search Situs Panelusuran

Kepiye cara ngganti faucet pawon?

klasifikasiblog 1325 0

Apa ngganti utawa nginstal faucet pawon, sampeyan kudu proses meh padha. Sanajan nginstal faucet pawon luwih gampang tinimbang ngganti. Nanging, ngganti faucet pawon uga ora angel yen sampeyan ngerti teknik kasebut.

Kanggo nduwe tampilan modern, sampeyan kudu ngganti aksesoris pawon miturut tren. Yaiku sing ditindakake masarakat saiki. Faucet pawon uga aksesoris pawon penting sing bisa dianyari lan tahan lama. Utamane ing tutul mixer diskon  sing suwene meh 5-10 taun.

Saiki, carane ngganti faucet sampeyan nganggo faucet pawon ireng matte anyar? Ing artikel iki, kita wis nggawe pedoman sing tepat kanggo ngganti faucet pawon lawas sampeyan. Ayo dadi miwiti!

Cara ngganti faucet pawon nganggo sprayer

Ganti faucet minangka proyek perbaikan omah sing penting. Umume, nanging angel kanggo umume pangguna pawon, utamane kanggo sing durung duwe pengalaman. Kasunyatane, ngganti faucet pawon sing ireng matte ora angel kaya kayane.

Ayo, ayo nggawa sampeyan proses ganti faucet pawon karo sprayer.

Piranti kudu

  • Damel sing bisa diatur
  • Wadhah cekungan
  • gunting
  • Pemulung

Atraksi

Langkah 1: Tindakake persiapan

Faucet loro utawa telung bolongan ora bakal bisa digunakake ing sink siji-bolongan. Nanging, keran siji-bolongan bisa dianggo apik ing wastafel rong bolongan. Sadurunge dipasang, bukak ing sisih ngisor wastafel lan priksa manawa ana pirang-pirang bolongan. Gawan faucet pawon adhedhasar bolongan wastafel sampeyan.

Langkah 2: Pateni pasokan banyu

Sampeyan kudu milih kran banyu sing pengin diinstal? Saiki, mateni pasokan banyu ing katup ing ngisor wastafel. Yen ora ana katup, sampeyan kudu mateni kabeh pasokan banyu ing omah.

Langkah 3: Nyingkirake jalur pasokan banyu.

Copot saluran banyu saka kran banyu kanthi nggunakake kunci sing bisa disetel. Bakal ngirit saka tekanan banyu nalika ngganti faucet. Nalika nyopot garis pasokan, stabilake saluran pipa sink ing ngisor kabinet.

Tindakan iki bakal ngilangi kabeh gangguan ing jalur garis banyu. Akibate, banyu bisa gampang pindhah menyang jalur pasokan.

Langkah 4: Loosen kacang ing wastafel kanggo mbusak kran banyu

Wayahe mbusak kran lawas sampeyan. Dadi, uculake kacang ing wastafel pawon ing sangisore kabinet kanthi kunci pas. Saiki, angkat kran lawas sampeyan kanthi alon saka sambungan wastafel. Banjur ngresiki sampah lan rereget saka ndhuwur cekungan sampeyan.

Langkah 5: Ngumpulake potongan kran

Nglumpukake potongan-potongan faucet kanthi titik penghubung sink dapur. Tindakake pandhuan babagan kemasan. Apa sing dadi faucet siji-faucet utawa faucet loro-gagang, pandhuan liwat bungkus kasebut bakal nuduhake arah sing bener kanggo nyetel.

Langkah 6: Lebokake faucet menyang bolongan sink

Sawise dipasang potongan kran nganggo konektor, kencengake sambungan karo kunci sing bisa disetel. Sawise, lebokake kran menyang bolongan wastafel kanthi bener.

Tambah sprayer ing cangkeme kran dapur. Kencengi alat penyemprot nganggo faucet lan faucet kanthi titik sing dipasang ing wastafel.

Langkah 7: Sambungake maneh saluran banyu.

Pungkasane, sampeyan wis nginstal faucet pawon menyang wastafel. Saiki, wayahe nyambung maneh garis pasokan banyu. Sambungake garis pasokan banyu karo kunci pas sing bisa disetel lan uripake pasokan banyu.

Langkah 8: Priksa kebocoran lan tekanan banyu

Sampeyan kudu mbukak faucet sanalika sawise instalasi lan priksa manawa ana bocor. Kencengi sekrup titik sambung yen ana bocor utawa gangguan pasokan banyu.

Elinga, mriksa kran sawise instalasi minangka pilihan nanging tugas penting sing kudu ditindakake.

Langkah 9: Ngresiki wastafel

Sawise ngganti faucet, sampeyan bakal nemokake lebu ing wastafel. Resiki wastafel sadurunge nggunakake faucet.

 

Apa angel banget ngganti kran ing wastafel pawon? Mboten? Banjur, ngenteni apa maneh? Cukup tindakake pandhuan lan ganti faucet pawon lawas tanpa pitulung.

Jumlah kasebut!

Apa sampeyan masak utawa ngumbah barang-barang ing pawon, sampeyan kudu duwe faucet pawon sing kuat. Faucet pawon sing kuat yaiku faucet sing nyedhiyakake banyu sing akeh. Faucet lawas ing pawon ora bisa menehi banyu sing dikepengini.

Makane penting banget kanggo ngganti faucet pawon lawas karo sing anyar. Kanggo njaluk faucet pawon trendi, disaranake milih tutul mixer diskon Ngopo Amarga, iku salah sawijining faucet pawon sing kuat kanthi proses instalasi sing gampang. Muga-muga, pedoman kita bakal nggawa sampeyan ngganti faucet lawas tanpa ana kesalahan.

 

Ganti faucet pawon lawas lan masak sing nyenengake.

Sadurunge ::
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X