search Situs Panelusuran

Dekorasi Kamar Mandi Saka 16 "Rincian Gusti Allah", Nindakake Sing Cocog, Bisa Nggawe Urip Separo

klasifikasiblog 4695 0

Judhul Jedhing Jedhing Anyar

Dikandhani yen pawon emas lan jedhing perak. Akeh dekorasi omah ing omah, pentinge jedhing ora pati dhuwur. Lan nyatane, jedhing minangka papan sing paling asring digunakake saben dinane, lan ora ngetutake tren utawa mbuwang dhuwit luwih akeh. Babagan jedhing 16 rincian cilik iki, sampeyan kudu ngerti!

 

Tarik metu kran

Instalasi kamar mandhi bisa digawe kran, pancen Injil seneng ngumbah rambut OCD. Biasane nggunakake bisa sawetara ngalih kanggo ngganti banyu metu. Fungsi kasebut padha karo shower shower ing jedhing. Narik kanggo ngumbah rambut, sijine maneh nalika ora digunakake. Esuk kanthi cepet-cepet mangkat kerja, ora prelu mbukak padusan kanggo ngombe banyu.

 

Ing mburi alat reresik panyimpenan lawang

Sisih mburi lawang kamar mandhi digunakake kanggo nyimpen alat reresik, dibandhingake karo kabinet panyimpenan khusus sing luwih sederhana lan larang regane. Nalika mbukak lawang, ora bakal mengaruhi kaendahan lawang. Piranti reresik sing dipasang ing tembok uga bisa lemes lan garing, ora bakal mambu. Bisa diresiki langsung ing jedhing, gerakane cekak.

 

Rak pengering rambut

Pengering rambut ora langsung ing meja, bisa disimpen liwat rak tanpa kuku, disaranake milih nganggo kumparan kanggo nyuda banyu tutul. Lan sing paling apik yaiku model universal iki, macem-macem pengering rambut bisa dilebokake. Kombinasi warna ora mung regane dhuwur, nanging uga bisa menehi jedhing kanggo aksen.

 

Kabinet kamar mandi overhang 30 cm

Kabinet kamar mandi overhang 30 cm, tinimbang nyisihake celah cilik, sisih ngisor uga bisa nyedhiyakake kranjang panyimpenan, lsp. Umume uga katon ora akeh. Mesthine, yen sampeyan nindakake, saluran kamar mandhi paling apik kanggo nggawe tembok ing sisih ngisor, sisih ngisor ora bakal mbukak lebur sing ora katon.

 

Pamisahan teles lan garing

Jedhing ora bisa nggawe Jepang papat pamisahan, nanging luwih becik nggawe misahake udan lan garing, supaya ngumbah lan jamban ora bisa ngganggu. Yen ana akeh wong sing manggon ing omah kasebut, mula luwih becik ditindakake.

 

Toilet cerdas

Toilet cerdas larang, nanging sing paling modern lan jedhing paling apik kasedhiya.

 

Niches

Niches minangka cara paling apik kanggo nambah ruang panyimpenan ing jedhing, utamane kanggo jedhing ultra-cilik, kanthi rak sing mengaruhi kamar mandhi. Kepiye cara nambahake rong relung nalika dekorasi. Kanthi cara iki sampo, gel shower, ngumbah rai, lsp. Sisih ceruk bisa digawe saka bata utawa kayu ekologis. Nalika ndandani, slant rada metu supaya banyu ora nglumpuk.

 

Bedhil semprotan jamban

Tandha jamban migunani kanggo ngresiki ora mung jamban, nanging uga tembok lan jedhing jedhing. Amarga tenaga flush gedhe, bisa diresiki kanthi siji siraman, nylametake ibu rumah tangga separo gaweyan.

 

Setel area panyimpenan sandal shower

Elinga yen nyiyapake area panyimpenan sandal ing area kamar mandhi, nanging ora dianjurake supaya sandal langsung dipasang. Ora mung lembab, nanging uga katon ora tumoto. Pilih rak sandal sing dipasang ing tembok kaya iki supaya saben sandal garing lan tetep higienis.

 

Lem porselen tinimbang lem kaca

Basis jamban lan jurang lemah umume digunakake ing lem kaca, lan lem kaca bakal jamur sawise sawetara wektu. Kepiye cara nggunakake lem porselen, regane murah lan ora bakal cetakan. Yen dibandhingake karo lem kaca uga kudu bola-bali mbusak cetakan, nanging uga bisa ngirit akeh wektu lan efektif biaya.

 

Heater

Pemanas area shower luwih kuat tinimbang kipas mandi lan pembuangan, fungsi ventilasi knalpot, nanging uga pemanasan, dehumidifikasi, pemanasan mangsa. Uga bisa garing sandhangan, pilihan pisanan kanggo bocah ing omah.

 

Tong sampah sing sempit

Kanggo jedhing sing luwih sempit, disaranake ora milih tong sampah sing mbukak, sing bakal katon rame banget lan uga mambu.

 

Dhingklik jamban

Tansah krasa ora nyaman nalika nggunakake jamban, sampeyan bisa uga ora duwe jamban jamban. Ora mung gampang nggunakake jamban, nanging uga nyuda sembelit. Ana bocah ing omah, bangku jamban uga bisa mbantu bocah sinau jamban Oh.

 

Sing duwe kertas jamban gulung kaping pindho

Yen sampeyan duwe kulawarga akeh, disaranake nggunakake wadhah kertas jamban gulung. Volume iki umume digunakake, lan volume cadhangan, supaya ora ngisin-isini jedhing metu saka kertas.

 

Sapuan penyapu banyu sulap

Lantai jedhing kanggo njaga reresik jangka panjang ora rapi ora gampang, lan nganggo penyapu alat penyapu rambut ajaib, kabeh bisa dadi gampang banget. Apa jedhing utawa jedhing saben dina kanthi banyu sing ana ing jubin, jupuk banyu sapu nganggo gosok. Efek luwih apik tinimbang pel, nanging uga ora ana tandha banyu.

 

Ing mburi alat reresik panyimpenan lawang

Akeh omah, lawang kamar mandhi wis kosong, papane wis boros. Nyatane, alat reresik ora bisa disimpen.

Sadurunge ::
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X