search Situs Panelusuran

Siji Kamar Mandi Cukup, Napa Sampeyan Perlu Loro Jedhing ing China?

klasifikasiblog 7701 0

Judhul Kamar Mandi Xiaoxin

Dekorasi kamar mandhi minangka disiplin sing

Sawise ana desain ora wajar

bakal mengaruhi indeks kebahagiaan saben dinten.

Nggawa akeh masalah sing ora perlu.

Kanggo kulawarga sing akeh wong.

Yen ora ana jedhing loro

Sampeyan kudu ngadhepi fenomena kasebut

Sadurunge tangi esuk lan sadurunge turu ing wayah wengi

Jedhing bakal nemoni masalah puncak esuk lan sore.

Lan ing proses panggunaan konsentrasi, ing

Kamar toilet meh ora bisa ngliwati wilayah kasebut.

 

Esuk,

Kulawarga bakal konsentrasi nggunakake wastafel lan jamban.

Ing wayah wengi, ing

Uga ana antrian kanggo area mandhi lan jamban.

Kanggo nambah kualitas urip kita

konsep pamisahan teles lan garing dadi populer.

Nanging pranyata

Pamisahan teles lan garing tanpa misahake jamban minangka premis.

Ora ana gunane!

 

Napa sampeyan ngomong kaya ngono?

Ayo goleki tata letak umum jedhing domestik!

Umume ngomong, kaya iki ……

Utawa pola kothak kasebut

Area kamar umbah, area kamar mandhi lan area jamban disusun kanthi sentral ing papan sing padha, lan mung lawang kaca area kamar mandhi minangka partisi sederhana, ora apa-apa yen sampeyan urip dhewe, nanging yen bisa nyakup rong nganti telung wong lan kedadeyan pas karo rame-rame esuk, wong siji bakal mlebu jamban lan sing liyane kudu ngenteni kuatir.

Mesthi wae, kanggo nambah efisiensi panggunaan jedhing, masarakat ora nggunakake sink tanpa metode kasebut. Nanging isih padha, sampeyan pengin adus sing apik, ing njaba mbengok "Aku kudu menyang jamban" ……

Lan praktik iki ora kondusif kanggo "misahake udan lan garing" - sawise udan, jedhing ing jedhing bakal mbutuhake wektu suwene suwe kanggo mbuwang, mbuwang area jamban; bakteri toilet uga bakal kontaminasi andhuk lan sandhangan jedhing.

Dadi, kepiye masalah iki kudu dirampungake? Ayo ngrujuk kawicaksanan nggunakake jedhing Jepang.

 

Telung jinis kamar mandhi sing kapisah

Kaping pisanan, jedhing Jepang umume nggunakake "telung misahake," misahake telung area siram, umbah-umbah, lan toilet.

Ora preduli saka jinis rumah tangga, salah sawijining ide desain sing paling penting lan penting yaiku jamban mandhiri! Ora mung ora mengaruhi kenyamanan panggunaan umume, nanging uga independen saka wilayah liyane.

Mesthi wae, sawetara kulawarga uga kalebu kamar umbah-umbah, saengga "telung jinis pamisahan" dadi "patang jinis pamisahan". Ing papan sing padha, kamar mandhi, wastafel, kamar umbah-umbah lan jamban digabungake lan ora kena pengaruh.

Kauntungan saka tata letak kasebut yaiku mbentuk garis sing koheren, sing kanthi efektif ngatasi watesan omah cilik lan nyukupi kebutuhan panggunaan kulawarga sing luwih macem.

Pangaturan kamar mandhi independen Jepang, ora mung papan cilik supaya awak bisa bebas muter, nanging uga bisa nampung rak andhuk kertas, andhuk, cermin, lan uga sink, nggawe layanan mandhi toilet.

Gulung rak andhuk kertas kaping pindho ing instalasi partisi, kondhisi kanggo nyelehake ponsel utawa obyek cilik liyane, nuduhake rincian perawatan "manusiawi".

Selaras karo prinsip ora mbuwang-mbuwang papan, partisi panyimpenan ing jamban uga bisa ngatasi masalah panyimpenan sing dibutuhake.

Panganggone banyu daur ulang kanggo nyepetake jamban ora mung nyakup area sing sithik, nanging uga minangka pendekatan desain sing ramah lingkungan lan hemat energi.

Dadi, sing nggawe desainer Jepang kaget: kenapa kita butuh rong kamar mandhi ing China?

Ana macem-macem cara kanggo ngatur jedhing, nanging saben ide anyar ditujokake kanggo nambah kualitas urip masarakat. Yen sampeyan ngilangi pamikiran kaku, miturut pakulinan desain sing cukup urip, mula bakal luwih kepenak digunakake!

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X