search Situs Panelusuran

Laporan Tren Kamar Mandi AS 2020: Toilet Cerdas, Faucet Sensor, lan Kabinet Kamar Mandi Khusus Bakal Paling Populer!

klasifikasiblog 1806 0

Pawon Lan Bak Mandi. Judhul Dapur Lan Mandi.

HOUZZ, situs web layanan omah AS, nerbitake studi tahunan babagan tren jedhing AS, lan edisi 2020 laporan kasebut pungkasane dirilis. Ing taun iki, HOUZZ nganalisa 1,594 wong sing duwe omah AS sing nembe ngrenovasi jedhing ing taun kepungkur babagan produk sing dipilih lan apa owah-owahan sing ditindakake. Asil kasebut bisa dirangkum kaya ing ngisor iki: Ngaso lan Rekreasi, Teknologi Tinggi, Fitur Lampu, Tembok aksen, Campuran Modern, lan liya-liyane.

 

- Produk Kamar Mandi -

▌Konversi Kamar Mandi Kanggo Pancuran

Akeh pamilik omah Amerika sing akeh ndeleng jedhing minangka papan kanggo santai, kanthi 41% saka 1,594 wong sing duwe omah sing disurvei ujar yen dheweke ngaso lan santai ing jedhing. Cara utama kanggo santai yaiku rendhem lan shower, kanthi 55 persen responden ujar yen rendhem ing bathtub mbantu dheweke santai.

Nalika fungsi istirahat bathtub dikenal, luwih saka 50 persen responden sing ndandani jedhing taun iki isih durung nggunakake bathtub, lan 23 persen malah ujar manawa dheweke wis nyopot. Lan responden sing milih mbusak bathtub, papat kaping lima milih ganti menyang kamar mandhi, kanthi 54 persen nglaporake nambah ukuran showerhead, saka ngganti tata jedhing (45 persen) lan nambah ukuran jedhing. (20 persen).

 

▌Luwih Akeh Wong sing Pilih Kabinet Kamar Mandi Khusus

Antarane wong-wong sing milih ngganti lemari kamar mandhi, 36% milih lemari kamar mandhi khusus lan 21% liyane milih lemari kamar mandi semi-khusus, nuduhake kasunyatan manawa lemari kamar mandi kustom uga wiwit nembus pasar AS, dene 28% milih lemari kamar mandi kanthi papan panyimpenan liyane. Ing babagan gaya kabinet kamar mandi, 56% responden luwih milih lemari kamar mandhi internal, disusul karo freestanding (28%) lan dipasang ing tembok (15%), kanthi jumlah responden milih produk sing dipasang ing tembok nambah 4 poin persentase.

 

Il Toilet cerdas Luwih Popular.

Ing taun iki, 17 persen pamilik omah AS sing milih pindhah menyang jamban kanthi nozel, munggah 5 poin persentase saka taun kepungkur; 14 persen lan 13 persen responden, milih jamban kanthi fitur ngresiki awake lan kursi sing digawe panas, sing uga dilengkapi jamban cerdas. Kajaba iku, anti-splash, lampu wengi internal, tutup tutup otomatis, deodorisasi otomatis lan fitur liyane uga narik kawigaten.

 

▌PanjalukBasin Selaras karo Taun kepungkur

Popularitas macem-macem fitur cekungan kasebut intine ora owah wiwit taun kepungkur, kanthi nomer paling akeh pamilik omah AS sing milih ngganti baskom kasebut kanthi undermount (65%), banjur cekungan (17%) lan countertop (9%) cekungan . Kajaba iku, 68% uga milih nggunakake baskom dobel, sing kira-kira persentase padha karo rong taun sadurunge.

 

▌ Ngirit banyu, Faucet Sensor Paling Nguwatirake

Wolung puluh pitu persen kabeh responden ngganti faucet. Saka wong sing ngganti kran banyu, 48 persen pamilik omah duwe paling ora siji faucet anyar kanthi fitur teknologi tinggi. Antarane, 28% faucet anyar responden duwe fitur hemat banyu, 4 poin persentase kurang saka taun kepungkur; 16% pamilik faucet anyar ora nemplek driji; 5% faucet anyar bisa bebas tutul, jumlah iki tambah 2 poin persentase taun kepungkur, nuduhake yen faucet sensor saya populer.

