search Situs Panelusuran

Apa Kothak Jedhing Popular 2021 Kanthi Program kasebut? Wangun, Bahan lan Werna Iki, Kanthi Sawetara taun Ora Kurang Cepet!

klasifikasiblog 5927 0

Judhul Kamar Mandi Xiao Xin

Inovasi modern lan konsep khusus desain ruang jedhing ora ana enteke, nanging bali menyang prinsip "praktis" sing paling asli, desain jedhing utawa "teknologi" sing bakal ditindakake.

Ing ruang tamu biasa, ubin jedhing ngetutake prinsip ing ngisor iki kanggo entuk asil sing paling praktis.

# tembok kanthi jubin matte polos bakal ndadekake ruangan ora adhem, atos banget.

# Kinerja anti-slip iku kudu, panggunaan tikar anti slip, selimut anti slip, lsp. Kudune jajan ing jajan, dudu pengganti.

# Pilih jubin lantai sing gedhe banget. Amarga akeh sudhut ing jedhing, bakal nambah frekuensi nglereni lan sampah kothak.

 

[Pilihan sing disaranake siji]

Anget tanpa ilang keanggunan

# Kanggo kothak biasa, ubin biasa luwih larang regane, lan kothak kembang duwe pengaruh sing luwih kuwat. Sampeyan uga bisa milih jubin gandum kayu, anget alami minangka alat sing apik kanggo nambah gaya ruangan kasebut. Ruang jedhing bisa milih nggedhekake gandum kayu, luwih pribadine lan luwih efektif.

# Cocog kanggo umure luwih saka 25 taun, anget lan anggun

 

[Program loro sing disaranake]

Pecahan sing apik

# Pola fragmen cethek, tekstur cahya nggawe ruangan jedhing dadi cerah lan ora kalah gaya, pilihan jubin kembang garis pinggang bisa diukur.

# Cocog kanggo umur 20-30 taun, ngupayakake kesederhanaan, keanggunan, lan gaya mudha Tionghoa, utamane kanggo wanita umur 25 taun munggah lan mudhun

 

 

[Opsi sing disaranake telu]

Klasik ireng lan putih sing ora salah

# Rong kothak utama, peteng lan cahya, digunakake bebarengan utawa dhewe, bisa nggambarake rasa moderat.

# Cocog kanggo klompok umur 25-40 taun, tujuane kanggo wong sing sederhana

 

[Program sing Disaranake IV]

Sentimen gaya Eropa

Pertandhingan antik # Eropa + meh dadi "raja mbuwang dhuwit" ing ubin, garis pinggang entuk warisan Eropa klasik ing pirang-pirang pola. Pola, warna lan kilau cenderung reproduksi stabil lan klasik. Kothak kembang uga nduweni peran penting banget kanggo cocog, mula rasane nggunakake ubin kembang lan ora nggunakake ubin kembang kaya bedane antarane versi sing terjangkau lan versi mewah lan bergengsi. Cukup siyap mbayar.

# Cocog kanggo wong sing umure luwih saka 30 taun, open-minded lan seneng seni barat

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X