search Situs Panelusuran

Kepiye Cara Nginstal Area Cuci Kanthi Luwih Praktis? Mulai Saka Papat Aspek Iki, Kanggo Mesthekake Sing Apik lan Apik Digunakake! 

klasifikasiblog 4998 0

Judhul Kamar Mandi Xiaoxin

Desain kamar mandhi saliyane jubin lantai lan tembok, pilihan cekungan, perencanaan kabinet kamar mandi kanggo kaca kanthi prekara penting! Dirancang kanthi bener, fungsi sing apik lan uga panyimpenan. Rencana sing kurang apik bisa nyebabake cetakan, ora gampang dijaga lan papan panyimpenan ora cukup. Ing ngisor iki saka pilihan wastafel, gaya kabinet kamar mandi, desain pangilon lan analisis dekorasi lampu, 4 masalah utama lan penanggulangan kanggo nyediakake kluwarga gedhe lan cilik ditrapake kanggo paket malas dekorasi sink!

 

Siji

Washbasin kanggo milih countertop, ing jinis internal

utawa gaya basin kolom?

 

1, modeling abot, rajin kerja sing cocog kanggo: countertop

fitur: desain bentuk 100 poin, ing ngisor instalasi kabinet kamar mandi, papan panyimpenan, pangowahan multi-lapisan sing trep.

Catetan: jembaré meja ora cocog kurang, lan panginstalan faucet kudu disetel sesuai karo kebiasaan panggunaan panggunaan dhuwur, kanggo ngindhari kertu cuci tangan lan masalah liyane. Kajaba iku, amarga gampang ngasilake ujung-ujung sing resik, percikan gampang dijaga, ora gampang dijaga rapi.

 

2、 Akeh masalah, wong males sing cocog kanggo: miturut jinis semat

fitur: desain countertop flush cuttop nggawe meja katon luwih jembar, bisa disimpen ing wilayah kasebut katon luwih gedhe, lan kurang ngresiki ruangan mati kanggo nggampangake pangopènan.

Catetan: pinggiran lapisan nganggo countertop gampang ndhelikake rereget, lan instalasi lan konstruksi relatif rumit.

 

3, barang kurang, omah cilik sing cocog kanggo: cekungan kolom / cekungan sing digantung tembok

fitur: ngenggoni area cilik kanggo ngirit akeh ruangan, cocog kanggo ping cilik, setengah desain jedhing, lan gampang dipasang lan diresiki.

Catetan: papan panyimpenan kabinet jedhing sing kurang penting yaiku sing kudu liwat rak-rak panyimpenan sing dipasang ing tembok liyane, kayata nambah panyimpenan pasokan kamar mandhi.

 

Two

Fokus panyimpenan kamar mandi ing kabinet kamar mandi!

Mbukak utawa ndhelikake, sing endi sing bakal dipilih?

 

1, barang kurang, kaya desain macem-macem sing cocog kanggo: rak sing mbukak

fitur: Owahan gaya rak ing pirang-pirang, bisa digunakake kanthi klasifikasi fleksibel kranjang lan gampang diakses.

Catetan: Yen papan asor banget, barang-barang panyimpenan luwih angel dijaga, ana ruangan sing udan lan garing sing cocog banget.

 

2、 Luwih akeh perkara, kayata raos ringkes lan resik sing cocog: panyimpenan kabinet independen

fitur: lawang kabinet, laci mati, kabeh barang resik lan apik, lan kapasitas panyimpenan sing cukup.

Catetan: kudu nggatekake pilihan kabinet lan lembaran lawang, disaranake milih bahan anti banyu, supaya ora kelembapan lan jamur. Umume lemari kamar mandi biasane nggunakake papan serat utawa papan umpluk anti banyu; bahan lawang kabinet yaiku papan busa lan papan Menai minangka akeh.

 

telung

Mirror karo indispensable,

Pilihan kaca, apa sing disaranake?

1, dipigura utawa tanpa kerangka

Sejatine, umume wong bakal milih adhedhasar wujud, yen saka sudut pangopènan, reresik lan pangopènan tanpa bingkai tinimbang gaya bingkai luwih trep. Yen ora ana karakteristik tahan lembab saka bahan bingkai, gampang digunakake sajrone wektu supaya rusak. Saka sudut pandang estetika, ana luwih akeh pilihan lan pangowahan bingkai, luwih akeh kalodhangan modele.

 

2Maintenance Pangopènan pangilon

Cermin umum duwe fungsi anti-kabut lan anti-karat dhasar, yen ventilasi kamar mandhi kurang utawa lokasine lembab, disaranake tuku film anti-kabut utawa agen anti kabut kanggo nguatake.

 

3、 Ukuran pangilon

Pangilon kanggo bunder, persegi minangka akeh, bisa adhedhasar ukuran lumahing sink. Pilihan cermin ora disaranake milih ukuran sing luwih gedhe tinimbang sink, rasio visual luwih ora seimbang.

 

Four 

Lampu dinding, lampu gantung dekorasi gaya kamar mandhi,

Apa sing kudu diwenehi perhatian ing instalasi?

Sawise cahya dhasar ruangan jedhing ditemtokake, akeh wong uga bakal nginstal lampu gantung ing wastafel, wadhah tembok kanggo cahya aksen, nambah gaya ruang.

Instalasi kudu nemtokake dhuwur lan dununge sawise ngebur bolongan kanggo ndandani lampu ing tembok lan langit-langit.

Perhatian khusus kudu diwenehake marang gaya pencahayaan, pemodelan cahya lan bayangan, lokasi pangilon kudu dipikirake supaya ora nyebabake garis pengamatan ngresiki pamriksa lan swasana cahya kamar.

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X