538-CZMPU-DST bisa dadi pas banget.

fitur:

  • Teknologi Seal Diamond
  • Jalur pasokan PEX InnoFlex
  • Opsi pilihan rampung
  • Dirancang kanggo instalasi telung bolongan sing nyebar
  • Operasi rong gagang

Desain klasik Lahara alus ing jedhing apa wae, kanthi gaya dekorasi meh kabeh. Kualitas minangka prioritas utama Delta Faucet, lan Lahara ora nguciwani.

Faucet iki nduweni segel Diamond unik Delta lan garis pasokan PEK InnoFlex, kabeh dirancang kanggo nyegah bocor lan mbantu faucet sampeyan luwih suwe. Nalika model iki meh digawe kanggo faucet sing paling larang ing dhaptar iki, investasi sampeyan bisa ngenteni nganti pirang-pirang taun.

3. Faucet Jedhing Lahara Centerset

Tuku ing Amazon

Sampeyan tresna banget karo gaya Lahara nanging sampeyan wis nginstal meja kamar mandhi lan duwe konfigurasi telung bolongan kental, dudu sing nyebar. Sampeyan ora kesrakat, amarga Delta uga duwe Faucet Kamar Mandi Lahara Centerset 2538-CZMPU-DST.

fitur:

  • Kualifikasi WaterSense
  • Déwan got pop-up kalebu
  • Teknologi Seal Diamond
  • Jalur pasokan PEX InnoFlex
  • Opsi pilihan rampung
  • Operasi rong gagang

Model centeret iki nduweni kabeh gaya Lahara lan fitur sing sampeyan kenal lan tresnani nanging kanthi konfigurasi sing cocog karo instalasi papat inci. Delta ndadekake instalasi bisa rapi kanthi nyakup kumpul saluran pop-up uga garis pasokan integral karo faucet.

Nalika Teknologi Delta Seal Delta ora istimewa kanggo faucet tartamtu, iki fitur sing kudu dibahas. Katup presisi tahan udakara kaping pindho anggere katup standar ing faucet liyane, sampeyan bisa ngarepake supaya tuku bisa tuku.

4. Faucet Kamar Mandi Lubang Trinsik

Tuku ing Amazon

Faucet Single-Lubang Trinsik minangka conto desain kontemporer sing sampurna. Kanthi campuran elemen desain modern lan tradisional, ora kalebu konstruksi sing sederhana lan berkualitas tinggi, faucet iki minangka pilihan sing optimal kanggo jedhing.

fitur:

  • Instalasi siji-bolongan
  • Kontrol cakram keramik sing ditempelake inten
  • Rakitan tahan korosi
  • Kasedhiya ing limang finish

Wis kondhang yen faucet Delta dibangun nganti pungkasan, nanging Trinsik nggabungake sawetara inovasi sing paling canggih lan paling dhuwur dadi siji. Jalur pasokan Innoflex PEX duwe kekuwatan lan keluwesan supaya ora retak lan korosi nalika cakram keramik sing unik tahan tikel kaping pindho anggere umume industri.

Mesthi, Trinsik uga ora kekurangan ing departemen estetika. Desain ramping digawe nganggo tembaga sampanye, matte ireng, krom, tahan karat, lan tembaga Venesia sing cocog karo tampilan jedhing.

5. Faucet Jedhing Trinsik

Tuku ing Amazon

Baris kran Trinsik minangka salah sawijining klasik Delta, mula ora nggumunake manawa menehi pilihan kanggo kabeh wong sing duwe omah, bisa uga duwe bolongan siji lan instal telung bolongan. Faucet Jedhing Trinsik nyebar miturut warisan jenenge.

fitur:

  • Instalasi nyebar
  • Jalur pasokan PEX Innoflex
  • Kualifikasi WaterSense
  • Kasedhiya ing krom, tembaga Venesia, tembaga sampanye, matte ireng, lan finish tahan karat

Nalika versi Trinsic versi siji-bolongan migunani kanggo vanitas kompak cilik, bisa uga ora proporsional tumrap vanitas lan meja kamar mandi sing luwih gedhe. Ing kasus kasebut, desain nyebar cocok banget.