 

▌ Lampu LED, Fogging menyang Mirror Mandi sing Disukai fitur

Kanggo kaca spion, 20 persen milih produk kanthi lampu LED, enem poin persentase luwih dhuwur tinimbang taun kepungkur, lan uga ana sawetara permintaan defogging, kanthi 14 persen milih produk kanthi fitur iki.

 

- Ruang Kamar Mandi -

▌Tile Isih Mainstream Area Shower

Ing saubengé perbaikan tembok jubin lan jubin, wong paling akeh milih produk ubin, kanthi 70% milih ubin kanggo tembok, paningkatan 4 poin persentase saben taun. Loro-lorone tembok lan jubin, luwih saka 10% wong milih marmer, nanging pilihan marmer kanggo jubin mudhun 5 poin persentase, nuduhake akeh wong sing nganggep masalah keamanan jedhing.

 

▌ Area non-Pancuran wiwit tembok hiasan sing populer

Ing area jedhing non-shower, luwih akeh wong milih ngganti kothak kanthi produk sing luwih hiasan tinimbang ing area shower, kanthi 77% responden milih produk kasebut, luwih dhuwur tinimbang 26% sing milih kothak. Nanging, ing jubin non-shower, jumlahe wong paling gedhe (59%) isih milih nggunakake produk ubin.

 

▌Gaya Modern sing Ana

Taun iki, 20 persen responden ujar manawa bakal milih gaya kontemporer kanggo jedhing, jumlah sing padha karo taun 2019 lan 5 poin persentase luwih dhuwur tinimbang ing taun 2018, nuduhake manawa gaya modern tetep dadi gaya dominan ing desain kamar mandi Amerika. Iki dibandhingake karo 18 persen pamilik omah sing milih Transisi, mudhun 3 poin persentase saka 2019, dene jumlah wong sing milih Kontemporer, Tradhisional lan Pastoral kabeh luwih stabil lan mundhak saka taun kepungkur.

 

▌Putih tetep dominan.

Ing babagan warna, putih tetep dadi warna sing dominan, kanthi luwih akeh wong milih warna putih minangka warna utama kanggo lemari kamar mandi, meja, tembok shower lan tembok umum. Ing countertop, luwih saka 51% responden milih warna putih, sadurunge warna (15%), abu-abu (14%) lan krem ​​(9%), kanthi jumlah responden sing milih warna ngeculake 4 poin persentase.

 

▌8 Saka 10 responden milih milih lampu jedhing.

Taun iki, 8 saka 10 responden milih nganyari lampu kamar mandhi. Antarane, pilihan lampu sing dipasang ing tembok paling gedhe (58%) lan lampu recessed (55%), disusul lampu shower (32%), lampu kipas (25%), lampu mirror (17%), lampu pangilon tambah 4 poin persentase taun kepungkur, sing kudu digatekake lemari jedhing lan pabrikan pangilon mandi.

 

- Poin Liyane -

1, Rata-rata biaya renovasi jedhing kanggo pamilik omah AS yaiku $ 8,000, udakara RMB 53,000.

2, Sadurunge ndandani jedhing, 69% responden ujar manawa dheweke wis ora puas karo jedhing lawas, saka 59% ing taun 2019.

3, Keluhan paling gedhe saka pihak sing duwe omah AS babagan jedhing yaiku babagan papan panyimpenan sing ora cukup (34%), ruang mandhi sing sithik (34%), pencahayaan sing ora cukup (29%) lan ruang counter sing diwatesi (25%).

4, 59% responden ujar manawa bakal santai ing jedhing, nambah 4 poin persentase saka taun kepungkur.

5, Udakara telung perempat responden duwe loro utawa luwih cermin ing jedhing utama.

6, Papat kalima responden bakal nyewa profesional kanggo mbenake kamar mandhi, kanthi renovator duwe tingkat partisipasi paling dhuwur yaiku 43 persen, banjur fitters jedhing (20 persen) lan desainer jedhing (12 persen).

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar
    EUR Euro

    cart

    X

    Browsing History

    X