search Situs Panelusuran

Pilihan Kabinet Kamar Mandi Iki, Aja Ngrasa Tuku!

klasifikasiblog 2079 0

Sekolah Bisnis jedhing

Nalika nerangake lemari jedhing, kita kabeh kenal minangka jedhing standar, sing tanggung jawab banget yaiku panyimpenan jedhing. Mesthine, yen sampeyan milih tembung sing apik, regane jedhing uga bisa digunakake kanggo nambah tangan.

Dadi pilihan kabinet jedhing ora bisa sloppy, sepisanan, nganti kapasitas, banjur uga pas karo kabeh gaya dekorasi jedhing, lsp., Pilih faktor referensi, gampang nggumunake wong.

 

Cara Pilih Kabinet Kamar Mandi?

1.Pilih Miturut Angin Jedhing

Kabinet kamar mandi minangka anané sing paling apik ing jedhing, bisa diarani minangka produk ing omah sing penting kanggo nuduhake estetis lan rasa pemilik. Dadi sing pertama sing kudu dipikirake nalika tuku kabinet kamar mandi yaiku gaya kabinet kamar mandi, mesthine kudu selaras karo gaya dekorasi omah dhewe.

 

Gaya Cina Anyar

Gaya Cina anyar dudu salinan sederhana saka gaya Tionghoa, nanging kombinasi unsur tradisional sing diekstrak saka gaya Tionghoa lan unsur modern.

Kabinet jedhing gaya iki umume kayu padhet minangka bahan utama, ing desain ora nggunakake pola sing rumit lan rumit, nanging kanggo milih garis geometris sing luwih gampang. Nggunakake umum kabinet jedhing gaya iki bakal katon master sing luwih elegan.

 

Gaya Minimalis Modern

Lemari kamar mandi gaya minimalis modern luwih nggatekake kepraktisan lan estetika. Mula, lemari gaya kamar mandi iki umume nggunakake warna cahya kanggo tampilan warna, dene fungsi panyimpenane kuat banget, bisa diarani minangka pilihan pertama kanggo rumah tangga cilik.

Gaya kabinet kamar mandhi iki saiki misuwur banget ing kalangan favorit wong enom, amarga ringkese lan loma nanging ora bakal ilang desain, nanging uga cocog karo gaya omah sing paling apik.

 

Gaya Mediterania

Gaya Mediterania bisa dibilang paling unik saka kabeh gaya dekorasi. Amarga gaya Mediterania asale saka pesisir biru asia Spanyol lan pantai berpasir putih, warna putih lan biru minangka warna utamane. Kaloro warna kasebut bisa nggawe perasaan sing nyenengake lan gratis.

 

2. Pilih Miturut Desain Struktur

Nggantung Kabinet Kamar Mandi

Lemari jedhing sing ditanggepi minangka pilihan sing paling disenengi kanggo umume omah. Amarga desain sing overhanging ing sisih ngisor, sing misahake kabinet saka lantai, kanthi efektif nyebar kelembapan lan asor, nyegah kemungkinan kelembapan nyerang kabinet.

Kajaba iku, uga duwe mupangat kanggo nambah rasa ruang. Dadi sanajan omah cilik, dipasang karo kabinet kamar mandi iki kanthi seri kabinet pangilon sing padha, ora bakal krasa rame.

 

Lemari Jedhing Berdiri Lantai

Dibandhingake karo lemari kamar mandhi sing digantung, kabinet jedhing jinis iki ora prelu tembok nalika dipasang.

Nanging, amarga jedhing umume wis suwe udan. Apamaneh yen omah ora garing lan udan isolasi, lemari kamar mandhi saka lantai nganti langit asring kena banyu, mula bisa ngrusak lemari, sing nyebabake umur layanan.

Mula, nalika tuku lemari jedhing ing lantai, coba pilih lapisan anti banyu kanthi jubin loro-lorone saka kabinet kamar mandi, siji-sijine cara kanggo mesthekake manawa struktur internal kabinet jedhing jubin ora cacat, kanggo nambah umur layanan.

 

3. Miturut Pilihan Bahan Kabinet

Kayu Padat

Yen dibandhingake karo bahan kabinet kamar mandi liyane, lemari kamar mandi kayu solid mesthi paling ramah lingkungan lan sehat, amarga perabotan kayu biasane digawe langsung saka macem-macem kayu minangka bahan baku.

Nanging, amarga kekhususan lingkungan jedhing, kayu karet umume digunakake kanggo nggawe lemari kamar mandi. Kayu iki disaring lan dehidrasi, uga sawetara proses anti banyu liyane kanggo anti banyu lan tahan lembab kanthi efektif.

 

Bahan Keramik

Lemari kamar mandhi digawe saka bahan iki bisa gampang nggawe ruangan jedhing kanthi aran modern lan gampang di resiki. Nanging, sampeyan kudu ati-ati karo obyek sing landhep supaya ora kerusakan saka sambel sajrone panggunaan saben dinane.

 

Bahan PVC

Materi iki kinerja anti-slip anti-gores sing apik banget, bisa diarani pangopènan paling apik kanggo kabinet jedhing.

Nanging, bahan PVC uga duwe kekurangan: yen sampeyan nempatno obyek sing abot suwene gampang deformasi, mula ukuran umum kabinet kamar mandi kamar iki bakal luwih cilik, luwih cocog kanggo digunakake telung kulawarga.

 

Kepiye Nggawe Kabinet Kamar Mandi?

1. Reresik Kabinet Kamar Mandi

1, banyu kontra kabinet kamar mandi, biasane nganggo kain sing lembab bisa diusap alon-alon kanggo ngindhari korosi sing disebabake banyu.

2, deterjen paling apik kanggo nggunakake pasta gigi sing netral lan santai ing jedhing uga produk dekontaminasi sing apik.

3, kabinet kamar mandhi bakal asring dilebokake ing sabun, bahan pembersih lan produk pembersih liyane, aliran deterjen sing ora ati-ati paling apik kanggo langsung dibersihake (utawa ing produk pembersih ing ngisor lapisan mat).

 

2 Ndandani Kabinet Kamar Mandi

Kancing lacquer, ora nutul cat ing sangisore kayu, kasedhiya kanthi warna kabinet kanthi krayon utawa pigmen sing padha, ing kabinet pelumasan trauma kanggo nutupi warna dhasar sing kapapar, banjur lapisan kuku sing transparan bisa dilapisi kanthi tipis.

 

3 Kabinet Kamar Mandi Saben Tips Gunakake

1, kabinet jedhing nalika nangani, kudu diangkat kanthi entheng lan dilebokake kanthi entheng, aja hard seret; kayata cermin kabinet lan kontak ing lemah, kudu dibungkus nganggo bahan empuk, supaya ora lebel; lemah ora rata, kudu pad sikil sing padhet.

2, instalasi banyu menyang pipa lan pindhah menyang pipa banyu kanggo nyambungake kandhel, lan kudu mriksa kanthi rutin supaya ora ana kebocoran sing nyebabake kabinet.

3, ora nggunakake barang keras sing landhep kanggo ngeruk ing ndhuwur kabinet, supaya ora nyebabake kerusakan permukaan sing disebabake dening rembesan banyu.

4, kanggo nyegah lampu langsung, supaya lemari ora rusak. Ruangan tetep ventilasi.

Gaya sing beda, macem-macem gaya lemari jedhing bisa menehi pengalaman beda. Ing ndhuwur minangka pilihan lan pangopènan lemari jedhing, muga-muga bisa mbantu sampeyan.

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar

    cart

    X

    Browsing History

    X