Faucet iki nduwe kabeh fitur berkualitas tinggi sing diarepake kanthi faucet Trinsic, kayata cakram keramik sing dipasang intine lan garis pasokan PEX Innoflex sing awet. Bedane mung konfigurasi sing wiyar kanggo tambahan sing luwih apik kanggo tampilan jedhing sampeyan.

6. Faucet Jedhing Nicoli nyebar

Tuku ing Amazon

Desain keran sing nyebar nyedhiyakake keanggunan lan kaunggulan khusus ing tampilan jedhing sampeyan, sing nggawe estetika faucet kasebut luwih penting. Yen sampeyan pengin jedhing kontemporer utawa modern, Faucet Kamar Mandi nyebar Nicoli pas banget.

fitur:

  • Muncung dhuwur
  • Instalasi telung bolongan nyebar
  • Déwan got kalebu
  • Desain kontemporer
  • Sing nduweni kualifikasi WaterSense
  • Telung pilihan rampung

Desain faucet sing nyebar iki gampang dikustomisasi kaya desain sampeyan dhewe. Nyatane, cocog karo instalasi telung bolongan saka enem nganti nembelas inci. Faucet uga bisa digunakake karo garis pasokan standar, nanging elinga manawa garis suplai ora kalebu, dadi manawa sampeyan tuku dhewe kanthi kapisah.

7. Faucet Jedhing Haywood Tunggal

 

Tuku ing Amazon

Faucet kamar mandi tradisional kanthi faucet lan loro gagang tangan ora kabeh cangkir teh. Yen sampeyan pengin faucet sing luwih kompak, Faucet Kamar Mandi Single-Hole Haywood bisa dadi peralatan impen sampeyan.

fitur:

  • Desain tradisional
  • Operasi siji-gagang
  • Teknologi Seal Diamond
  • Sing nduweni kualifikasi WaterSense
  • Telung pilihan rampung

Haywood dibangun nganti pungkasan. Teknologi Diamond Seal khusus Delta nggawe sampeyan bebas bocor nganti pirang-pirang taun. Iki dirancang kanggo instalasi bolongan siji, sanajan faucet dilengkapi plate deck opsional uga kanggo ngonfigurasi konfigurasi telung bolongan.

Desain tradisional Haywood sing apik banget cocog karo kesombongan jedhing sing anget. Kasedhiya ing tembaga krom, tahan karat, utawa Venesia. Nanging, elinga, sampeyan kudu luwih reresik vertikal kanggo kran iki dibandhingake umume amarga tuas operasional ing ndhuwur.

8. Faucet Jedhing Haywood Centerset

Tuku ing Amazon

Umume faucet ing dhaptar saiki wis ana ing sawetara kontemporer utawa modern. Yen luwih seneng tampilan sing luwih tradisional, Haywood Centerset Bathroom Faucet Chrome 25999LF bakal langsung mlebu ing lorong sampeyan.

fitur

  • Kualifikasi WaterSense
  • Déwan got pop-up kalebu
  • Teknologi Seal Diamond
  • Jalur pasokan PEX InnoFlex
  • Telung pilihan rampung
  • Operasi rong gagang

Haywood unik kanthi macem-macem cara dibandhingake karo faucet kamar mandi Delta liyane sing ana ing dhaptar. Kanggo pamula, iku pilihan paling irit kira-kira 25% saka rega model Lahara sing paling dhuwur.

Saliyane rega sing apik, Haywood minangka faucet paling cendhak ing dhaptar. Spoute paling dhuwur ing 4.68 inci, lan sawetara model liyane udakara udakara pitung inci.

Gaya kasebut minangka sebab utama supaya akeh sing duwe omah milih Haywood. Iki nduweni tampilan tradisional sing nggabungake bolam lan kurva sing mili, dadi cocog kanggo jedhing kanthi rasa kulawarga sing anget utawa tampilan Old Hollywood.

