search Situs Panelusuran

4.95m2 Gaya Skandinavia, Jedhing Pasangan Enom Iki Luwih Nggumunake Ora Saka Ruang Tamu!

klasifikasiblog 1027 0

Ou Business Bisnis Kamar Mandi Ou Xiaowei

 

Omah iku papan sing disenengi, karo kekasih sing paling cedhak, wong tuwa sing dikasihi, lan bocah sing paling apik. Omah, ora mung nilai fashion, nanging uga anget lan suhu.

Kasus khusus dina iki yaiku babagan pamilik omah sing manggon ing Quanzhou, sing duwe rasa unik ing mode, kayata desain khusus, lan duwe syarat sing paling gedhe kanggo panyimpenan kamar mandi.

Miturut kahanan lan kabutuhane para pamilik, desainer Peng Huiyan saka Quanzhou milih seri Santa Monica sing cocog kanggo ngrancang kulawarga enom lan modis.

Distrik : Vila Kelleixiang

Area: udakara 4.95m2

Tata Letak: Tata letak kanthi bentuk U

Wilayah fungsional: Area ngumbah, area mandhi, area sing kepenak

 

(Renderings)

Desainer, Peng, dirancang kanthi tema kesegaran Skandinavia sing saiki populer. Skema warna Morandi modis, endhek sithik biru laut, abu-abu pantai, tenang lan alus. Garis-garis panel panel sing ringkes menehi kepribadian sing luwih angel.

(Foto Sejatine)

Pilihan tembok yaiku jubin kothak putih cilik, kanthi kothak nada kuning anget luwih anget, lan banjur 10 taun ora gampang kadaluwarsa.

Area ngumbah nggunakake kabinet cermin + kabinet lantai gantung + kombinasi kabinet sing digantung dhuwur, area sing cocog kanggo nggawe kabinet dhuwur ing jamban + kombinasi kabinet sing digantung dhuwur, kabeh kombinasi mlebu jedhing kanggo nambah luwih saka 50%, saengga kabeh kulawarga duwe papan kanggo nyedhiyakake perlengkapan kamar mandi.

 

1, Area Cuci

(Foto Sejatine)

Kanggo nyonya rumah sing canggih, kepiye dheweke bisa ora duwe macem-macem produk perawatan kulit lan kecantikan. Desainer Peng nggedhekake kapasitas kaca lan nggawe kabinet pangilon lawang lipat sing ngirit ruangan kanggo nyimpen produk perawatan kulit lan dandanan. Sihir kaendahan dewi diwiwiti kanthi peralatan mandhiri lan perawatan kulit saben dinane.


(Koleksi Santa Monica PLWY19064)

(Foto Sejatine)

Desain cekungan countertop tipis kanthi kran ireng, skema warna ireng lan putih iku sing paling klasik, ora ketinggalan jaman. Nilai warna cekungan panggung sing dhuwur, supaya kabeh meja ganti roso luwih artistik, kebak rasa senior. Baskom countertop gampang dipasang, lan uga gampang diganti gaya mengko.

(Santa Monica Seri PLWY19064)

Wesi ireng minangka jaring panas sajrone sawetara taun kepungkur, lan omah sing apik gayane mesthi ora ana hiasan. Siapke ing ngisor lemari kaca matte wesi ireng, nggawe gaya rasa gaya Skandinavia dadi luwih misuwur.

Kothak gantung sing cocog bisa dicopot lan bisa diatur miturut kebiasaan panggunaan sing biasane, lan bisa diselehake kiwa utawa nengen.

(Santa Monica Seri PLWY19064)

Pangilon diapit lemari gantung ing sisih ndhuwur dobel, sing bisa ngemot pirang-pirang obyek lan dipisahake kanthi laminasi kaca, dadi rapi lan teratur lan trep kanggo organisasi saben dinane.

(Santa Monica Seri PLWY19064)

Desainer Peng milih desain kabinet jedhing iki, ora mung regane rai luwih kanggo napsu kulawarga mode enom, ing sawetara rincian fungsi uga "ngati-ati".

Ing cekungan yaiku laci panyimpenan semi-didhelikake, biasane kayane mung kabinet terbuka biasa, yen laci ditarik ing pungkasan, sampeyan bakal nemokake jagad gedhe ing saubengé, papan iki paling cocog kanggo nyelehake barang-barang privasi.

 

2, Award Area sing Trep

(Renderings)

Ruang jedhing tradisional, kajaba penak meh ora ana konfigurasi kothak tisu liyane, gampang banget lan gampang banget. Desainer Peng nggawe set kabinet panyimpenan iki ing sacedhake jamban, kanthi kapasitas gedhe, desain penuh, ora mung bisa disimpen, nanging uga duwe peran hiasan, mateni loro manuk kanthi siji watu.

(Gambar Nyata)

Ing sisih ngisor papan sisih yaiku rak sing udakara udakara 300mm, sing nggampangake nggayuh tanpa kudu ngangkat lan mbengkongake. Saliyane andhuk kertas, lokasi iki bisa ngemot akeh barang kayata ponsel, tombol, aromaterapi, lan liya-liyane.

Setengah ndhuwur kabinet mbukak mung minangka hoarder favorit kanggo nyimpen barang-barang cadhangan kayata disinfektan, andhuk kertas, lan liya-liyane.

(Foto Sejatine)

Kaya umume kulawarga enom, para pamilik fokus ing kualitas urip, mula dheweke milih jamban sing cerdas. Dibandhingake karo jamban tradisional, jamban cerdas duwe pemanasan kursi, umbah sawise jamban lan fungsi liyane, supaya proses jamban nambah kenyamanan.

 

3, Award Area Mandi

Kanggo sing padusan, dheweke milih logam ireng sing luwih apik gayane lan awet. Logam ireng matte kanthi kothak putih cilik, bisa dadi kombinasi paling gedhe.

(OP-F9085-A)

Pancuran mandheg ireng luwih disenengi karo kulawarga enom, lan warna ireng duwe rasane premium, loman lan awet, lan ora bakal pirang-pirang taun suwene.

// ///.

Kita kudu ngatasi jedhing saben dina, papan sing apik lan anget, modis lan apik banget, bisa nggawe kita motivasi saben dina. Apa sampeyan wis kepincut karo desain omah pamilik iki ing Kailai Xiang Villa, Quanzhou?

Sadurunge :: Next:
Klik kanggo mbatalake balesan
    展开 更多
    Sugeng rawuh ing situs web resmi WOWOW FAUCET

    loading ...

    Pilih mata uang sampeyan
    USDAmerika Serikat (US) dollar

    cart

    X

    Browsing History

    X