search Situs Panelusuran

Faucet Dapur Stainless Steel Chrome Vs: Sing Paling Apik

klasifikasiPandhuan Faucet 1561 0

Faucet Dapur Stainless Steel Chrome Vs: Sing Paling Apik

krom vs stainless steel sing luwih apik

Nalika tuku faucet pawon anyar, salah sawijining pilihan sing kudu sampeyan pilih yaiku jinis finish. Rong pilihan sing umum yaiku chrome lan stainless steel. Padhang, awet lan mbutuhake perawatan sing cukup sithik. Kalorone bisa ditrapake ing meh kabeh desain. Nanging, dheweke duwe kaluwihan dhewe lan ana sawetara bedane antara krom lan baja tahan karat. Mula, ing kiriman iki, ayo goleki perbandingan ing krom vs stainless steel kanggo faucet pawon.

Bedane utama antara krom lan stainless steel

Bedane kromium lan stainless steel yaiku ing komposisi. Baja tahan karat minangka campuran logam non elektroplated sing ngemot nikel lan paling ora 10.5% kromium supaya luwih awet. Miturut konten nikel lan kromium ing paduan, macem-macem jinis stainless steel diprodhuksi. Kromium, singkatan kromium, nuduhake lapisan kasebut. Plating Chrome nutupi inti logam. Kabeh kalebu kromium, dudu campuran.

Kromium biasane dipoles lan mengkilap banget, sanajan varietas satin lan sikat bisa uga luwih matte. Bisa digunakake kanggo hiasan lan industri amarga tahan karat lan gloss dhuwur. Iki uga logam sing entheng banget.

Baja tahan karat luwih awet tinimbang kromium. Iki nduweni ciri resistensi korosi, tahan gores lan anti perubahan warna. Nanging, gumantung saka lingkungan, ora bebas saka kabeh reregetan utawa sandhangan. Biasane digunakake ing lingkungan sing mbutuhake kekuwatan dhuwur, biaya murah lan resistansi korosi, kayata peralatan masak, barang-barang meja lan peralatan industri.

Faucet pawon Chrome

Saka tampilan, faucet pawon Chrome mengkilap banget dibandhingake karo faucet stainless steel. Dheweke duwe gloss dhuwur sing apik lan bakal nggawe pawon sampeyan tampil. Faucet Chrome duwe tampilan sing luwih matte amarga duwe satin lan krom rampung, mula katon matte. Kanthi katon mengkilap, ngresiki kran iki mesthi repot. Yen ana noda banyu lan bekas driji, tandhane bakal katon banget, sing bakal mengaruhi gloss. Ngomong babagan goresan, permukaan polesan berlapis krom gampang digaru. Kanggo ngindhari goresan, mangga di resiki kanthi rutin nganggo produk pembersih sing ora kasar. Faucet berlapis krom tahan korosi kaya kran stainless steel. Ana macem-macem desain faucet berlapis krom sing bisa dipilih, mula sampeyan bisa milih akeh pilihan. Goleki faucet berlapis krom sing cocog karo kebutuhan sampeyan saka macem-macem jinis sing kasedhiya ing pasar.

Pro kran dapur krom

  • Rampung mengkilap.
  • Faucet sing katon modern.

Cons saka kran dapur krom

  • Mbukak perawatan sing luwih akeh kanggo njaga tampilan sing mengkilat.
  • Goresan kanthi gampang.
  • Nuduhake bekas driji lan rereget.

Faucet pawon stainless steel

Baja tahan karat wis suwe dadi pilihan kanggo faucet pawon. Salah sawijining sebab kenapa masarakat seneng banget yaiku daya tahane. Umur layanan saka stainless steel bisa ngluwihi 10 taun, lan duwe anti anti depresi lan kemampuan anti korosi sing kuwat. Kaya sing wis dingerteni, baja tahan karat uga apik kanggo njaga tampilan sing seragam lan mengkilap. Luwih tahan noda banyu lan cetakan driji, lan gampang banget diresiki lan dirawat. Faucet stainless steel uga performa apik ing suhu ekstrem lan cocog kanggo faucet pawon. Keuntungan liyane kanggo faucet stainless steel yaiku terjangkau. Akeh pengecer online nawakake macem-macem faucet stainless steel ing pasar kanthi rega sing kompetitif. Nanging, faucet stainless steel uga duwe sawetara kekurangan. Sanajan wis rampung mengkilap, akeh wong sing sambat yen kurang mengkilap lan reflektif tinimbang pilihan faucet liyane.

Pro kran dapur pawon stainless steel

  • Luwih awet
  • Tahan korosi
  • Fleksibel kanggo operate ing suhu dhuwur lan sithik
  • Gampang dijaga dibandhingake karo krom
  • Model sing beda-beda
  • Kasedhiya

Cons faucet pawon stainless steel

  • Rawan goresan
  • Tandha banyu lan bekas driji bisa tetep gampang

Pikirane pungkasan babagan krom vs kran dapur pawon stainless

Nalika milih keran pawon baja krom lan stainless steel, penting kanggo mikirake kabutuhan pribadi.

Kanggo faucet mengkilap sing apik tenan, faucet dapur kromone bisa dadi pilihan sing luwih apik. Nanging yen sampeyan luwih prihatin babagan umur layanan, daya tahan lan regane dhuwit, baja tahan karat bisa dadi pilihan faucet sing luwih apik.

Yen sampeyan peduli babagan reresik lan perawatan sing asring, lan kaendahan iku penting kanggo sampeyan, pilih kran berlapis krom. Nanging, yen sampeyan urip kanthi luwih sibuk lan luwih prioritas, sampeyan luwih milih milih stainless steel kanggo wastafel pawon.

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X