9. Faucet Kamar Mandi Lubang Tunggal Lahara

Tuku ing Amazon

Kanggo jedhing ing papan cilik utawa kamar bubuk, instalasi bolongan siji umum bisa ditindakake. Yen sampeyan ngira yen Lahara sing populer ora dipikirake ing jedhing sampeyan, pikirake maneh lan deleng Faucet Kamar Mandi Lubang Tunggal Lahara 538-CZMPU-DST

fitur:

  • Kualifikasi WaterSense
  • Déwan got pop-up kalebu
  • Teknologi Seal Diamond
  • Jalur pasokan PEX InnoFlex
  • Opsi pilihan rampung
  • Operasi siji-gagang
  • Cocog karo instalasi bolongan siji utawa telung bolongan

Kaya sing diarepake, model iki minangka versi bolongan siji kanggo model Lahara liyane. Nanging, kanggo fleksibilitas uga ngemot piring dek opsional supaya bisa digunakake yen sampeyan wis nginstal telung bolongan papat inci.

Ana sawetara faktor unik sing kudu dipikirake karo faucet iki. Pisanan, luwih dhuwur tinimbang model Lahara liyane sing dawane udakara pitung inci. Priksa ukuran sampeyan lan priksa manawa faucet bakal pas.

Model Lahara iki duwe pilihan kanggo nambah Touch2O teknologi: Inovasi Delta sing ngidini sampeyan ngaktifake lan mateni faucet kanthi tutul tangan utawa sikut. Cocog banget kanggo ngumbah tangan sing ora tumoto tanpa nyebar menyang keran dhewe.

10. Faucet Lubur Pivotal

Tuku ing Amazon

Yen sampeyan nggoleki faucet modern canggih, Faucet Single-Handle Pivotal minangka pilihan sing paling apik kanggo jedhing sampeyan. Desain sudut iki nduweni tampilan unik sing bakal mbedakake jedhing sampeyan saka liyane.

fitur:

  • Dhuwur kompak
  • Operasi siji-gagang
  • Instalasi siji-bolongan
  • Sing nduweni kualifikasi WaterSense
  • Lima pilihan rampung

Pivotal bisa uga kalebu model sing luwih larang ing dhaptar, nanging kanggo akeh pamilik omah sing saiki wis ora duwe kamar mandhi, bisa uga regane saben sen. Faucet modern iki ngemot macem-macem kaendahan kanthi ukuran sing kompak. Kanggo tampilan sing bisa disesuaikan, uga kasedhiya ing limang finish populer.

Mesthi wae, kualitas minangka bagean utama saka Pivotal uga. Nggunakake teknologi Diamond Seal sing bisa dipercaya Delta, faucet iki dibangun nganti pungkasan.

11. Dhasar Faucet Gagang Tunggal

Tuku ing Amazon

Ora kabeh wong pengin faucet dadi bagean penting saka tampilan jedhing. Yen sampeyan mung pengin faucet dhasar, fungsional, lan bermutu, sampeyan minangka calon Faucet Single-Handle Foundation sing sampurna.

fitur:

  • Rega sing terjangkau
  • Sing nduweni kualifikasi WaterSense
  • Desain Centerset
  • Pilihan rong pilihan

Keran dhasar bisa uga ora duwe embel-embel, nanging ora prelu. Gaya sederhana lan desain kompak iki cocok kanggo jedhing, lan regane sing terjangkau uga mupangate.

Kanggo penak, faucet Foundation kasedhiya karo saluran pop-up. Iki dirancang supaya pas karo instalasi telung bolongan, papat inci lan kasedhiya ing krom lan stainless kanggo nglengkapi tampilan jedhing sampeyan.

Milih Faucet Kamar Mandi Delta Sampeyan

Sampeyan ora bisa salah karo faucet kamar mandi Delta. Apa countertop sampeyan duwe bolongan siji, bolongan telu, utawa konfigurasi telung bolongan sing nyebar, ana opsi sing cocog karo kabutuhan lan gaya sampeyan.

Kanggo gaya liyane lan tips tuku, waca pandhuan tuku Delta Faucet 2021 liyane!

 

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X